herkez ayný resmi görür ise kimse hissesini satmaz veya almaz azizim
ne oldu da tavandaki dmsas yarým saatte tavandan tabana döndü
teknik zýrvasýnýn güzelliðide bu
kimi temeline bakar kimi pasta böreðine kimi tekniðe,teknikcilerde kendi arasýnda ayrýlýr
ortalamacýlar (ema-sma) ,cizgiciler,fibocular,dalgacýlar.formasyoncular,mu mcular
ortalamacýlar 5-9-20-52-100-144-200-500 gibi rakamlara inanýr buralaradan destek ve direnç olduðu varsayýmýna gider ve pozisyon secerler ve saçmalar
cizgiciler birkaç cizgi ile ilerler alttaki destek üsteki direnç varsayarlar ve saçmalarlar
fibocular le cizgiciler bir birlerine benzer onlarda fibocu naci abinin varsayýmlarý ile hareket ederler ve saçmalar
dalga kuramlarýný bildiðini sanan da bir guruh vardýr onlarda bir sürü saçmalýk vardýr
formasyoncularda bayrak filama elmas 2li 3lü dip-zirve vs vs saymakla bitmeyen saçmalýk var
mumcular ise bence en sacma olaný asýlý adam doji,çekiç,hamile ayý vs vs
hamile ayý ne lamumlar mý seviþiyor
![]()
hepsinde hata payý yüksektir
dediðin gibi fibo yu neye göre nereden aldýn
cizgiyi neye göre nereden çektin ya çizgiye gelmeden döner ise
hangi emayý seçtin gün hafta ay dönem yýl ???
hangi formasyonu beðendin...ya tekrar döner ise tuzakmýþ dersin yada yataya döner yine yanýlýrsýn
dalgayý beklersin zarar edince sayým bozuldu dersin
hisse elbet bir yerden sonra dönecek iþte bu yukarýda saydýðým zýrvalardan biri muhakkak gerçekleþecek
ve kar veya zarar edip bizde kendimizi avutacaðýz, bu devran hep böyle sürüp gidecek azizim
her ne olursa olsun hepsi bu teknik temel adý altýnda birleþen saçmalýklar biz insanlarýn hayallerini alýp satmasýna vesile olan
global bir tezgah týr
borsada para kazanmak için bir kaç gerçek vardýr
1 çok para
2 twiter de çok takipçi
3 alým satým stratejsi
kýsacasý oltayý atan balýkcý gibi beklemekten baþka care yok
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Ben mesele piyasa analizi yaparým, takaslara ve pastaya bakarým geçmiþ dönem hareketlerinde mola verdiði yerler nereler bakarým. Grafik çizmem anlamam o iþlerden 26 yýllýk borsa hayatýmda da hiç grafik çizmedim sadece fx plus veya bir kaç proðramdan arkadaþlara istedikleri grafikleri attýmSevmem grafik iþini bu ülkede o grafik olayý adam gibi çok az sayýdaki hissede ancak az biraz olur herhalde . Bizde twitter ve telegramda takipçi kazýklayan insanlarý yönlendiren speklerin peþinden giden bir kitle oldukça bu grafikler hikaye olarak kalýr
Çünkü grafiði çizen manipülatörler oluyor ondan sonra herkes kafasýna göre formasyon uyduruyor.
Bende hissenin þu anki duruþuna Uyuyan Pigme duruþu diyebilirim yani sallamak istersem
Bir kaç bin takipçim var benimde ama hisse ile ilgili cümle yazmaya korkuyorum millet alenen pazarlama yapýyor
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
Ben Rex arkadaþýma ciddi bir soru sordum siz tekniði nerelere çektiniz Mr arkadaþým. Ya söyledikleri doðru ise, ya fibonun 1 noktasý 22 TL'den geçiyorsa, ya biz bunu göremiyor ve dýþardan bakan bir göz görüyorsa, ya gerçekten ortada hamile bir ayý varsa ve onu düzen bir boða ise ya da ayý-boðadan baþka zürafanýn da bu iþte bir dahli var ise.. Ben ne dedim yahu ayný mister ve misses'ýn dediði gibi birþey oldu.![]()
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Doðru bjk diþardanbgelen top ile gol atarken FB kýrmýzý kart olmadý hocalarý attýrýrken olmadý penaltý ile kazanýrken ve GS gibi ince ince doðrayan hakenimleri ile iþi götürürken Anadolu da aslanlar isyan edercesine biz de olacaðýz bayraðýný astýlar
Rexi savunduðumdan deðil de konu TS mi idi ...
Yine de TS yine þunu gösterdi ki
alt yapý...
....
Ýhlasýn bedellileri bir bitsin ve zülüm ettiði kazýkladýðý mudileri ile helalleþsin o zaman bir bakalým.
Petkim i bir incele zirfrýrdeliler kulübleri vardý
Vesteli incele küfür üzre küfür
Sermaye azaltýmlarý bedellileri gör bak 70 krþ tan nerelere
Pengueni incele sayfalarýný oku cirosunun 4 katý piyasa deðerini gör
Tutmadýðým ama olabilir mi dediðim ihlaslarýn nerelere gelebileceðini tahmin ettiðim hakikatler oluþursa ki ......
Konu çizgiler mi idi..
Tarihi tekerrürler mi .
Unutmamak lazým
Hattý mustakým yoktur.
Sonbahar kýþ ilkbahar yaz da vardýr
Yatýrým mý boþverin
Temettü var mý temettü
Bedelsiz var mý badelsiz..
Yer Ýmleri