Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7257 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by R-E-X Yazýyý Oku
    Bu logaritmik grafik...paralel cizgiler fibonancci kanallari...bu kanalin biri gecince digeri hedef oluyor...nihayi hedef genelde fibo %61 veya %78 seviyesi oluyor...burada bilanconun pek onemi yok hisse toplu ise...
    Peki sn REX Fibo 0-1 arasý kanalýn baþlangýcýný 0,14 TL almýþsýnýz doðru da, 1 noktasýný neden 22,57 TL aldýnýz. Bu hissenin zirvesi zaten 7 TL deðil mi?
    Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    TÜRKÝYE CUMHURÝYETÝ
    Gönderi
    6,169
     Alýntý Originally Posted by Oxijen Yazýyý Oku
    Peki sn REX Fibo 0-1 arasý kanalýn baþlangýcýný 0,14 TL almýþsýnýz doðru da, 1 noktasýný neden 22,57 TL aldýnýz. Bu hissenin zirvesi zaten 7 TL deðil mi?
    herkez ayný resmi görür ise kimse hissesini satmaz veya almaz azizim

ne oldu da tavandaki dmsas yarým saatte tavandan tabana döndü

teknik zýrvasýnýn güzelliðide bu

kimi temeline bakar kimi pasta böreðine kimi tekniðe,teknikcilerde kendi arasýnda ayrýlýr

ortalamacýlar (ema-sma) ,cizgiciler,fibocular,dalgacýlar.formasyoncular,mu mcular

ortalamacýlar 5-9-20-52-100-144-200-500 gibi rakamlara inanýr buralaradan destek ve direnç olduðu varsayýmýna gider ve pozisyon secerler ve saçmalar

cizgiciler birkaç cizgi ile ilerler alttaki destek üsteki direnç varsayarlar ve saçmalarlar
    fibocular le cizgiciler bir birlerine benzer onlarda fibocu naci abinin varsayýmlarý ile hareket ederler ve saçmalar
    dalga kuramlarýný bildiðini sanan da bir guruh vardýr onlarda bir sürü saçmalýk vardýr
    formasyoncularda bayrak filama elmas 2li 3lü dip-zirve vs vs saymakla bitmeyen saçmalýk var
    mumcular ise bence en sacma olaný asýlý adam doji,çekiç,hamile ayý vs vs
    hamile ayý ne la mumlar mý seviþiyor

hepsinde hata payý yüksektir
    dediðin gibi fibo yu neye göre nereden aldýn
    cizgiyi neye göre nereden çektin ya çizgiye gelmeden döner ise
    hangi emayý seçtin gün hafta ay dönem yýl ???
    hangi formasyonu beðendin...ya tekrar döner ise tuzakmýþ dersin yada yataya döner yine yanýlýrsýn
    dalgayý beklersin zarar edince sayým bozuldu dersin

hisse elbet bir yerden sonra dönecek iþte bu yukarýda saydýðým zýrvalardan biri muhakkak gerçekleþecek
    ve kar veya zarar edip bizde kendimizi avutacaðýz, bu devran hep böyle sürüp gidecek azizim

her ne olursa olsun hepsi bu teknik temel adý altýnda birleþen saçmalýklar biz insanlarýn hayallerini alýp satmasýna vesile olan
    global bir tezgah týr

borsada para kazanmak için bir kaç gerçek vardýr

1 çok para
    2 twiter de çok takipçi
    3 alým satým stratejsi

kýsacasý oltayý atan balýkcý gibi beklemekten baþka care yok
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

3.  Alýntý Originally Posted by MR&MRS Yazýyý Oku

kimi temeline bakar kimi pasta böreðine kimi tekniðe,teknikcilerde kendi arasýnda ayrýlýr

ortalamacýlar (ema-sma) ,cizgiciler,fibocular,dalgacýlar.formasyoncular,mu mcular

ortalamacýlar 5-9-20-52-100-144-200-500 gibi rakamlara inanýr buralaradan destek ve direnç olduðu varsayýmýna gider ve pozisyon secerler ve saçmalar

cizgiciler birkaç cizgi ile ilerler alttaki destek üsteki direnç varsayarlar ve saçmalarlar
    fibocular le cizgiciler bir birlerine benzer onlarda fibocu naci abinin varsayýmlarý ile hareket ederler ve saçmalar
    dalga kuramlarýný bildiðini sanan da bir guruh vardýr onlarda bir sürü saçmalýk vardýr
    formasyoncularda bayrak filama elmas 2li 3lü dip-zirve vs vs saymakla bitmeyen saçmalýk var

hangi formasyonu beðendin...ya tekrar döner ise tuzakmýþ dersin yada yataya döner yine yanýlýrsýn

hisse elbet bir yerden sonra dönecek iþte bu yukarýda saydýðým zýrvalardan biri muhakkak gerçekleþecek
    ve kar veya zarar edip bizde kendimizi avutacaðýz, bu devran hep böyle sürüp gidecek azizim

her ne olursa olsun hepsi bu teknik temel adý altýnda birleþen saçmalýklar biz insanlarýn hayallerini alýp satmasýna vesile olan
    global bir tezgah týr

1 çok para
    2 twiter de çok takipçi
    3 alým satým stratejsi

Ben mesele piyasa analizi yaparým, takaslara ve pastaya bakarým geçmiþ dönem hareketlerinde mola verdiði yerler nereler bakarým. Grafik çizmem anlamam o iþlerden 26 yýllýk borsa hayatýmda da hiç grafik çizmedim sadece fx plus veya bir kaç proðramdan arkadaþlara istedikleri grafikleri attým Sevmem grafik iþini bu ülkede o grafik olayý adam gibi çok az sayýdaki hissede ancak az biraz olur herhalde . Bizde twitter ve telegramda takipçi kazýklayan insanlarý yönlendiren speklerin peþinden giden bir kitle oldukça bu grafikler hikaye olarak kalýr Çünkü grafiði çizen manipülatörler oluyor ondan sonra herkes kafasýna göre formasyon uyduruyor.

Bende hissenin þu anki duruþuna Uyuyan Pigme duruþu diyebilirim yani sallamak istersem

Bir kaç bin takipçim var benimde ama hisse ile ilgili cümle yazmaya korkuyorum millet alenen pazarlama yapýyor

Yatýrým tavsiyesi deðildir.
    Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...

Alýntý Originally Posted by MR&MRS Yazýyý Oku

global bir tezgah týr

1 çok para
    2 twiter de çok takipçi
    3 alým satým stratejsi

Ben Rex arkadaþýma ciddi bir soru sordum siz tekniði nerelere çektiniz Mr arkadaþým. Ya söyledikleri doðru ise, ya fibonun 1 noktasý 22 TL'den geçiyorsa, ya biz bunu göremiyor ve dýþardan bakan bir göz görüyorsa, ya gerçekten ortada hamile bir ayý varsa ve onu düzen bir boða ise ya da ayý-boðadan baþka zürafanýn da bu iþte bir dahli var ise.. Ben ne dedim yahu ayný mister ve misses'ýn dediði gibi birþey oldu.
    Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

Alýntý Originally Posted by Oxijen Yazýyý Oku
    Ben Rex arkadaþýma ciddi bir soru sordum siz tekniði nerelere çektiniz Mr arkadaþým. Ya söyledikleri doðru ise, ya fibonun 1 noktasý 22 TL'den geçiyorsa, ya biz bunu göremiyor ve dýþardan bakan bir göz görüyorsa, ya gerçekten ortada hamile bir ayý varsa ve onu düzen bir boða ise ya da ayý-boðadan baþka zürafanýn da bu iþte bir dahli var ise.. Ben ne dedim yahu ayný mister ve misses'ýn dediði gibi birþey oldu.
    Hocam grafik analizi yorumdur..50 kisiye sor 50 farkli cevap alirsin...fx piyasalari ile gercek demo cok ilgilendim benim tarzim bu...bu bir varsayim öngörü sonuçta....kendi öngörülerime inaniyor ve güveniyorum...bu analizin bir kurali yok tecrube diyelim...

6.  Alýntý Originally Posted by r-e-x Yazýyý Oku
    hocam grafik analizi yorumdur..50 kisiye sor 50 farkli cevap alirsin...fx piyasalari ile gercek demo cok ilgilendim benim tarzim bu...bu bir varsayim öngörü sonuçta....kendi öngörülerime inaniyor ve güveniyorum...bu analizin bir kurali yok tecrube diyelim...
    rex seni gübrede vs yerlerde görüyorum hissem yok ama sende dede yok trabzon spor bak nerden nereye düþtü sen buralarda daha önce yoktun hayýrdýr ne iþ sana kim ne kadar yükleme verildi

7.  Alýntý Originally Posted by Jellat Yazýyý Oku
    rex seni gübrede vs yerlerde görüyorum hissem yok ama sende dede yok trabzon spor bak nerden nereye düþtü sen buralarda daha önce yoktun hayýrdýr ne iþ sana kim ne kadar yükleme verildi
    Doðru bjk diþardanbgelen top ile gol atarken FB kýrmýzý kart olmadý hocalarý attýrýrken olmadý penaltý ile kazanýrken ve GS gibi ince ince doðrayan hakenimleri ile iþi götürürken Anadolu da aslanlar isyan edercesine biz de olacaðýz bayraðýný astýlar

Rexi savunduðumdan deðil de konu TS mi idi ...

Yine de TS yine þunu gösterdi ki

alt yapý...

....
    Ýhlasýn bedellileri bir bitsin ve zülüm ettiði kazýkladýðý mudileri ile helalleþsin o zaman bir bakalým.

Petkim i bir incele zirfrýrdeliler kulübleri vardý

Vesteli incele küfür üzre küfür

Sermaye azaltýmlarý bedellileri gör bak 70 krþ tan nerelere

Pengueni incele sayfalarýný oku cirosunun 4 katý piyasa deðerini gör

Tutmadýðým ama olabilir mi dediðim ihlaslarýn nerelere gelebileceðini tahmin ettiðim hakikatler oluþursa ki ......

Konu çizgiler mi idi..

Tarihi tekerrürler mi .

Unutmamak lazým

Hattý mustakým yoktur.

Sonbahar kýþ ilkbahar yaz da vardýr

Yatýrým mý boþverin

Temettü var mý temettü

Bedelsiz var mý badelsiz..

8.  Alýntý Originally Posted by Jellat Yazýyý Oku
    Bak Jellat kardeþ seni gübrede görmüþ O yüzden aklý karýþmýþ..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •