şu an NŞA OLMADIĞI İÇİN ZOR DİYE birşey yok dostum .....bizde öbemli olan 1.2 cent desteği tutacak mı??(oraya kadar düşerse tabiii)
Printable View
Yeterince tetkik yapılır ise olacağı ortaya çıkacaktır. Hastanelerden gelen bilgiler bu yönde. Tespitte en büyük hata daha eski verilerde. Kit-cihaz olmadığı için bazı Corona nedeniyle ölümler, böbrek-solunum yetmezliği diye kayda geçti. Son 3 ayda bu tanı konulan ve ölen hastalar ayrıca incelenmeli.
Aynen arkadaşlar ne gecesi var ne yol kapatmaları ne gürültüleri ne de terbiyeleri bazen keşke polis olsaydım diyorum ya ahh ahh
sadece dün ve bugün kabaca 1.450 kişi öldü...bunlar bizden 2 hafta falan önden gidiyor galiba...en fazla 3 hafta herhalde...
İtalya'da yeni tip koronavirüsten ölenlerin sayısı 793 kişi artarak 4825'e yükseldi. -AA
Miraç Kandilimiz Mübarek, dualarımız kabul olsun..
#mirackandili
Italyada olum orani cok yuksek. Yuzde 8 9 gibi
Geçmiş yazılarımda var. Van ve Yüksekova hastanelerinde riskli hastaların sayıları artarken, İran'da ölü sayısı ciddi boyutlara ulaşmış iken kapıların kapatılması gerektiğini defalarca yazdım her yere ama İran'dan İstanbul ve İzmir'e sayısız uçuş oldu. Zamanında yapmamız gerekenleri yapmadık.
Turizm sektöründe değilim ama bulunduğum yerde ve civarında böyle bir uygulama yok. Bu yüzden Bodrum Belediyesi isyan ediyordu, gelmeyin diye. Artık ülkede ne olup olmayacağını bildiğim için turizmde bir değişiklik olmayacağını, sert bir uygulama olmazsa insanların akın akın geleceğini düşünüyorum.
Ülkemizde güzel şeyler de oluyor. [emoji23]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...776ecb71c7.jpg
Piyasalara dönersek, elimde bulunan hisselerde, aldığım en düşük fiyatlardan başlayarak tabana kadar pasif emir yazmaya devam edeceğim. Kesin karardır.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mike Pence nin calisanin da viruse rastlanmis. Mike pence de aksam test yaptiracakmis. Eger pozitif cikarsa Trump ta kesin cikar.
Forum içi anket yapalım. Kendini grip olacak gibi hisseden varmı?
2011 deki salgını izliyorum.. Virüs akciğer ve beyne zarar veriyor burda.. Mutasyona uğrar mı acaba mevcut virüs.. Bu film boşa çekilmiş olamaz
url=https://hizliresim.com/SZhJ56]https://i.hizliresim.com/SZhJ56.jpg[/url
Calisiyor bizim belediye😀
https://bundle.app/gG5yqfrO
Bunlarıda sağlık bakanlığı dahil ediyormu acaba
Borsa bitmiş okeye dönüyor gibi... Ne piyasa kaldı ki borsası olsun!
Şaka bitafa abi hakikaten biseyim yok abi ama şu belirtileri heryerde okuyorumya kendimi dinlemeye başlıyorum sanki hasta oluyorum gibi oluyorum sonra okumayı bırakıyorum normale dönüyorum grip değilde panikatak oluyorum galiba
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:saglık calısanlarına destek uyumayın beyler
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji120][emoji122][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3448][emoji3448][emoji3448][emoji3448][emoji3448][emoji3448][emoji3448][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Sağlık çalışanlarına gönülden sevgiler
Virüs yaşlılarda etkili gençlerde hafif atlatılıyor dendi bu dedikten sonra kendinden başkasını düşünmeyen gençliği evde zor tutarsın.bencil çıkarcı bir nesil yetişti tüm dünyada sokaktan zor alırsın bunları
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Covit-19 --- Çorum lu Cavit19 la tanışmak için can atıyorum.
hiçbir şey yapamadan beklemektense bir an önce Cavit19 la MC-ÖzkaynakTamamlama-kredi vs vs ne varsa, ne yapacaksak halledelim yaww.
üretim yok tüketim gırla, 1-2 ay sonrasını düşünemiyorum.
üretmiyorsak , yemememiz, içmememiz harcamamamız gerekir.
Unutmayalım gezegenin de memleketin de %9X+ küsürü diyebiliriz henüz hiç borsada alım dahi yapmadı ömrü boyu..
Borsalar böyle yani ‘kim alır’ dediğin ordan bile düşe düşe düşerse fazlasıyla ve daha çok potansiyel alım gücü dışarda mesela, tüm ilgi mevcut teknolojilere rağmen ki aynen avantaja dönüşebilir bu rağmen durumundaki tekno altyapı da..
Hala olayın vahammiyetini anlayamadı çoğu arkadaşım...
Çok bakarım tekniğe ama bir haftadır bıraktım, ekonomi duvara çarpmış ne desteği???
THY forumunda ziraat biraz talimatla laf aldı diye bir umut gördüm.sadece bugün 46 ülkeye yasak gelmiş.onu da bosverin kimse burnunu sokağa çıkarmak istemiyor kim biner uçağa???
Otomobil,gyo.,çimento,sanayi...kim ne satabilir ki şu ortamda??? Sıfır ciro dünya kadar gider ne olur bilançolar???
Bu olay çok vahim...düşük dediğiniz bu seviyeler bir hsfta sonra uzak ufuklarda kalmış olabilir...
Ciddi ciddi hesap zamanı...