Almak ne kelime millet portföy boşalttı..
Bugün yerine koymadı ise aynen arkasından el sallayacak demektir.
Printable View
xbank show :)
KK için etkilemez. KK dışındakileri için etkiler. Ne olduda herkesi KK sindirmişken. tamda adaylığına herkesi alıştırmışken. Meral Akşener 'in İstanbula çağrı üzerine gitmesi Saraçhaneye Mahkeme kararı açıklanmadan halkı toplaması..Mahkemede bir tek mahkum edin demedikleri kalmış imamoğlunun avukatlarının..Reddi hakim talebi. savunma vermemeleri son anda savunma yapacaklarını söylemeleri. Bu planlı olay KK ya karşı , Akşener ve İmamoğlunun bir hamlesidir.
amiral vs hulk tavan yarışı var galiba ..
Benim bildiğim aday olabilir..
Daha ceza yargıtayda onanmadı...
Ama seçimden evvel jet hızı ile onama bekliyorum..
Ne diyoruz burada senelerdir..
seçim olmaz..
seçimi kaybetmez..
seçimle gitmez..
Hep yazdım..
AKP nin en çok korktuğu İmamoğlu idi..
Devamlı üzerine oynadılar..Sosyal medyada ekşi de falan devamlı bir karalama kampanyası yürütüldü..
Dikkat edilirse Mansur başkanı ağızlarına bile almadılar..
KK zaten geç..
İmamoğlunun önünü tıkadılar gibi bişi..
KK nun karşına ben çıksam alırım..
Mansur ise RTE karşısında çok pasif kalır...
Seçim sath-ı mahalinde çiğ çiğ yer reis ..
Adam dün ne güzel Almanya'da otelde X-mas kutlamalarına katılacaktı. Apar topar döndü.
Artık evine torunlarına dön dedem, yeter artık. Ben saymaktan usandım senin salakça manevralarını. Ekmeleddin, mühürsüz pusula, 12 yıldır sürekli mağlubiyet, oyu hep aynı bantta kalan bir parti,referandumda seçmen kaydını yaptırmadığı için oy bile verememe, ortada ağır ekonomik kriz varken türban konusunu gündeme getirme, sansür yasası oylanırken ABD'de hamburger yeme, en büyük belediyenin başkanının karar duruşmasında Almanya'da olma, kimsenin anlayamadığı şekilde ABD li birine emanet edilecek ekonomi politikası vs vs. Yazarken darlandım ben.
Ha buarada ekonomi anlamında en dolu kadrolarda görünüşe göre İyi Parti'de. İyi parti KK yı sırtından atabilirse önü çok açık...
index tıkandı zasayı alması lazım..kaldırmak içinde bir haber mesela....
Rasgele 5685 short, ama hiseleri cogu elde duruyor.
İmam ın oğlu
CHP nin adayı değildir
CHP ile uzaktan yakından ilgili değildir.
Merkezi modern sıradan bir iş adamıdır..
Orta yol siyasetçi olabilir ancak..
Ama reisi yenecek karaktere ve söyleme sahiptir....
İki kere istanbulda yenmiştir..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mansur Yavaş gerçek manada bir hizmet adamı, dürüst ve çalışkan.Park, bahçe işlerini yaparken gösteriş yapmıyor, göz boyamıyor. En önemlisi Ankara'nın yıllarca ihmal edilen alt yapı sorununa el atıyor. Bir belediye başkanı için riskli işler. Millet bunları görmez. İhaleleri kamuya açık bir şekilde yapıyor. Vs. Normal şartlarda kesinlikle mükemmel bir cumhurbaşkanı olur. Dediğim gibi normal şartlar altında... Eğer aday olursa rakibi kesinlikle tüm medya ve devlet gücüyle Mansur Yavaş 'ı ezmeye çalışıcaktır. Cevap verene kadar atı alan Üsküdar' ı geçer. Rte ile dişe diş mücadele edecek şu aşamadan sonra Ekrem İmamoğlu' dur. "Yok şöyle ,yok böyle.." diyen komplo teorisyenlerine gülün geçin...
