Sayfa 387/997 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Faizsiz finas modeli ile 20 yl önce müslümanları dolandıranlar, şimdi de 20 yıldır borsada dolandırıyorlar. AKP ye çalıştıkları için de kimse hesap sormuyor. Sorsan yerli ve milli müslümanlar. Araştırdığın zaman milleti dolandıranın Amerikan vatandaşı olduğunu görürsünüz.
    demek, pala akp'li ve amerikan pasaportlu..
    ben şok

2.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    İyi günler. Zagor(zrgyo) 33 gün (iş günü mü?) sonra 1,63 ten geri alım yapacağını belirtmiş. O an fiyat bunun altında ise nasıl bir işlem yaparak 1,63 ten vereceğiz?
    açılıs ıtıbarı asagı gıder 33 gun sonrada alttan toplar 1.63 yaparım der gıbı oyuzden halka arz a gırmedım ırza gecer bu akedsler ornek sekıl ekgyo ınsallah ben yanılmısımdır gercı ılk dusuncem dogru olacagından emın gıbıyım tabı burası kabıle ...hersey olabıluuuu

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    ağız ishali diyoruz biz ona..
    10 tl den 5 sene evvel ucuz diye hulk kucaklamış..
    10.5 yi görse karla!! satıp çıkacak
    gürültüsünü biz çekiyoruz işte.
    5 sene değildir, 3-4 sene evvel cia papazı muhabbetleri dönerken almıştır, o sıra taner genek denen teknikçi boyna halkb pompalıyordu millete, bu da ona inandı herhalde

yoksa 2008 senesinden hatırlıyorum topikte kendi halinde takılırdı, bana abi derdi, hürmette kusur etmezdi

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    zıraat iyi arz etmiş.
    0.382
    aldın oran mıydı neydi kendileri.
    yoksam bir ben mi müracat ettimdi. asdas.
    Düşündüğümden çok talep gelmiş yaklaşık %40 ını verdiler talebimin bilseydim daha çok girerdim ben başa baş bekliyordum
    bir halt olacağı yok.

5. kriz yok çin gibi ucuz iş gücü modeline geçiliyor o yüzden ekonomik adımlar bilinçli yapılıyor diyen bir görüş de var ben katılmasam da
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6. Abovv ne uyumuşum aga ekran karşısında ne iyi geldi ha. İyiki de uyumuşum hiçbirşey kaçırmamışım

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Düşündüğümden çok talep gelmiş yaklaşık %40 ını verdiler talebimin bilseydim daha çok girerdim ben başa baş bekliyordum
    Düşündüğünden az olmasın o..

Yüzde 40 ne ya mazallah..
    az verecekler diye 1 milyon falan dalana al buyur kardeşim madem çok istedin ...demişler..

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    acıldıgı gun keske almasaydım dedıgını duyar gıbıyım

Sayfa 387/997 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •