İnşallah, temennim o yönde, talihsizlik. İşin peşine düsseler elimdeki u.vade hisseleri bile virmanlarım info hesabıma ama hâla arayan soran yok, inşallah mahcup ederler beni bir unut bekliyorum.
Printable View
Uygulama bence mobil acayip vasat. Bi devlete herkes yok şöyle böyle derde bi ziraate bi halk mobile bakın be kardeşim. Haa ben alıştım, elim hızlı ama herkes değil. Visual basic gibi bir hata kodu verir gibi aldın sattın , alamadı menüsi geliyor filan. Aralıkta gelecekti dediler, bakalım ne zaman gelecek?
Hayırlı olsun hocam. Belki arabadan daha çok kazanırsın bilemeyiz. Şu ötvler milletin belini büküyor. Orta marka,orta sınıf piyasaya yeni çıkmış bir araç bile 462 bin tl! Yazık be kardeşim. Bir teneke parçası sonuçta. Millet ne kazanıyor ki? Araba fiyatlarındaki vergi yükü çok çok fazla.
Bedelli parası gelir gelmez ya bismillah diyerek kredi veremezsiniz. Her çeyreğin oran limitleri vardır. Bu iş çocuk oyuncağı değildir. Bedelliden gelen kaynağın faydasını bir sonraki çeyrekte göreceksiniz sakin olun.
Şirketimizde Genel Müdür olarak görev yapan Sayın Mehmet Aşçıoğlu 04.01.2021 tarihi itibariyle görevinden ayrılmıştır. Sayın Mehmet Aşçıoğlu'na kariyerinin devamında başarılar dileriz.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/896843
Nedenleri hakkında bir bilgisi olan var mı?
Hepimize geçmiş olsun şirkete çağ atlatan kişi gitti. Geçmiş olsun herkese çok üzgünüm yarın kötü etkiler
2 aydır gelecek diye resmen çocuk kandırıyorlar benim çok ümidim kalmadı açıkcası. bu ayd a çıkmazsa vedalaşırım artık. Çok müşteri kaybediyoruz sırf bu yüzden çok.
Ayrıca firma ile ilgili olumsuz bulduğum diğer bir konu da model portföy yönetimi ve raporlanması. Firmanın analisti para dergisine model portföydeki şirketi yorumluyor hedef fiyatını güncelleyip veriyor ama zahmet edip müşterisine rapor yazmıyor raporu geçtim fiyat bile güncellemiyor, eski kalıyor. Her şey düşük komisyonla işlem değil bu tür şeylere dikkat edilmesi gerekir.
Neden ayrılmış ki mehmet bey daha şurda yılbaşı proramunda diğer şehirlerdeki ınfo kurumlarını gezmekten bahsediyordu.
Kim gelecek acaba?
Bugün zaten haberi alanlar son saatte sattı; bu insider olaylar iğrenç hal almaya başladı; hektaş böyle, info böyle; neyse teknik olarak ikili tepe var günlükte ayrıca 6,10 trend desteği; yarın orayı deneyeceğini düşünüyorum. Hayırlısı olsun; şirket son günlerde hem hacim kaybı hem yönetimdeki şeffaf olmayan değişim derken biraz tadını kaybetti. Tez zamanda toparlarlar umarım; aksi taktirde biz satar çıkarız. Tahtacı düşünsün. Şirket sahibi düşünsün.
İş yatırım şant manukyan dersin, hep ordadır. Kemiktir. İşinin piridir.
Hacimlerde bi tıkanıklık var evet, viop çok pis düştü, genel düşüş oradan kaynaklı. Ama hisse tarafı da artmıyor. Artmalı.
Yeni sürüm gelmedi. Vallahi bıktırdılar. Adam gibi bişey getirin artık.
Yeni gelen kötü olacak diye bişey yok. Ama illa bu değişim en azından yarın etki edebilir.
Valla sevgili dostum; info aracı kurum olduğunu sadece müşterilerine değil ortaklarınada hatırlatmalı. Şeffaflık lazım; ayrıca şirketin bu handikapları çabuk atlatacağını düşünüyorum; bugün son saatlere kadar tahtayı takip ettim satmak için; satamadım tamahkarlık ettim.
Her şeyin hayırlısı.
Saygılar.
Mehmet Beyin ayrılmasına sizin adınıza üzüldüm arkadaşlar. Kesinlikle bakış açısı çok farklı bir adam. Hangi kuruma geçerse geçsin yorumlarını dinlemek isterim açıkçası.
İnsider her yerde var onu kafaya takan borsa yatırımı yapmasın. Hektaşta da oldu daha 10 gün önce..
Tüm şirketlerde olur, kafanıza takmayın.
Batuhan
Dostum tsbiki herşeyin hayırlısı bi baskı vardı bugün tahtada evet ams benim izlenimim işmeni de takip ettiği yönünde idi. O düşünce bu düştü yükselince tepki verdi, düştü buda düştü. Verhasıl mesela ben genel müdürün ayrılmasına değilde, gelende iyi olma ihtimali yüksek, bu şirket bir kişi ile yürümüyor sonuçta, şeffaflık ve hizmetlerin önemine dikkat ederim. Daha yeni bedelli ysptılar, etkilerini ilk çeyrekte tam göreceğiz. İleri götürmek için uğraşacakları kanaatimi koruyorum, kimse ayağına sıkmaz mecburen işlerini düzelteceklerdir daha iyiye
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 10 kişi okumaktadır. (5 üye ve 5 ziyaretçi)
batu34, BarisYilmaz, Gueno_33, Rapmatic, RLC44
Sn. Barış Bey
Yılbaşı programı çok verimli oldu. İlgiyle takip ettim.
