Sayfa 78/639 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 617 - 624 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Hak yemek, sol elle yemek yemek kadar dikkat çekmedi bu ülkede, işte bu yüzden karanlıktayız.

Sahtekarlara karşı beklenti alınmayacağını öğrettin bana KARAPAAAZZ! Eyvallah!

2. Seddulbahir hocam bu adamlar ne ah ne beddua ne de sarıgülü umursamıyor. Battik bir bataklığa debelendikce iyice saplaniyoruz..

3. Canımı sıkan şey D grubunda olupta 2 yıl içinde toparlanan bir sirket var mı???

Açıkçası birbirimize moral vermekten başka yaptığımız birşey yok...

Ya canına tak eden ya da risk alıp elindekileri yok pahasına satıp o zararı farklı hisselerde çıkaranlar var... Ben takıldım kaldım bu zamana kadar en kötü elindekilerin yarısına farklı bir hisse alsaydım 1 yıl önce eminimki yüzde ellilik kısımdan tüm zararı cikarmistim 4 kere yüzde 20 kazansam bile bu durumda olmazdım...

Bu saatten sonra o fikir de uzak bana çünkü gidecekse şayet zaman daralıyor batacak ise de 15 yıllık borsa hayatımın en acı tecrübesi olacak...

En azından ortalama kasarak cidden ilk aldığım fiyatla mukayese edilemeyecek bir maliyetim var ama hala zarar çok ciddi...

Bu hırsız arsızlar gerçekten vampir çıktı çok hisse aldım sattım kar zarar yazdım ama bunlar kadar kan emici beddua alan bu kadar aç gözlü başka bir şirkete rastlamadım...

4. uhacettepe sen beni spk yapmadınmı bak ben msj atıyorum vede engellenıyorum

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by beynel Yazıyı Oku
    uhacettepe sen beni spk yapmadınmı bak ben msj atıyorum vede engellenıyorum

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hocam daha açık yazar mısın???

İnan ne demek istediğini tam anlayamadım

6.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Seddulbahir hocam bu adamlar ne ah ne beddua ne de sarıgülü umursamıyor. Battik bir bataklığa debelendikce iyice saplaniyoruz..
    Hala uyanamadılar.Şairin dediği gibi bu adamlar.Hem derslerini bilmiyorlar,hem de herkesten şişmanlar.

7.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Hala uyanamadılar.Şairin dediği gibi bu adamlar.Hem derslerini bilmiyorlar,hem de herkesten şişmanlar.
    hocam allah aşkına dürüst olun sizin bu şirketin ve hisse fiyatının düzeleceğine dair umudunuz var mı??

8.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    hocam allah aşkına dürüst olun sizin bu şirketin ve hisse fiyatının düzeleceğine dair umudunuz var mı??
    Şirketin düzeleceğine dair beklentim çok zayıf,bir mucize olması lazım.Hisse fiyatına gelince;birileri ellerindeki yüklü malı çıkmak zorunda ve bu nedenle,haber destekli bir manipülasyon dalgası olacağını düşünüyorum.

Sayfa 78/639 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •