Printable View
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstad bilmiyorum ne zaman kurtulacağız Vefam bu sene zor gibi Allah belasijni versin dij guclerin
Alıntı: Originally Posted by Webster Vefam bu sene zor gibi Allah belasijni versin dij guclerin Üstat ben en geç 2 ay içerisinde kurtarırız diyorum
Alıntı: Originally Posted by Webster Vefam ortada bir halt yok Sogan coktan 8.50 altina dusmeliydi Odabasiiii odabasiiii simdi gidip iki hatun tavlayamayacaksak yazik bize O konuda sıkıntı olmaz oynak beyim. Eskisi gibi değil dedim sadece :) Yoksa avcılığım iyidir benim. Sonuçta yıllarım geçti oralarda :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Vefam bu sene zor gibi Allah belasijni versin dij guclerin Üstad ne diyorsun bu işe 🤗🤗🤗
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstad ne diyorsun bu işe 🤗🤗🤗 Ucuyoruz vefam siki tutuuuuuuun Kamikazeeee
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi O konuda sıkıntı olmaz oynak beyim. Eskisi gibi değil dedim sadece :) Yoksa avcılığım iyidir benim. Sonuçta yıllarım geçti oralarda :) Lan odabasi senle gencken tanisacaktik
Alıntı: Originally Posted by Webster Ucuyoruz vefam siki tutuuuuuuun Kamikazeeee Üstat testere piyasası gibi bir anda yükseliyor bir anda dibi görüyor anlamış değilim Allah'tan sabırlıyız
Alıntı: Originally Posted by Webster Lan odabasi senle gencken tanisacaktik Eheheee heyyyyyy.