minorde 1-5 dk grafikte sabah başlayan tepki itkisel değil bence (wave2 timing de yetersiz zaten) .. yani düzeltme kalıbı belirecek wave2 için.... bence ideal wave2 sonu cuma kapanışa yakın da pztesi olabilir ...ideal kalıp kombinasyon.. (dünkü dibi aşağı kırar mı ? sanmam yeni tepe dahi yapablir ama onuda sanmam) -8 aralık seans dibi aşağı kırılmadıkça bu senaryoda bullishim- ... tabiki herşey olası ciddi yanılabilirim .. kısmet ..
sp gönderdiğim sayımlarda kombinasyonun son halkası üçgenin c dalgası için düşebilir... c oluşmuş dahi olabilir orada çember daralıyor .. sonrasi ciddi bull bence d ve e minik dalgalar beklenir (tabiki kombinasyonun son halkası üçgen ise )
xauusd dün göndermiştim .. 2-4 kırıldı aşağıya bu durumda beklenen bearish piyasadır .. (genelde terminal varsa 3 ve 5 ve 2 ve 4 yanıltabilir ....biraz daha düşerse netleşebilirim .. -yani her 2 ve 4 ihtimalini aşağı kırmalıki netleşeyim-)
dalga cephesinde bunlar var bende ..180° yanılma ihtimalim gayet yüksektir.. :)
Dolarda yukarı yönlü bir hareket olabilü artıkın... Borsa dolar bazlı düşer artık ama tl bazlı hareket farklı olabilüüü...
Badem bofasının gücü bu kadar neyi aldıklarını onlarda bilmiyor 1,5 ay var bilançolara , 5 ay var seçime :)
millete algı oluşmuş borsa hep yukarı 2 gün %10 aşağı gelsin millet başlar başka seneryolar yazmaya.
akçay doğru olanı yapıyor SPK nın yapamadığını yaptı o röportajı tam okumayan ve yatırım yaptığını sanan adam dolu .
2023 de karlarında düşme olacağını belirtiyor bu çoğu şirkette olacak sandalye masa satan tahtalar bile 25-30-40 olmuş :)
piyasayı RESET leyecekler ama ne zaman.O zaman çok baklava parası kazanacaz:kahkah:
Mansur Başkan çok iyi bakan olur, hatta aile bakanı pozisyonuna en yakıştıracağım kişidir kendisi.
bakalım bizim shortlar stoplanacak mı yoksa birazcık da olsa viski parası bırakacak mı ... rın rın rın rın rın rın
soyle bi 5555 denemesi yapsa güzel olur, call center numarası gibi ..
bu sasa işi hubvc işine benzemiyor mu?
yoksa benmi evham yapıyorum...
tamam sasa büyük şirket reel bişeyler var...
kar ediyor ama pazarlamadaki adam aynı değil mi?
vatan millet sakarya fetöcü vatan hainleri ülkücü bu tür ifadeler aynı değilmiydi?
Ak ve işc de aynı formasyon çalışması mevcut aşağı kırılımda açıldıkları banta doğru hareket olur.
hepsinin ipi halkbank ın elinde katalizör orası badem bofası ile bütün bankaları hareket ettiriyorlar.
sasa hubvc ile kıyaslanmaz. Tertemiz bi şirket çalışıyor üretiyor işi gücü belli yatırımı da var, geleceği de parlak.
Bana göre 20 lira olsa bugün alırdım, 50 60 lira olsa da satardım başka hisse bakardım.
190 liraya neye göre götürdüler? Patron bile şaşırdı al o zaman sen taşı dedi malı uzatıyor ben olsam ben de öyle yaparım taşısınlar bakalım biraz.
Çok taşımazlar zaten bu tarikat mantığında 2 3 ayda eritir çakar geçerler sonra KY malı ne yükseltebilir ne toplayabilir.
Ama bana hayat dersi oldu bi daha da short yaparken piramit yapmam yukarıya.
Her sabah 100 bin teminat yatırıyordum akşama buhar olup ertesi gün 100 daha :D Kaç gün hem de.
Neyse çok şükür kaçtık kurtulduk daha da kimsenin malına short girmem endeks short candır :D