Siz 34 yaşındamısınız, G. Amed abimin hesabına göre öyle çıkıyorda.:he:
Printable View
[QUOTE=Egeli;4565087]Covidte zor, kolonoskopide tez zamanda iyileşmeniz dileğiyle
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Sayın Egeli.Kolonoskopinin diyeti ağır.
Covide yakalanmadım gibi.
Akrabamı(bacanak) geçen hafta Çarşamba, perşembe ve cuma günü hastaneye götürdüm.Cumartesi covid tanısı ile hastaneye yatırılmış. Cumadan bu güne her hangi belirti yok. Umarım aldığım önlemler işe yaramış, yakalanmamışımdır.
4 yaşındaki oğlumla çikolata kavgası ettik , adam '' Benim hayatıma karışamazsın '' dedi .
Sonraki kuşak daha fena geliyor.
ABD o kadar para bastigi halde neden enflasyon yok
Cunku;
https://twitter.com/lisaabramowicz1/...67933224857602
Heryerde yaslilar heryerde huzurevi
Sonra neden Turkiyeyi ozluyorsun.
Toplu taşımaya 30 saniye 1 dakika kala gittiğim için kalabalığın içine girmiyorum .
Hangi saatte en boş olur onu tespit ettim o şekilde .
Teknem olmadığı için toplu taşıma mecburen oluyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tekno gelişim gözüyle bakarsak eğer
insanoğlu tirsikligini bu virusle 1ooo kat artırdı
Zaten aramuzda kalsın
Ademoglu hep tirsikti
Son gelismeyle bir
bu ayyuka çıktı
Ya kossskooca devasa ada vapurundan mi korkuyon bulaşır mulasir diye
bari bunu burda zikretme yav
Fabrikalarda yan yana çalışan işçiler naapsin
Kafayı yerler
Sizi yermiyorumda bu ka korku fazla
Bu mikropla belki kapital sistemi hedef almışlardır onu biz ky bilemeyiz
Ama tekno gelişim durmamali
Herkes urkerse gelişim melisim olmaz
Lafım seni tenkite değil sayko bey kardaş
Emme herkeş ürküntü içinde be ya
Not
Yazmaya son veremiyom malesef
Azaltarak devam edecem
Siz husse net içün
Haha
Not2
Tmm tehlikenin herkez farkında arada abartmiyoz mu?
Ebeveynimize rol kescek yaşları geçtik beyleer tabi bayanlaar
Korkulara azcık mukayyet olalım
Çık otur guverteye
Artık ordanda mi mikrop bulaşıcak? ??
Bloomberg Tv'deki spiker, almis Abdurrahman YILDIRIMI'i karsisina, konusuyor da konusuyor, bekle ki Abdurrahman Hoca iki kelime etsin.
Ali CAGATAY'da birakmis, bu kanal adam olmaz.
Aranizda maden muhendisi arkadaslar varmidir?
Biz, en iyisi her ihtimale karsi, dovelim.
Temiz is, akari yok kokari yok..! :he:
Bu bizim Dimitris akilli cocuktur, Reha yetistirdi onu, dovelim diyorsa,dovelim, vardir bir bildigi..:)
Bütün dünya aşı diyor bizden ses çıkmıyor. Neden sadece rus ve çinlilerle çalışıyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Virüste aşı ise yaramıyor, aşı filan kar etmiyor , ölü yatırıma gerek yok, kanal istanbul yapıcaz biz, bağlantı yollari filan da yaparız, köprüler, tüneller, viyadükler, mesela denizaltılar için asma kanal filan da yaparız, kanaldaki su enerjisiyle elektrik de üretiriz,
vizyon herkeste yok işte🤪
Coğrafya kaderdir,
Çok şanslıyız
Bu arada dolar 6,85 olmuş söylemiyorsunuz :kahkah:
kıymetli aziz dostum dimitris , kızmayalım... biz bu sürece nasıl katkı sağlayabilir olumlandırabiliriz o yönde efor sarf eyleyelim....
kıymetli dostum , Muhyiddin bin Muhammed bin Ali bin Muhammed el Arabi gene bir gün bir hallenme üzerineyken tayyi mekan tayyi zaman yaptığında bir yere misafir olarak uğruyor... Karşısına bir insan çıkıyor lakin tam emin olamıyor fiziki gözle gördüğüne manevi gözle de iyice bakıyor ki bu bir insan... Fakat bir tuhaflık hissediyor bu varlıkla ilgili evet insan fakat .... Ibn Arabi bu insan olarak tanımladığı varlığın yanına varıyor ve sohbete başlıyorlar... Ibn Arabi o varlığa (insan ) soruyor siz hangi millettensiniz diye... Varlık yanıt veriyor , beni ademiz diye... Biz de beni ademiz diyor Ibn Arabi... Bir kaç sohbetten sonra varlık (insan ) soruyor Ibn Arabiye ; yoksa siz şu beni ademin buğday yiyen nesli misiniz diye ... Ibn Arabi bir an soru karşısında şaşkınlığa düşüyor ve evet diye yanıt verip soruyor ; peki siz ne ile besleniyorsunuz ? Yanıtını alıyor lakin bunu açıklamıyor eserlerinde...
açıklamaması bence de doğrudur ... bilen bilir de , söylememesi gerektiğini de bilir ... hamza sütbıyık
6,85’deki 15. günümüz
Dolar sabit. Garibim Euro da pariteye göre 7,67-7,76 arasında gidip geliyor.
[emoji23]
Teşekkürler güzel bir paylaşımdı. Cevap nedir acaba bir fikriniz var mı? Bildiğim kadarıyla Kuran 'da buğday Adem'le yaşıt. Hem adem olacak hem buğday yemeyecek . Simgesel düşünmek galiba.
Z kuşağının sınırlarını bilemiyoruz. Övgü olarak demiyorum tesbit olarak söylüyorum. En büyük zevk araçlarının internet olduğunu biliyoruz. Karşına alıp konuşunca kibar , sakin çocuklar ama hayata aynı pencereden bakmadığımız kesin .
Devletin bu çocukları anlamaması ise ciddi bir problem. Konuyu çok açmak istemiyorum ama arada kalacağız gibi .
Önce dövelim, gerisini sonra düşünürüz. Olmadı bir de yemek ısmarlatmak için döveriz.
Şaka bir yana , adamda virüs çıkıyor, kendisini 3 defa hastaneye taşıyan ilgilenen bacanağına haber vermiyor, örtbas etmeye çalışıyor, gerçekten haysiyetsiz bir davranış.
26 Haziran itibarıyla Merkez Bankası
- Brüt döviz rezervi 51,42 milyar dolar oldu(Önceki $53,22Mlr)
- Altın rezervi 26 Haziran itibarıyla 38,82 milyar dolar oldu(Önceki $38,37Mlr)
- Toplam rezervi 26 Haziran itibarıyla 90,24 milyar dolar oldu(Önceki $91,59Mlr)