Cds yüzde - 2.45
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Cds yüzde - 2.45
Burdan para kazanamayan varsa çelik çomağın konuya gitsin..hiç bir şey için geç değil Adam ne dediyse çıktı... Covid öncesi hisse yorumlarına şahidim özellikle carrefour..
Vala helal olsun burda hala bir stabilize yok.. Millet bende dahil aldığı pozla övünmekte.. Olay spotta geçiyor artık..
Latife idi, x30 palası ağız diş bırakmadı bir de yağcı paladan dayak yemeyelim durduk yerde :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katılmıyorum bu dediğine.. Adam elinde ki malı niye öldürsün üstat.. Akıl var mantık var.. O zaman şunu açıkla bankalar ilk hareketine başlamadan evvel yapı da bir ay öncesinden yabancı alımlı poz yerleşkesi çok netti.. Ve şuan da da girişleri çok.. Özetle domino etkisi olsa bile evladiyelik arsa niyetine bakarsan benim gözümde akbank hariç hepsi iyi hatta albrk şeker bile iyi.. Yaklaşımına katılmıyorum.. SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankalarda hareket ve domino etkisi ilk tetikleyen siz tabi bilmezsiniz albrk şeker tskb yapı garan diye gidiyor..
Burada ki güruh ilk önce spota da bir bakmalı sektörde sadece bist 30 da ki banklar yok..
Holding de de mesela hareket net hol sahol kochol dohol şimdide mazhl gidiyor.. Öncesinde covid ilk tırmanışında akyho da vardı..
VS vs...
Viop yapan adam sektörün endeksine de bakmalı