Originally Posted by
BERKOSANN
Siz at gözlüğü ile baktığınız sürece herseye etrafınızı göremezsiniz. Seni kekoyu en başından beri takip ederim, değerli şeyler paylaşırsınız söylersiniz. Herseyin yeri ve zamanı vardır ama, tekrar dile getirmek isterim kötüye kötü demek lazım. Sizi tlgram grubumada almıştım hatırlarsan. Çünkü böyle yatırımcılar ile aynı gemide olmak güzel. Ama siz fazla abartıyorsunuz bu birçok kişiye engel oluyor belki adamlar 50-56da satacaktı sizin gazlarınız yüzünden birçok kişi satmadı belki bende dahil etkilendim. Kötüye kötü demek lazım ama Türk toplumumuzda bu biraz yok. Tofaş’a binen adamın arabasını güzel görmesi gibi birsey. Yani kötü olduğunu tüm dünya biliyor “kötü ama iyi şeylere binicez insallah diyebilir” ama siz benim Tofaş’ım en iyisi en kral
BMWnin yanında benimki dikkat çeker diyen adam kafasındasınız. Kötüyse kötü demeyi bilseniz sorun çözülecek.
Diğer konuya gelecek olursak. Twitlerini silmişsin bu benim haklı olduğumu gösterir teşekkür ederim. KAPlar hakkında yanlış yorum yapmışsın. İspanya konusu buradada konuşulmuştu. Ailevi sorun olmasından korkuluyordu. Yani İspanya’nın gelişmesi için vs hikaye o kap. Bir iki kelimeyi çekip iyi bisey gibi yansıtmak bence doğru değil.
Güzel bir kap atsın sonuna kadar savunurum şirketi, güzel iş yapsın teknik güzel çalışsın savunurum. Ama bunlar 5 aydır ultra fazla baskı ve anlamsız baskı oluşturuyorlar. Satamıyoruz çünkü hisse nerelere geldi.
Fazla uzatmayacagim. Tek isteğim kötü yorum yapanlara bence daha önem verilmesi. Bu piyasada objektif adam kazanır.