''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar
Benim bildiğim aday olabilir..
Daha ceza yargıtayda onanmadı...
Ama seçimden evvel jet hızı ile onama bekliyorum..
Ne diyoruz burada senelerdir..
seçim olmaz..
seçimi kaybetmez..
seçimle gitmez..
Hep yazdım..
AKP nin en çok korktuğu İmamoğlu idi..
Devamlı üzerine oynadılar..Sosyal medyada ekşi de falan devamlı bir karalama kampanyası yürütüldü..
Dikkat edilirse Mansur başkanı ağızlarına bile almadılar..
KK zaten geç..
İmamoğlunun önünü tıkadılar gibi bişi..
KK nun karşına ben çıksam alırım..
Mansur ise RTE karşısında çok pasif kalır...
Seçim sath-ı mahalinde çiğ çiğ yer reis ..
Adam dün ne güzel Almanya'da otelde X-mas kutlamalarına katılacaktı. Apar topar döndü.
Artık evine torunlarına dön dedem, yeter artık. Ben saymaktan usandım senin salakça manevralarını. Ekmeleddin, mühürsüz pusula, 12 yıldır sürekli mağlubiyet, oyu hep aynı bantta kalan bir parti,referandumda seçmen kaydını yaptırmadığı için oy bile verememe, ortada ağır ekonomik kriz varken türban konusunu gündeme getirme, sansür yasası oylanırken ABD'de hamburger yeme, en büyük belediyenin başkanının karar duruşmasında Almanya'da olma, kimsenin anlayamadığı şekilde ABD li birine emanet edilecek ekonomi politikası vs vs. Yazarken darlandım ben.
Ha buarada ekonomi anlamında en dolu kadrolarda görünüşe göre İyi Parti'de. İyi parti KK yı sırtından atabilirse önü çok açık...
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
index tıkandı zasayı alması lazım..kaldırmak içinde bir haber mesela....
Rasgele 5685 short, ama hiseleri cogu elde duruyor.
Yer İmleri