Sayfa 779/885 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon
Arama sonucu : 7073 madde; 6,225 - 6,232 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Siz at gözlüğü ile baktığınız sürece herseye etrafınızı göremezsiniz. Seni kekoyu en başından beri takip ederim, değerli şeyler paylaşırsınız söylersiniz. Herseyin yeri ve zamanı vardır ama, tekrar dile getirmek isterim kötüye kötü demek lazım. Sizi tlgram grubumada almıştım hatırlarsan. Çünkü böyle yatırımcılar ile aynı gemide olmak güzel. Ama siz fazla abartıyorsunuz bu birçok kişiye engel oluyor belki adamlar 50-56da satacaktı sizin gazlarınız yüzünden birçok kişi satmadı belki bende dahil etkilendim. Kötüye kötü demek lazım ama Türk toplumumuzda bu biraz yok. Tofaş’a binen adamın arabasını güzel görmesi gibi birsey. Yani kötü olduğunu tüm dünya biliyor “kötü ama iyi şeylere binicez insallah diyebilir” ama siz benim Tofaş’ım en iyisi en kral
    BMWnin yanında benimki dikkat çeker diyen adam kafasındasınız. Kötüyse kötü demeyi bilseniz sorun çözülecek.

Diğer konuya gelecek olursak. Twitlerini silmişsin bu benim haklı olduğumu gösterir teşekkür ederim. KAPlar hakkında yanlış yorum yapmışsın. İspanya konusu buradada konuşulmuştu. Ailevi sorun olmasından korkuluyordu. Yani İspanya’nın gelişmesi için vs hikaye o kap. Bir iki kelimeyi çekip iyi bisey gibi yansıtmak bence doğru değil.

Güzel bir kap atsın sonuna kadar savunurum şirketi, güzel iş yapsın teknik güzel çalışsın savunurum. Ama bunlar 5 aydır ultra fazla baskı ve anlamsız baskı oluşturuyorlar. Satamıyoruz çünkü hisse nerelere geldi.

Fazla uzatmayacagim. Tek isteğim kötü yorum yapanlara bence daha önem verilmesi. Bu piyasada objektif adam kazanır.
    Bak ufuk seninle sohbetimiz var evet telegramı neden açtığını biliyorum..
    Ben trader değil,yatırımcıyım..piyasanın bu hal alacağını öngörememek başarısızlıksa evet başarızım..
    Berkosan da şirketi anlatmanın neresi kötü,benim kriterlerime göre piyasa değeri bu olmamalı,net..
    Benim geçmiş hisselerimi muhakkak görmüşsündür ve fiyatlamanın nasıl oluştuğunu da görebilirsin..
    Son seçimimde turex de kalmayıp berkosana geçmem kısmetsizlik diyelim..ama ben fiyatlama oluştu mu doğru tercih miydi ona bakarım..bir çok insan kazandı orada..
    Bırakın birilerini suçlamayı,konjonktür maalesef aleyhimize çalıştı,eminim herkesin diğer hisseleri de çok düştü..
    Ben eleştiriye her zaman açık bir insanım ancak hakaret edildiğinde olay değişir..!
    Berkosan da bu kadar etki ettiğimi düşünmüyorum,satan sattı gitti..

2. Sizi daha önce takip etmedim iyi veya kotusunuzdur bilemem iyi iseniz Allah daha çok versin. Piyasa zaten kötüydü bundan kimsenin şüphesi yok. Ancak piyasa düzeldiği hiçbir gün 5 aylık süreçte berkosan tepki vermedi. Ve düzeltme beklediğimizden fazla ultra fazla oldu. Bu hisseyi artık buradan kaldırmak güç ister. Düzeltme dediğimiz böyle olmaz. Piyasa kötü ise %25-30 düşer maksimum sabit kalır piyasa toparlayınca gazlar. Ama ama amaa en önemli konu, şirkete güvensizliğim oluştu özellikle insider skumtech hareketinden sonra. Bende bu muazzam düşüşten sonra artık kesin bilmediğimiz biseyler olduğunu düşündüm ve şirketi eleştirici birkaç cumle kurdum. Bu bence insanın sahip olduğu birsey için gayet doğal bir eleştiriler bence.

Neyse. Herkes hakkında hayırlısı olsun.

