Originally Posted by Pestilence Üstad bilmiyorum ne zaman kurtulacağız Vefam bu sene zor gibi Allah belasijni versin dij guclerin
Originally Posted by Webster Vefam bu sene zor gibi Allah belasijni versin dij guclerin Üstat ben en geç 2 ay içerisinde kurtarırız diyorum
Originally Posted by Webster Vefam ortada bir halt yok Sogan coktan 8.50 altina dusmeliydi Odabasiiii odabasiiii simdi gidip iki hatun tavlayamayacaksak yazik bize O konuda sıkıntı olmaz oynak beyim. Eskisi gibi değil dedim sadece Yoksa avcılığım iyidir benim. Sonuçta yıllarım geçti oralarda
Originally Posted by Webster Vefam bu sene zor gibi Allah belasijni versin dij guclerin Üstad ne diyorsun bu işe 🤗🤗🤗
Originally Posted by Pestilence Üstad ne diyorsun bu işe 🤗🤗🤗 Ucuyoruz vefam siki tutuuuuuuun Kamikazeeee
Originally Posted by Foçabeyi O konuda sıkıntı olmaz oynak beyim. Eskisi gibi değil dedim sadece Yoksa avcılığım iyidir benim. Sonuçta yıllarım geçti oralarda Lan odabasi senle gencken tanisacaktik
Originally Posted by Webster Ucuyoruz vefam siki tutuuuuuuun Kamikazeeee Üstat testere piyasası gibi bir anda yükseliyor bir anda dibi görüyor anlamış değilim Allah'tan sabırlıyız
Originally Posted by Webster Lan odabasi senle gencken tanisacaktik Eheheee heyyyyyy.
Forum Rules
Yer İmleri