Sayfa 384/1009 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 3,065 - 3,072 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Son 6 ay içinde vadeli mevduat yapmamış olmanız lazım.
    Benim orada vadem doluyor da; demek ki düşük oran verecekler. Bekliyordum zaten. Şu anda ya odea ya da anadolubank görünüyor gibi.

2. fiba kiraz plus 19,5 veriyor ama 1 m- 2 m arası mevduatta 25 bin TL dışarıda bırakıyor bu da oranı %19'a çekiyor, 2 aydan fazla vade de vermiyor, 19,2-19,5 arası bir oranla 120 gün bağlama imkanı bulursam değerlendireceğim

3. Hsbc 42 güne geçmeyi düşünüyorum stopaj riskini alıyorum borsa şu anda çok riskli yabancı çıkarsa Türklerin borsayı yukarı taşıma gücü Yok ben bu filmi çok gördüm saygılar

4.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Hsbc 42 güne geçmeyi düşünüyorum stopaj riskini alıyorum borsa şu anda çok riskli yabancı çıkarsa Türklerin borsayı yukarı taşıma gücü Yok ben bu filmi çok gördüm saygılar
    Yabancı oranı %45 şu an, yabancı uzun süredir çıkıyor. Hareketi yapan yerli bir fon!!!

Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by tbey35 Yazıyı Oku
    vadeler de önemli. En fazla kaç güne kadar veriyor?
    32-45 gün.

6. New York’da ki Halkbank davası ne oldu.

Dava temyizde.

Halkbank itiraz etti ve “Amerika’daki mahkemede Halkbank yargılanamaz†diyerek davayı temyize taşıdı.

Eğer Temyiz,

Halkbank’ın başvurusunu onaylarsa dava tamamen duracak,
    New York’da mevzu kapanacak.

Fakat Temyiz reddederse,

davanın Mayıs ayı gibi başlaması bekleniyor.

Temyizin kararı için ara duruşma Nisanın ilk haftası yapılacak.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Dudu bildiğin kadarı ile eurobond gelirinin belli bir miktar getirisinin vergi muafiyeti var. Örneğin 2020 de 40.000 tl idi galiba.
    Eger baska bir gelir nedeni ile beyanname verilmiyorsa oyle sanirim..

Eurobond topiginde var bunun bilgisi..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8. Sayın kafkaf o yerli fonu herkes biliyor ama ağzıyla kuş tutsa dayanamaz yabancıların hepsi satışta beklenti 100 000 deniyor bakalım ne olacak saygılar

Sayfa 384/1009 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •