isabet olmuş.. iblislere güzelleme yapan arkadaşlar vardı, şimdi yoklar
Printable View
Tum grup hisseldrindeki baskiyi gormemek anlamamak enayilik olur.Beklenti varsa baski mutlaka olacaktir.Sabirsiz olan zaten borsada kazanamaz hele bu iblisin hisselerinde hic kazanamaz.Yakin zamanda cikar kokusu ama ozamana kadar cok Ali Cengiz oyunlari donecek gibi.ytd
Ali Cengiz oyunu mu. Adamlar alenen hisselerde yatırımcı söğüşlüyorlar bedelli artırımlarla. SPK denilen kurumda ancak buralarda gezip yatırımcıya ceza kesmek için yorum arasın. Adamlar twitterde, telegramda hisse pazarlıyor yalan yanlış haberler alıyorlar, şirketin içinden haber alarak hareket ediyorlar biz hala baskı niye diyoruz :)
Adamlar alenen yoluyorlar bizi kaz gibi. Neyse arkadaşlar bugün o kadar çok sövdüm ki bu hisseler yüzünden yorum yapmayayım yazmayayım....
Yatırımcı tavsiyesi değildir.
Haklisiniz ne sabir kaldi ne sinir.Borsa resmen uctu bu iblis hala ky pandikkeme pesinde.Ama ne yapalim,sataljmda bu iblise ucuzdan mal mi verelim?!
Kimseye bu güne kadar al, sat veya tut demedim, demeyeceğimde. Sadece diyorum ki SPK değil de ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu SEC gibi bir denetleyici düzenleyici kurum olsaydı bizler böyle yolunmaz, yontulmazdık. Hissede olanları gören kimse yok. Sadece tövbe olsun ki bir daha Dini kullanan bir firmaya bulaşmam. Şeytan bile bazen temiz oluyor böyle dini kullanarak iş yapanlardan.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bizim şerefimiz artıyor o kesin..Bir de kendini düşün!
https://twitter.com/mucahid_oren/sta...071813636?s=19
Geçmişten ibret almayan kişi
Geleceğe ibret olmaktır işi
Hisseyi sirketi tanimam elimdede yok ama grafik uzun vade 5 tl ler diyor...temel desteklemiyor suan ama grafik yukari trend hazirligini gosteriyor....ytd
https://i.hizliresim.com/xVBIKd.png
bu tahmini bir çalışmadır...basit gibi görünsede beklentiler dahilinde olan bir fiyatlamadır...şuan temel desteklemesede oluşum farklı....ytd
dolar dusuyor 15 cent zirvesi uzerinde islem goruyor zaten ustu fiyattan alici gelirse verir
bedelliye katilim olmayacagindan
bu fiyatlarin ustune ruchan maliyeti artar
dengeyi buldu gibi en ucuz holding fiyatiyla tuzak
yeniden kuruldu
Marsta koloni ne kadar gercekse ihlas 5.80 o kadar gercektir
Ooo süper.....
herkez aynı resmi görür ise kimse hissesini satmaz veya almaz azizim
ne oldu da tavandaki dmsas yarım saatte tavandan tabana döndü
teknik zırvasının güzelliğide bu
kimi temeline bakar kimi pasta böreğine kimi tekniğe,teknikcilerde kendi arasında ayrılır
ortalamacılar (ema-sma) ,cizgiciler,fibocular,dalgacılar.formasyoncular,mu mcular
ortalamacılar 5-9-20-52-100-144-200-500 gibi rakamlara inanır buralaradan destek ve direnç olduğu varsayımına gider ve pozisyon secerler ve saçmalar
cizgiciler birkaç cizgi ile ilerler alttaki destek üsteki direnç varsayarlar ve saçmalarlar
fibocular le cizgiciler bir birlerine benzer onlarda fibocu naci abinin varsayımları ile hareket ederler ve saçmalar
dalga kuramlarını bildiğini sanan da bir guruh vardır onlarda bir sürü saçmalık vardır
formasyoncularda bayrak filama elmas 2li 3lü dip-zirve vs vs saymakla bitmeyen saçmalık var
mumcular ise bence en sacma olanı asılı adam doji,çekiç,hamile ayı vs vs
hamile ayı ne la :kahkah: mumlar mı sevişiyor:kalp:
hepsinde hata payı yüksektir
dediğin gibi fibo yu neye göre nereden aldın
cizgiyi neye göre nereden çektin ya çizgiye gelmeden döner ise
hangi emayı seçtin gün hafta ay dönem yıl ???
