Bu ülkede 1000 TL civarında emekli maaşı alanlar var. 1000-2500 arası alanlara %30 zam yapsan hangi ihtiyacını alabilir
Printable View
Bu ülkede 1000 TL civarında emekli maaşı alanlar var. 1000-2500 arası alanlara %30 zam yapsan hangi ihtiyacını alabilir
Hicbirsey olmazdi Bist in kirmiziya alerjisi var gun icerisinde olan dususlerde gunun en dusugune dokunup hizlica 10 15 puan yukari aliyor
Bist te yatirimlari olanlar kar/zarar hesaplamasini $ a karsi yapmis o zaman kirmiziya alerjisini gorurduk
Onceden de yazdim simdide yaziyorum Viop basligindayazan kisilerden son aylarda Hisse alip $ bazinda karda olan kisi sayisi bir elin parmaklarini gecmez!. [onlarin isimlrini yeniden yazmaya gerek yok defalarca yazdim] dolar 8 lira iken hisse alan adam dolara karsi %30 kaybetmesine ragmen hissede %10 kazandim diye sevinc naralari atiyor
Önümüzdeki yıl zeytinyağı 500 ayçiçeği yağı 150-200 un 50 TL zeytin karaborsa olur hatta çoğu karaborsa olur
Önümüzdeki yıl cds faiz vs çoğu borcu çevirmez bu da MB nin rezervi sıkıntıya düşer. Geriye iki seçenek vardı en sondaki olur.