-

Originally Posted by
eksina
vpn le baglanmak yasakları kaldırmıyor mu
Z kuşağı bir muamma . Dışarıdan bakınca boş beleş görünüyorlar ama kararlı bir duruşları var. Sosyal medya yasağı hükümetin büyük bir sınavı olur her platformda.
Yok cinsellik, ahlaksızlık için önlem alıyoruz ifadeleri Z kuşağında işe yaramaz .
-

Originally Posted by
Egeli
Türkiyede seçim olmama ihtimali -0- istanbul seçimleri bunu net bir şekilde bir kez daha gösterdi. Türkiyede seçim katılım oranlarına bakarsanız halkın bu konuyu ne kadar ciddiye aldığını görürdünüz.
Emeklilerin internet ile bağı düşündüğünüzden kat ve kat fazla isterseniz bir deneyin göreceksiniz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1933 almanyasında 2 ayrı seçim vardır, açın bakın martta sonuç neymiş kasımda ne olmuş.?
yerel yönetimleri kaybetmekle yürütmeyi kaybetmek çok farklı şeyler zamanı gelince göreceğiz
-

Originally Posted by
samreit
Bütün agaclarim tam organik. Keci gübresi haric (3-5 senede bir) baska bir sey kullanmiyorum.
Hanim sIk sIk geldigimiz dönemler erik ve kayisi receli yapiyordu kavanozlarca. Artik gelemedigimiz icin heba oluyorlar.
Elimden geldigi kadar komsularima topluyorum, veya onlar topluyorlar.
bende çakal erigini cok severim çakal erigininde genleri ile oynamıslar iri iri pazarda tatsız tutsuz bır seyler. mürdüm erigini çakal erigi diye koyuyorlar
-

Originally Posted by
eksina
vpn le baglanmak yasakları kaldırmıyor mu
Dikkat edersen eskisi kadar cok VPN yok cunku teker teker avladilar cok az kaldi
-

Originally Posted by
dimitris
Z kuşağı bir muamma . Dışarıdan bakınca boş beleş görünüyorlar ama kararlı bir duruşları var. Sosyal medya yasağı hükümetin büyük bir sınavı olur her platformda.
Yok cinsellik, ahlaksızlık için önlem alıyoruz ifadeleri Z kuşağında işe yaramaz .
Z kusagi dedigin internetle Amerikan kulturuyle buyumus Amerikayi 30 sene geriden izleyen kafasi para kariyer ve dunyayi gezmekten baska bir sey yapamayan dangalak surusudur. Bu Z kusaginin kizlarindan bahsetmeyi cok isterdim ama ban yiyecegim icin bahsedemiyorum ama siz ne demek istedigimi anladiniz. Turkiye bunlara kaldiysa bitmisiz biz.
-

Originally Posted by
Ahmetg
Z kusagi dedigin internetle Amerikan kulturuyle buyumus Amerikayi 30 sene geriden izleyen kafasi para kariyer ve dunyayi gezmekten baska bir sey yapamayan dangalak surusudur. Bu Z kusaginin kizlarindan bahsetmeyi cok isterdim ama ban yiyecegim icin bahsedemiyorum ama siz ne demek istedigimi anladiniz. Turkiye bunlara kaldiysa bitmisiz biz.
Diyorum ya muamma. Sınırlarını, ne olup ne olmadıklarını bilmiyoruz ama AKP den çok uzak oldukları belli.
-

Originally Posted by
Ahmetg
Dikkat edersen eskisi kadar cok VPN yok cunku teker teker avladilar cok az kaldi
windows 10 da vpn le baglanmak ıcın ayar var proxyle ve sıfrelerde yayınlanıyor canavar gıbı gırıyor..programa fılan gerek yok yani
-
6,85 seviyesindeki 14. günü de geride bırakıyoruz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri