O zaman, beyanname verilen diğer gelir ile birlikte eurobond geliri toplamı 40.000 tl geçmez ise yine muafiyet söz konusu. Öyle biliyorum.
Londra piyasa gecelik swap faizi %9000:oleyo::oleyo:
https://i.ytimg.com/vi/EzVYBx9pKBo/hqdefault.jpg
Aktifbank tan mobil den para transferi 1saattir yapamıyorum bu ne adi bankaymis
Hsbc ye 42 güne 20 den bağlıyorum fakat EFT yapamıyorum
Rahmetli Ecevite saydıranlar burdamı?
https://i.hizliresim.com/EWw85B.png
Ppz
FılM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mobili kullanarak aktif banktan EFT yapan var mı ben hala beceremedim de
41 gün sonra ABD de Reza davası var. Davada adı geçen bankalardan özellikle kamu bankası olmayanlar bir zahmet faizleri yüksek vermesi gerekiyordu. Sonuçta biz yatırımcılar bazı riskleri alırken karşılığında en azından tabela faizinin 2-3 puan üzerinde faiz alıyor olmalıydık.
En dibi gormeden bu is cozulmez.borsa 5000.dolar 10-11.faiz 50.
HSBC 19 temdit 20 yeni paraya vermis bugun de...
Syg,
Alman Der Spiegel Halkbank davasını yazdı: Türk ekonomisi kriz yıllarına dönebilir.
Halkbank'ın uluslararası banka sisteminden (Swift) atılabileceği, bunun Türkiye ekonomisi için de altından kalkılması güç bir darbe olacağı ve 2001'de yaşanan ekonomik kriz şartlarına geri dönüleceği öngörüsü yapılıyor.
Der Spiegel'in dosyasında en çok dikkati çeken ayrıntılardan biri de İranlı iş insanı Reza Zarrab’ın FBI soruşturmasında Erdoğan’ı ağır biçimde suçladığı iddiası.
https://www.google.com/amp/s/tr.euro...r-na-donebilir
Sayın dudu Max kaç güne acaba
BOSPOROS abimiz de geldigine gore kadro tamam..
Neseli, hareketli bi baslik olacak burasi yine..
Syg,
42,45arasi demişlerdi
bugün itibariyle vadeli mevduat oranları (alınan en yüksek oranlar 19.30% 90 gün- 18.75% 181 gün) değiştirilmediği sürece ppflerde kalmayı düşünüyorum(en azından satana kadar 0% stopaj) . Dolarda 8.80 üzeri kademeli satış ve bist 30 hisselerinde kademeli alım vadeli mevduattan daha yüksek getiri sağlayacaktır.
2y 19.42
5y 19.67
10 y 18.98
Bir cisim yaklaşıyor ...
İlk defa döviz atağında düşük oranda dövizde yakalandım. Daha önceki ataklarda fulle yakın döviz ve altındaydım. Bu defa beni bile avladılar...Neyse ki Allahtan riskli varlıklarda yakalanmadım. ama Önümüzdeki dönem için azıklarımı toplamam lazım. Tatlı faizin cazibesine ve önceki başarılarımın şımarıklığının rehaveti diyelim.. Gerçi bu halde bile %40 oranında dövizdeydim ama yine de Cuma depreminde en az %70 dövizde olmam gerekiyordu.. Neyse önümüzdeki maçlara bakmam lazım
Stopaj için dalganın durumuna bakacaklar anlaşılan.
Sakinleşirse yüzde 15. Yoksa yüzde 5 devam.
Ancak stopaj belirsizliğinde de (TL de kalınacaksa) vadeye karar verilmiyor...
Hala açıklanmaması acizlik...
Bence asıl yukselis faizde olacak.gunlukte devam edin.15 nisan ppk cok onemli oldu.spekin krali olabilir.
Alman Welt Gazetesi Türkiyenin iflasını duyurdu.Alman Die Welt gazetesi Ekonomi Editörlüğü " Erdoğan gerekli ekonomik ve yapısal tedbirleri almadı.Yanlışlara devam etti.Böylece hazinede döviz rezervi kalmadı.Erdoğan'ın hataları Türkiye'nin iflasına yol açtı." diye belirtti. Türkiye’nin yüksek ticaret açığını,turizim bir ölçüde kapatıyordu.Virüsün etkisi,hazine garantili harcamalara devam edilmesi,tasarruf tedbirleri alınmayışı,ekonomide çarkların durmasına yol açtı.Ülkenin kısa vadeli borçları için dövize ihtiyacı vardı.Döviz isteyeceği(Swap anlaşmasıyla),ülkelerin kapılarını çalmadan önce,ilkel bir anlayışla Erdoğan,ABD ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere birçok ülkeye sağlık ürünleri yardımında bulundu.Amaç şirin gözükmekti.Bir taraftan da ülkelerle döviz Swap anlaşmaları için görüşmelere gidildi.Swap anlaşmasında Türkiye o ülkeye TL verecek,o ülkeden de Dolar yada Euro alacaktı.Fakat hiç bir ülke Türkiye’ye ve hazinesi bitmiş bir ülkenin parasına güvenmediğinden buna yanaşmadı.Ayrıca hiçbir ülkenin,ihtiyacımız olan bu büyüklükteki Döviz miktarını karşılayacak durumu da yok.Türkiye bütün şirin gözükmelere rağmen ortada kaldı.
Çareler ne olabilir?
*Belediyeler başta olmak üzere bazı birikim ve gelirlere el koymak??
*Varlık fonundaki Şirketleri ipotek vermek??
*Ardından da TL basmak.???
Welt gazetesi orijinal haber linktedir.
https://www.welt.de/finanzen/article...alflow_twitter
garanti bankası mobil şubede ppf satışı yaparken % 10 stopaj gözüküyor bu konuda bilgisi olan varmı
Dolar için hangi bankadan en iyi faizi alan oldu bugün?
Sonradan iade ediyormus.burda soylenmisti.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun 2 yillik yukari roketlemis %19 yukseliste.
İcinde 2 yillik dt olan fonlar dusus yaparM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fibabanka az önce aradı kredi ister misiniz diyor? eee dedim içerde param var o nolacak? yatırım yaparsınız faizler artıyor diyor
bak ya niye aklıma gelmedi :kahkah:
Peki 45 gun sonra donuste stopaj uzamazsa 15 stopajla ve dusuk faizle
Kalican
Bu durumda ppz satana kadar o stopaj
Daha iyi degilmiM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
430.000 TL için alternatif bank 32-60 19,10 , pasif bakiye olmadan günlük 18,40 teklif aldım. Para fibabank günlükte 18,00 vadeli ( 10.000 tl pasif) 19,50 yeni müşteriye veriyorlar. Aradım yarın öğlene Genel Müdürlük teyiti alarak dönecekler. Fibabank'ta olup vadesini artıranlar var mı?
18 i 18.50 yapmalari lazimdi.
4 gun once benim 18 di aradim 18.5 yaptirdim.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.