Gözle görünen hadise bu dayı. Bilim adamı olmaya gerek yok. Bu sektöre canlı lazım yeşil veya yumuşak.. canlı gelmeli gemiyle. Türküsü cargo da olur..
Canlı lazım.. sorun çözülmeli..
Printable View
Gözle görünen hadise bu dayı. Bilim adamı olmaya gerek yok. Bu sektöre canlı lazım yeşil veya yumuşak.. canlı gelmeli gemiyle. Türküsü cargo da olur..
Canlı lazım.. sorun çözülmeli..
Adam iki günde, forumda benim 15 yılda yazmadığım kadar mesaj yazdı...
Ne desem bilemedim..
sabah yukarı çek, 13 sonrası SAT..iyi taktik
Faizsiz finas modeli ile 20 yl önce müslümanları dolandıranlar, şimdi de 20 yıldır borsada dolandırıyorlar. AKP ye çalıştıkları için de kimse hesap sormuyor. Sorsan yerli ve milli müslümanlar. Araştırdığın zaman milleti dolandıranın Amerikan vatandaşı olduğunu görürsünüz.
açılıs ıtıbarı asagı gıder 33 gun sonrada alttan toplar 1.63 yaparım der gıbı oyuzden halka arz a gırmedım ırza gecer bu akedsler ornek sekıl ekgyo ınsallah ben yanılmısımdır gercı ılk dusuncem dogru olacagından emın gıbıyım tabı burası kabıle ...hersey olabıluuuu
5 sene değildir, 3-4 sene evvel cia papazı muhabbetleri dönerken almıştır, o sıra taner genek denen teknikçi boyna halkb pompalıyordu millete, bu da ona inandı herhalde
yoksa 2008 senesinden hatırlıyorum topikte kendi halinde takılırdı, bana abi derdi, hürmette kusur etmezdi :)
kriz yok çin gibi ucuz iş gücü modeline geçiliyor o yüzden ekonomik adımlar bilinçli yapılıyor diyen bir görüş de var ben katılmasam da
Abovv ne uyumuşum aga ekran karşısında ne iyi geldi ha. İyiki de uyumuşum hiçbirşey kaçırmamışım :)
önceki halka arzlarda küçük firmaları tavan tavan gösterip gariban ky ı inandırdılar. şimdi devasa halka arzda milletin parasını toplayıp emanetçi yaptılar zannımca....
asgari ücret zaten çin ile aynı seviyede belki daha bile düşük çin'in bazı bölgelerine göre..
fakirleşme kaçınılmaz biçimde görülür hale geldiği için bu ifadeleri kullanıyorlar, ben de duydum benzer söylemi, ama tamamen milleti uyutmak için..fakirleşme devam edecek diyhemedikleri için çin gibi oluyoruz diyorlar..
bu arada..
standart karşılaştırma aracımız olan ford focus.. çin 'de fiyatı 20 bin dolar civarı.. yani abd ile aşağı yukarı aynı..
peki bizde ?? aynı araç 40 bin dolar..
yani aslında Türk işçisi çin işçisine göre zaten ezilmiş durumda.. aldığı ücret çin ile aynı, ama harcadığı giderler çok daha fazla, vergiler çok daha fazla.. bir araç alma hayali kurması imkansız..
yani bizde ki ucuz iş gücü modeli değil.. ne peki?
kölelik ve ağır vergiler altında sürünme.. model bu..
kapattım shortları.. bi şey olcak gibi durmuyo
İkinci uykuyu da çıkarmışım ha. Palanın makineler karşılıklı ticareti bitirememiş daha. İmanını gevretir adamın.
bu borsayı nıye acmıslar ....onuda tam gapayıydalar barı ölü taklıdı yapıyıı
Ben martı GYOnun halka arzına katıldım. 1000 lot istediğim paraya 1350 lot gibi bir şey verdi sevindim çalmadık. 15 sene önce. Tavan da kağıt elimde çukulatali gofret vardı. Birden dip oldu çukulatanin kağıdını bulamadım çöpte de yoktu.
gömün ayıcıkların urun gitsin mangal time :oleyo:
Faiz kararına kadar fazla bir hareket olmaz büyük ihtimal, belki öncesinde hafif bir küçük dalganma ama genel olarak belli bir bantta devam gibi...
Ondan sonrasında hareketin sertleşeceğini düşünüyorum..
ben olsam 200 baz aşağı çekerim faizleri basarım TL yi veririrm kırbaçı piyasa bi şenlensin bayramda
ne yapcanuz halka arzı , ucuzdan biraz pahalı afyon , ykredi, isc varken..
al unut 1 yıl sonra yüzde yüz karla sat..:)
gwind sankım orda bıseyler olacak ben dıyım de
Aynen. 33 gün sonra başvurabilecekseniz. Prosedürleri de yazmışlar izahnamede. Siz sadece başvuruyu yapıyorsunuz, gerisini onlar hallediyor. 39. gün ödemeler yapılacak.
1.63 den geri alım garantisi var diye tahtaya atlayacak arkadaşlarda atlamasın. Sadece arzdan alınan lotlar için geçerli bu uygulama...