Hak yemek, sol elle yemek yemek kadar dikkat çekmedi bu ülkede, işte bu yüzden karanlıktayız.
Sahtekarlara karşı beklenti alınmayacağını öğrettin bana KARAPAAAZZ! Eyvallah!
Hak yemek, sol elle yemek yemek kadar dikkat çekmedi bu ülkede, işte bu yüzden karanlıktayız.
Sahtekarlara karşı beklenti alınmayacağını öğrettin bana KARAPAAAZZ! Eyvallah!
Seddulbahir hocam bu adamlar ne ah ne beddua ne de sarıgülü umursamıyor. Battik bir bataklığa debelendikce iyice saplaniyoruz..
Canımı sıkan şey D grubunda olupta 2 yıl içinde toparlanan bir sirket var mı???
Açıkçası birbirimize moral vermekten başka yaptığımız birşey yok...
Ya canına tak eden ya da risk alıp elindekileri yok pahasına satıp o zararı farklı hisselerde çıkaranlar var... Ben takıldım kaldım bu zamana kadar en kötü elindekilerin yarısına farklı bir hisse alsaydım 1 yıl önce eminimki yüzde ellilik kısımdan tüm zararı cikarmistim 4 kere yüzde 20 kazansam bile bu durumda olmazdım...
Bu saatten sonra o fikir de uzak bana çünkü gidecekse şayet zaman daralıyor batacak ise de 15 yıllık borsa hayatımın en acı tecrübesi olacak...
En azından ortalama kasarak cidden ilk aldığım fiyatla mukayese edilemeyecek bir maliyetim var ama hala zarar çok ciddi...
Bu hırsız arsızlar gerçekten vampir çıktı çok hisse aldım sattım kar zarar yazdım ama bunlar kadar kan emici beddua alan bu kadar aç gözlü başka bir şirkete rastlamadım...
uhacettepe sen beni spk yapmadınmı bak ben msj atıyorum vede engellenıyorum
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.