Program aracılıgla da sizi de tanımış olduk. :)
İsmen başlığına da bekleriz.
Selamlar :)
Batuhan
Önce viop payının ciddi düşmesi ardından Mehmet beyin görevden ayrılması.. İki olay bağlantılı muhtemelen.. Büyük müşterilerin kaçmasına Mehmet bey sebep olmuş olabilir yada Mehmet bey bırakacak diye dostları infoyu bırakmıştır..
Şirketin yatırımcı ilişkilerine ulaşamıyorum bi türlü.
evet grafik son 10 güne girdi kulp sonrası kulpla birlikte W hareketi ilk hedef 9.5 tl. fincanın alt ust yuksekliği kadar.
dökülün malları alan alıyor yazdım bir daha yazayım ısmen grafiğini sıkıştırıp aylık yapın artık finalde bu daha yeni basliyor
hareketine ağustos gibi ismeni yakalar görüşürüz.
bu arada değer yatırımcılığı bitmiştir. bilanço fk bitti grafik ucuz kalan gider
Sıkıntı yok, oyna devam.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uygulama konusunda dün aradım. App storea yüklendiğini ama onayın tatil sebebiyle gelmediğini söylediler. İnşallah doğrudur. Bu uygulama zamanının çok gerisinde ne yazık ki.
Yeni gelen yatırımcı için düşük komisyonun uygulamadan daha önemli olduğunu düşünüyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yatırımcı ilişkileri bölümüne atmış olduğum mail ve verilen cevapları paylaşıyorum arkadaşlar.
Düzgün ve net ifade edemediğim noktalar olabilir. Genel geçer verilen cevaplar da mevcut, belki de gerçekten belirsizlikten dolayıdır ama net cevaplar alabileceğimiz soruları sorarsak güzel bilgiler edinebiliriz.
https://i.hizliresim.com/FTmLk0.png
https://i.hizliresim.com/g271nq.png
Hocam, İNFO ile ilgili gündemde olup cevap aradığımız bütün soruları sorup cevapları almışsınız. Çok teşekkür ederim. Yatırımcı ilişkilerinin verdiği cevapları yeterli buluyorum. Sadece yeni mobil uygulama konusunda yuvarlak cevap vermiş, geciktiğini düşünüyorum.
Malesef mobil uygulama konusunda çok yanlış bir iletişim süreç yönetimi gerçekleşti.
Ağustos ayından beri çok yakında, çok yakında, az kaldı diyerek bugüne kadar getirdiler bu beklentiyle insanları. Eylül ayında verilen bilgi en azından :"2021 in ocak sonu gibi işleme alma planlarımız var" olmalıydı ama sürekli olarak az kaldı, çıkardık, çıkarıyoruz diye diye bugüne kadar getirdiler. Belki haftaya uygulama işleme girecek bilemem ama süreç kötü yönetildi.
Ben açıkçası “Aralık’ın son haftasından beri mobil uygulamayı AppStore’a yükledik onay bekliyoruz “ söylemlerine inanmıyorum. Kendi işim olarak AppStore’a bi çok kez güncelleme göndermiş biri olarak söylüyorum; herhangi bir güncellemem 2 is gününde cevaplanmadigi olmadı.
Verilen cevaplar da çok yetersiz ve yuvarlak.
İnfo yatırıma olan ortaklığıma ek olarak hesap açma işlemlerini de başlatmış bulunuyorum, hayırlı olsun :)
Bildiğim kadarıyla uygulamayı ideal geliştiriyor. Info'nun uygulaması da İdeal'in yeni mobil uygulamasının info'ya uyarlanması şeklinde görünüyor. Tuna Çetinkaya, yeni uygulamanın eskiye güncelleme olarak değil ayrı bir uygulama olarak yayınlanacağından bahsetmişti Instagram yayınında. Görünen o ki Appstore'dan reject yemişler.
Süreç fazla uzamış olsa da şirket performansı tamamen bu uygulamaya bağlıymış gibi bir algı oluştu. Play Store tarafından baktığımda mevcut uygulama en son 28 Kasım 2019'da güncellenmiş, yani gördüğümüz o büyük gelir artışları iyi ya da kötü bu uygulamayla gerçekleşmiş. Mevcut uygulama, terminal kullanmayan nispeten küçük portföylü yatırımcılar için önemi büyük olabilir ancak ben çok kritik görmüyorum. Tabi ki ne kadar erken çıkarsa o kadar iyidir.
Hisse performansının iyi olduğu dönemde bir kaç günlük hacim düşüşü, mobil uygulamanın gecikmesi vb. çok ön plana çıkmazken bir süre hisse düşüşe geçince bu problemler tekrar önem kazandı. Bence asıl eurobond, yabancı hisse alım satımı gibi yeni iş kollarından anlamlı bir kar gelecek mi, müşteri artışındaki ivme sürüyor mu, hacimlerin % kaçı müşterilerin % kaçı tarafından gerçekleştiriliyor, bunların kaybedilme riski ne kadardır vs bunlara odaklanmak gerekiyor.