hangi formasyonu beğendin...ya tekrar döner ise tuzakmış dersin yada yataya döner yine yanılırsın
dalgayı beklersin zarar edince sayım bozuldu dersin
hisse elbet bir yerden sonra dönecek işte bu yukarıda saydığım zırvalardan biri muhakkak gerçekleşecek
ve kar veya zarar edip bizde kendimizi avutacağız, bu devran hep böyle sürüp gidecek azizim
her ne olursa olsun hepsi bu teknik temel adı altında birleşen saçmalıklar biz insanların hayallerini alıp satmasına vesile olan
global bir tezgah tır
borsada para kazanmak için bir kaç gerçek vardır
1 çok para :whistling:
2 twiter de çok takipçi :yahoo:
3 alım satım stratejsi :ok:
kısacası oltayı atan balıkcı gibi beklemekten başka care yok
Ben mesele piyasa analizi yaparım, takaslara ve pastaya bakarım geçmiş dönem hareketlerinde mola verdiği yerler nereler bakarım. Grafik çizmem anlamam o işlerden 26 yıllık borsa hayatımda da hiç grafik çizmedim sadece fx plus veya bir kaç proğramdan arkadaşlara istedikleri grafikleri attım :) Sevmem grafik işini bu ülkede o grafik olayı adam gibi çok az sayıdaki hissede ancak az biraz olur herhalde . Bizde twitter ve telegramda takipçi kazıklayan insanları yönlendiren speklerin peşinden giden bir kitle oldukça bu grafikler hikaye olarak kalır :) Çünkü grafiği çizen manipülatörler oluyor ondan sonra herkes kafasına göre formasyon uyduruyor.
Bende hissenin şu anki duruşuna Uyuyan Pigme duruşu diyebilirim yani sallamak istersem :)
Bir kaç bin takipçim var benimde ama hisse ile ilgili cümle yazmaya korkuyorum millet alenen pazarlama yapıyor :)
Yatırım tavsiyesi değildir.
Şahsi fikrim ihlas grubu bedelli artışlarını bitirinceye kadar süründürmeye devam edecektir. İsterse endex 200 bin olsun.ytd
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben Rex arkadaşıma ciddi bir soru sordum siz tekniği nerelere çektiniz Mr arkadaşım. Ya söyledikleri doğru ise, ya fibonun 1 noktası 22 TL'den geçiyorsa, ya biz bunu göremiyor ve dışardan bakan bir göz görüyorsa, ya gerçekten ortada hamile bir ayı varsa ve onu düzen bir boğa ise ya da ayı-boğadan başka zürafanın da bu işte bir dahli var ise.. Ben ne dedim yahu aynı mister ve misses'ın dediği gibi birşey oldu. :kahkah:
Doğru bjk dişardanbgelen top ile gol atarken FB kırmızı kart olmadı hocaları attırırken olmadı penaltı ile kazanırken ve GS gibi ince ince doğrayan hakenimleri ile işi götürürken Anadolu da aslanlar isyan edercesine biz de olacağız bayrağını astılar
Rexi savunduğumdan değil de konu TS mi idi ...
Yine de TS yine şunu gösterdi ki
alt yapı...
....
İhlasın bedellileri bir bitsin ve zülüm ettiği kazıkladığı mudileri ile helalleşsin o zaman bir bakalım.
Petkim i bir incele zirfrırdeliler kulübleri vardı
Vesteli incele küfür üzre küfür
Sermaye azaltımları bedellileri gör bak 70 krş tan nerelere
Pengueni incele sayfalarını oku cirosunun 4 katı piyasa değerini gör
Tutmadığım ama olabilir mi dediğim ihlasların nerelere gelebileceğini tahmin ettiğim hakikatler oluşursa ki ......
Konu çizgiler mi idi..
Tarihi tekerrürler mi .
Unutmamak lazım
Hattı mustakım yoktur.
Sonbahar kış ilkbahar yaz da vardır
Yatırım mı boşverin
Temettü var mı temettü
Bedelsiz var mı badelsiz..
Kardeşim,hayırlı sabahlar..Seninle aynı fikirdeyim..Zaten endexsin sürekli yükeliş gösterdiği bu günlerde normalde şirket hisseleride olumlu tepki yükselişleri yapması gerekiyor yoksa sen endexi 200 bin yap şirketler kendileri çalıp kendileri oynadıktan onra ne anlamı kaldı ki şirket sahiplerinin ne kadar kötü niyetli oldukları şaibeli işler yaptıkları ortada tıpkı mücahit ahmet ören gibi diyeceğim ki onun gibisi zaten dünya aleminde yok o başlıbaşına senarist dolandırıcı hırsız soyguncunun önde gideni de esas anlatmak istediğim SPK ve BİST denen kurumlar ne iş yaparlar acaba ürekli şirketlerinin hisse fiyatlarını art niyetlice baskılayan bu hak hukuk adalet bilmeyen şirket sahipleri görmezler duymazlarmı yoksa işlerinemi öyle geliyor anlamıyorum..Endexs yükseliyor hisseler düşüyor endexs düşüyor hisseler gene düşüyor özelliklede İhlas holding ve iştiraklerinde oluyor bu kanunsuz işler ama müdahale eden bir Allahın kulu yok adam o bacaksız hali ile Spk ve Biste ayar veriyor..Zaten endexs yukarı giderken holding ve iştiraklerde bedellileri güle oynaya yapıp ceplerini dolduracak sonrada olası bir olumsuz haberler düşmeye başladığında endexle birlikte şimdiki fiyatlardan al sana şelale olası malim dipler çünkü bu özde iş insanı geçinen şahısdan her türlü kötü senaryo beklenir ve gerçekleşir..Bunlar benim edindiğim izlenimlere göre şahsi düşüncelerim..Asla al ,sat,tut tavsiyesi değildir..