3. tlgrm'da şirket batıyor mu diyenleri şikayet etmiş hisseyi 4 ay önce övenler ne zamandır yazmıyordum yine yazacağız belli oldu 4 aydır düşen şirkete yalan bilgilerle pofpoflamakta 40 altı fiyat öngörmüyorum demekte suçtur ne spk lisansınız var ne bişey bide biz şikayet edelim bakalım bu ekürileri nerden ses gelecek !

4.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    tlgrm'da şirket batıyor mu diyenleri şikayet etmiş hisseyi 4 ay önce övenler ne zamandır yazmıyordum yine yazacağız belli oldu 4 aydır düşen şirkete yalan bilgilerle pofpoflamakta 40 altı fiyat öngörmüyorum demekte suçtur ne spk lisansınız var ne bişey bide biz şikayet edelim bakalım bu ekürileri nerden ses gelecek !
    Yönetimin niye hiçbir tepkisi yok niye ben buradayım diye bir kap haberi atmıyor çünkü onların işi e geliyor utanmaz arlanmazlar yüzlerine teneke cakmislar

5. Yav bunlar ne kadar acemi insanlarmış ya Kendilerini nasıl rezil ediyorlar farkında değiller. Bide şikayet etmişler , xden yazdım tekrar yazıyorum SPK'nın en yetkili kişişi yanıma gelsin işlemlerimi birlikte inceleyelim. Sanada kapak fotoğrafı atarız sonra Onur Allah akıl fikir versin yaşlılık zor zaanat. Eğer hisse yükselirse sizinle birlikte zengin olacağıma üzülüyorum ama sağlık olsun.

6.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    tlgrm'da şirket batıyor mu diyenleri şikayet etmiş hisseyi 4 ay önce övenler ne zamandır yazmıyordum yine yazacağız belli oldu 4 aydır düşen şirkete yalan bilgilerle pofpoflamakta 40 altı fiyat öngörmüyorum demekte suçtur ne spk lisansınız var ne bişey bide biz şikayet edelim bakalım bu ekürileri nerden ses gelecek !
    orda burda hisseyi kötülemekten milletin kafasını diktiniz yahu...utanmazlar...milletin kayıp etmesinden ne kadar da zevk alıyorsunuz...siz yatırımcı değil tradersiniz...biz berkosanın temel rasyolarını beğendik...hiç bir zaman fiyata karışmadık..al unut hissesi dedik...kim bu hissede sıkıntı yapıyorsa alıp unutmasını bilmeyendir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Yav bunlar ne kadar acemi insanlarmış ya Kendilerini nasıl rezil ediyorlar farkında değiller. Bide şikayet etmişler , xden yazdım tekrar yazıyorum SPK'nın en yetkili kişişi yanıma gelsin işlemlerimi birlikte inceleyelim. Sanada kapak fotoğrafı atarız sonra Onur Allah akıl fikir versin yaşlılık zor zaanat. Eğer hisse yükselirse sizinle birlikte zengin olacağıma üzülüyorum ama sağlık olsun.
    megap hissesi batınca milleti panikletmek için berkosan da batıyor dediniz sosyal medyada..birileri de sizin bu yaptığınız bu kirli işleri fark etti..bunları belgelendirdi ve sizi şikayet etti...zorunuza gitmesin..ektiğinizi biçiyorsunuz....artık hesabınızı spk ya verirsiniz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. berkosan yatırımcısının sizden çektiğini tahtacısından bile çekmedi...beğenmiyorsanız satın gidin..beğeniyorsanız da yerinizde oturun...ben ilk başta berkosan için ne söylediysem bu gün de aynı fikirdeyim..fiyatının çıkması veya gerilemesi ile fikirlerim değişmez...çünkü ben temeline ve ederine göre konuşuyorum...fiyat beni ilgilendirmez...bol zamanım ve sıfır maliyetli sermayem ile daha yıllarca bekleyebilirim...beğenenler maliyet düşürmek için fırsatlar kollasın...beğenmeyenlere de zaten kapı açıktır...berkosandan çok daha fazla düşen çok kaliteli hisseler de var...gidip biraz da onlar ile ilgilensinler...

haftalardır burada yazmıyordum...yazmaya da niyetim yoktu ama bu kendini bilmezler gelip burada yazmaya başlayınca dayanamayıp yazdım...

Sayfa 779/885 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •