hayır garanti yatırım tek hesabım var tüm portföy sıfır görünüyor. e devlet mkk.görünüyor anlamadım telefona cevapta vermiyorlar açıga satmıs olabilirlermi.
Printable View
çin tüm dünyanın anasını nasıl belliyor..
izleyin kanınız donsun
https://www.youtube.com/watch?v=9spLaGXg4QM
:drunk::drunk:
Ulan dallama...sana dedim...sıkıyorsa TÜM FORUM ÖNÜNDE,30.000(el yükselttim) bağış için anlaşalım...
YEMEDİ..O zaman s...g...
Tarihi dibi 41 olan hisse 44.50 iken: '' 4-6 ay sonraki durumunu merak ediyorum.''.dedim..
Şuan hisse 48,36
sen ne zaman borsayla tanıştın bakayım.Manipulasyon diplerde olmaz..TEPELERDE OLUR..
BİLMEYENLER İÇİN:24 ekimde X hissesi için şöyle dedim:''4-6 ay sonraki durumu merak ediyorum..''.sadece bu...
Bu adam yok sen mal satıyorsun vs. demeye başladı.SPY ya şikayet edecekmiş:)..Bu hisse gerçekten dikkatimi çekmişti...İsteyen inceler -istişare ederiz diyerek ismini verdim..
Ne ALDIM dedim..Ne de ÖNERDİM...
Akşam akşam gümüş Ons güzel dayak yemeye başladı....abd seçimleri iyi kâr satışları getirdi
https://i.hizliresim.com/300kyt6.JPG
Burada uzun süre yazmayacağım!
Borsada geleceğe dair öngörüm,yukarıdaki gibi temeli çok sağlam ama dolar bazında 1/3--1/4 fiyata düşen hisselerde ,imkanım dahilinde yüklü portföy yapabilmek.!
54/3 = 18----->alıma başlayacağım yer 0.16 usd ve fiyat düştükçe 54/4 =13,5 usd. :ok:
YTD
Bakan Tunç, "yenidoğan çetesi" soruşturmasını yürüten savcının görevden alındığı iddiasını yalanladı: -AA
- "Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturmada hazırlanan fezleke, suçun ağır ceza mahkemesinin görev alanına girmesi nedeniyle bağlı olduğu ağır ceza mahkemesinin bulunduğu Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmiştir" - "Cumhuriyet savcımızın görevden alınması söz konusu olmayıp Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığındaki görevine devam etmektedir"
ANKARA (AA) - Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "yenidoğan çetesi" soruşturma dosyasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Yavuz Engin'in Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığındaki görevine devam ettiğini bildirdi.
Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kamuoyunda "yenidoğan çetesi" olarak bilinen soruşturma dosyasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Yavuz Engin'in görevden alındığına yönelik haberlerin gerçek dışı olduğunu belirtti.
Yılmaz Tunç, paylaşımında şunları kaydetti:
"Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturmada hazırlanan fezleke, suçun ağır ceza mahkemesinin görev alanına girmesi nedeniyle bağlı olduğu ağır ceza mahkemesinin bulunduğu Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmiştir. Şüpheliler hakkında da Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesine kamu davası açılmıştır. Cumhuriyet Savcımızın görevden alınması söz konusu olmayıp Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığındaki görevine devam etmektedir.
Ayrıca Büyükçekmece Cumhuriyet Savcısının tehdit edilmesiyle ilgili olarak ve yine aynı konuda diğer şüpheliler bakımından soruşturma Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığında titizlikle yürütülmektedir. Doğruluğunu teyit etmeden, sosyal medyada yargıyı yıpratmaya yönelik dezenformasyon içeren bir yalan haberi ana muhalefet partisinin sözcüsünün paylaşıyor olması da büyük sorumsuzluktur."
Kaynak : Anadolu Ajansı
Güzel karikatür ha...
https://i.pinimg.com/736x/75/4a/45/7...7e0b3769ba.jpg
vergi vermeyene YÜZSÜZ mü deniyormuş ?
peki hakedilmiş vergiyi ALMAYANA ne deniyor ?
https://i.hizliresim.com/f4inokw.jpg
padişahım çok yaşa mı ?
3 TRİLYON 100 MİLYAR TL...
https://blogger.googleusercontent.co...26006928_n.jpg
Adam haklı tabi... :ok:
Yaz başında yolda sigara içerken başıma bir muhabbet kusu konmuştu.
Bir şekilde kuş başımda kapalı bir yere girdim yakaladım sonra kafes aldım bakmaya başladım
O bana alıştı ben ona arkadaş gibi olmuştuk duşa girerken bile omzuma geliyordu
5 gün önce yeğenim kusu kaçırdı yanlışlıkla
5 gündür uyku uyuyamıyorum uzuntuden
Voba yıllarımı verdim.Eğer 17 sene öncesine dönsem VİOB ile hiç tanışmak istemezdim:)
Hayatın ekran başında geçiyor.Ailene vereceğin zamanı-okula harcayacağın vakti buraya veriyorsun...
Gece yüklü pozisyondaysan -hele ters bir olay olduysa o sabahlar olmaz...
VİOBA harcadığım zamanı hisseye harcasaydım çok daha varlıklı birisi olurdum.VİOB çok şey aldı-götürdü...Ama sanki kazandırdığı az da olsa bazı şeyler var: teknik-oyun teorisi vs.
Bir de düşüşlerde-eğer eminsen- para kazanabilmek.
Yükselen piyasada viob yapmak mantıklı değil. Güzel -hızlı hissseler varken...
VİOBDA kaldıraç az..MC var-stresti var..zaten 40 kontrat ancak dönersin..
Bundan sonra VİOB yapacağımı sanmıyorum...Sadece endekste düşüş trenti görürsem (%20 lik düşüş gibi) o zaman tek kaldıraçla short pozisyon alırım.ORTA VADELİ SHORT OLARAK...Bu da genelde yılda bir kere olur.
Hissede huzur var...GLOBAL ORTAKLI-GÜÇLÜ GURUBA ait olan-dolar bazlı diplerde yakın 3-4 sektörden 10 hisse alıp,beklemek...
Borsa olmasada çorbamız kaynar.Bekleme sorunuda olmayınca...
İnşallah dediğiniz gibi olur..
saygılar...
Belki arkadaş alıntılanmasını istemez diye...
Pedagoji eğitimleri almış, senelerce eğitim/öğretim sektöründe çalışmış biri olarak söylüyorum.
Elbet bu da ebeveyn olmaya yetmez.
Hani bir nebze süreçlerin içindeyim diye anlatıyorum...
Bilinenin aksine havuç/sopa iyidir.
Özellikle bizim nesil ve sonrasında, "çocuğunla arkadaş ol." gibi bir yaklaşım var. Yanlış.
Adam/kadın, oğlu/kızı ile oyun oynuyor. Oyun rekabete dayalı. Bilerek yeniliyor...
Oysa yaşıtları acımayacak oğluna/kızına... Bırak rekabeti öğrensin.
Sen ebeveyn ol, kalanını gitsin yaşıtları ile öğrensin.
bozkurt he lan.. dayakta cennetten gelme.
hz adem elinde zopayla inmiş :drunk:
https://i.hizliresim.com/aoxrgw8.JPG
https://i.hizliresim.com/r024lm8.JPG
sn.cupable...!...2018 yılı olarak 66.666 LOT hisseyi baz alarak ortalama maliyet 40 krş...en yüksek sattığım fiyat 11.49 tl.... ki 12.35 gördü.
12.35/40 krş.= 30.875 kat yükselmiş.(yuvarlak hesap 31 kat)
Demek istemem Banko hisselerin yanına süpriz hisselere de yatırım yapılabilir.(bence) :ok:
not:30.000 lotu henüz satmadım.
Tamamını satınca dolar ve altın bazında hesaplama yapacağım.(çünkü uzun vadeli yatırım)
BOZKURT soruyor X 12 yakalayan yatırımcı var mı diye.!
YTD
ben 2 3 sene önce hayatta görüp görebileceğiniz en sağlam tiyoyu vermiştim.
forumun yaş ortalaması belli.. özelikle buradakilerin. 55 -60 ..
65 bile olan vardır :he:
şurada yaşayıp yaşabileceğiniz 10 sene var. ort... yani tam anlamıyla sağlıklı olarak. ( kaldıysa tabi :he: )
70 den sonra para pul hikaye... mevcttutaki paranızı ya faize yada konut alıp kirası ile geçinebilirsiniz.
hala dötünüzü sandelyeden kaldırabiliyorken.. yapın şunu.. :drunk:
bol bol sevişin... yiyin için gezin tozun olm. böyle ömür mü geçer. :evil:
morfin çekmiş kafalardan farkı yok bu davranışın.. pc başında ölüp gitmek neyin nesi.
ömrü hayatımda birtek yazı değerlendiremedim o da bu yaz. hergün burada yazdım aşırı sıcak diye. haa geceleri acısını çıkardık tabi.
özgürlüğü ne paraya ne karıya tercih ederim.
herkesin hikayesi farklı ama görüyorum millet 7-24 burada yaz kış.
alın size altın ons karşısında bile kaybettirmeyecek dolar bazlı 15x tiyo..
kesinliklen yatırım tavsiyesidir !!
:drunk::drunk:
BRKO diye bir hisse olduğunu yeni gördüm..:)
Ciddiyim.
Böyle hisseleri bulmak zor zanaat...Esasında 10 hissenin 2-3 ü böyle süpriz atlardan oluşmalı...:)
EBEBK hayatın içinde..AVM lerde görüyorum.Bizim sokakta bile var..Onun için unutmak mümkün olmuyor.
Bim gibi..Dolaştığında önüne çıkıyor.
Borsada işlem gören ama sokakta gördüğüm hisseler dikkatimi çekmiştir...
https://i.hizliresim.com/swunmxz.JPG
Bu hisseye yatırım yapma mantığımın temeli aslında ARSA mantığımdır. 450.000 m2 boşta satılabilecek eski fabrika binaları olması ve KOYUNLU halı markasının yeniden canlanacağı.
Dikkat bu şirket GÖZALTI pazarında işlem görmektedir.):ok:
YTD
Baslikta bir ebebekdir gidiyor
normalde bu sirketlerin paranin altinda kalmasi lazim
bebek arabasina bakindim Turkiye'de en dusuk 23.000 tl en yuksek isteyen ise 36.000 istiyordu
ayni arabayi yaninda extralari ile birlikte Italya'da magazadan 560 euroya aldim [tax free si dusulmemis]
Euro 18 tl civarinda idi
BRKO 1972'den beri var. 2009'dan beri de borsa da...
Kırk yıllık borsa, 20 yıllık VIOP tecrübesi olan arkadaşımızın gözünden kaçması mümkün değil.
Unutkanlıktır o!
E-Bebek' te 23 yıllık şirket.. Borsaya da 1 yıldır kote...
Nedense "şimdi görmüştür". AVM'lerde falan... Yoksa eski şirket.
Yan hisse bile olsa eğer belli oranda emekli-yatırım fonlarının alışı-yabancı alışı yoksa(takasta) o hisselere bulaşmıyorum.Yani profesyonellerin de teveccühüne mazhar olmalı(bir şartta bu)
Böyle olunca bazı hisseler ekranımda hiç olmuyor.130-150 hisse dışında ekranımda hisse yok.(bıst de 600 hisse var)
Doğru veya yanlış diyemem..Tercihim bu yönde.
Hiç bu koşula uymayıp 20x giden çok hisse var..O da bir gerçek.