Bu O Ne yapmaya çalışıyorum
Borsa Cuma 1431 den kapandı
Bugün 1476
İhlaslar ne halde
Yuh olsun diyorum
Yediğin kazıkların izduşumunun vektörel uzantısına (o da alabilirsen) tecrübe deniyor....
alabilmiş mi
hayır....
kah kah ki ne.......
Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin BildirimA+ A-
Özet Bilgi
Sermaye artırımı için Sermaye Piyasası Kurulu'na müracaat ve izahname gönderimi hk.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
14.12.2020
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
2.000.000.000
Mevcut Sermaye (TL)
790.400.000
Ulaşılacak Sermaye (TL)
1.500.000.000
Bedelli Sermaye Artırımı (Rüçhan hakkı kullandırılarak)
Pay Grup Bilgileri
Mevcut Sermaye (TL)
Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL)
Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%)
Rüçhan Hakkı Kullandırma Fiyatı (TL)
Verilecek Menkul Grubu
Verilecek Menkul Kıymet
Nevi
Rüçhan ISIN Kodu
Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL)
İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
A Grubu, IHLAS, TRAIHLAS91D5
790.355.000
709.559.600,202
89,77732
1,00
A Grubu
A Grubu, IHLAS, TRAIHLAS91D5
Hamiline
B Grubu, İşlem Görmüyor, TREIHLS00022
45.000
40.399,798
89,77732
1,00
B Grubu
B Grubu, İşlem Görmüyor, TREIHLS00022
Hamiline
Mevcut Sermaye (TL)
Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL)
Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%)
Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL)
İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
TOPLAM
790.400.000
709.600.000,000
89,77732
Para Birimi
TRY
Bildirilmesi Gereken Diğer Hususlar
SPK Başvuru Tarihi
30.12.2020
Ek Açıklamalar
Şirketimizin 2.000.000.000 TL olan kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 790.400.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanmak üzere 709.600.000 TL (%89,77732 oranında) artırılarak 1.500.000.000 TL'ye çıkarılmasına ilişkin olarak hazırlanmış izahnamenin onaylanması talebiyle Sermaye Piyasası Kurulu'na bugün başvuruda bulunulmuştur.
Onaya sunulan izahname KAP şablonu kullanılarak gönderilecektir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
İhlas holdingin bedelli sermaye artışından elde edilecek fonun kullanım yerine ilişkin rapor:
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/895668
Borsaya açık diğer şirketlerinde yaptığı bedelli sermaye artışlarında ki hikaye ile aynı...
Yatırım tavsiyesi içermez...
Okudum da komedi. 1970 ten beri üretiyormuş. Finansal borçları ödeyip yeni yatırım yapacakmış.
10 kademe kardan sattım mecburen
Yıllardır yatırım yapıyorsun bedelli yapıyorsun gariban para veriyor. Sen garibana karşılığında ne verdin 1 kuruş temettü mü verdin. Yoksa aldığı hisse değer mi kazandı.Ne yüz varmış sizde be! Eliniz milletin cebinden çıkmıyor. Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu şeref yoksunu hisse haber gelince 1.25 Yazdım 1,23,ve 1.24 ben 1.25 yazdım gitti ama 4 kademeden oldum oçak ilk haftasında araç cıkıyordu o Yüzden verdi
Şimdilik bol kazançlar ama yayını Satman
Al,sat tut ,tavsiyesi değildir
Yüzünüzden gülücüklerin eksik olmadığı, sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllara.
Endex yüz binlerden yüz elli binlere geldi İhlas holding ve iştiraklerinde fiyatlar olduğu yerlerde sayıyorlar gözler sürekli toprağa bakıyor ancak bu günlere çalacak daha çok şeyleri var henüz mevcut fiyatlar ve endexsle ceplerini doldurma peşindeler işleri bitince amaçlarına ulaşınca endexs üç yüz bin olmuş umurlarında olmaz bir yolunu bulup yine eskisi gibi ağlama duvarına geri çekilirler..İşte yaptırım uygulayacak sorgulayacak kurumlar işlerini adaletli yapmıyorlarsa mücahit Ören'de vatandaşı arzu ettiği gibi tokatlıyor mağdur ediyor sözde adam açık açık soygunun ağa babasını yapıyor kitabına uydurup resmen çalıyor hırsızlık yapıyor borsada en dürüst olmayan iş insanı ve şirketleri buyrun geçmiş yıllardan bu güne inceleyin SPK ,BİST ve İlgili sorumlu devlet kurumları sizlere sesleniyorum..Ytd..