Sayfa 386/1001 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    EW açısından da 152xx gibi bir seviye söz konusu. 18000in kırılması zor ama kırılırsa 152xx hedef olur.
    şu an NŞA OLMADIĞI İÇİN ZOR DİYE birşey yok dostum .....bizde öbemli olan 1.2 cent desteği tutacak mı??(oraya kadar düşerse tabiii)

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Bakacağız inşallah olmaz
    Yeterince tetkik yapılır ise olacağı ortaya çıkacaktır. Hastanelerden gelen bilgiler bu yönde. Tespitte en büyük hata daha eski verilerde. Kit-cihaz olmadığı için bazı Corona nedeniyle ölümler, böbrek-solunum yetmezliği diye kayda geçti. Son 3 ayda bu tanı konulan ve ölen hastalar ayrıca incelenmeli.

Aynen arkadaşlar ne gecesi var ne yol kapatmaları ne gürültüleri ne de terbiyeleri bazen keşke polis olsaydım diyorum ya ahh ahh

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    ıtalya 793 kısı ölmus bugun bu ne yaa
    Grafikte ilk günler ele alındığında İtalya'dan daha kötü durumda olduğumuz ortada. Durumun ciddiyeti çok yakında bizde de ortaya çıkacak

5.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    şu an NŞA OLMADIĞI İÇİN ZOR DİYE birşey yok dostum .....bizde öbemli olan 1.2 cent desteği tutacak mı??(oraya kadar düşerse tabiii)
    Oraya kadar düştü diyelim kim alır senin uzaktan kumandalı borsanı.

6.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    ıtalya 793 kısı ölmus bugun bu ne yaa
    kuzey italya sanayi yoğun bölge ,fabrikalarda çinli işçiler çalışıyormuş,bir kısmı yılbaşında izin alıp ülkelerine tatile gitmişler,dönüşte de
    virüsü taşımışlar,ana neden bu ,ayrıca yaşlı insan çokmuş orada,ölenlerin yüzde 90 ı yaşlı......

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    Anormal süreçlerde zor yoktur, bu konuda haklısın Dostum. Bu arada hoşgeldin, özlemiştim yazılarını.

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Oraya kadar düştü diyelim kim alır senin uzaktan kumandalı borsanı.
    bilemem ben cahilim,ben almam

Sayfa 386/1001 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •