Sayfa 779/1003 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,225 - 6,232 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Şu garanti 12.20 garabeti olmasa idi ne olurdu ..fikri olan...

2. Yarın kredi kartı dönüyor. Bir yıllık ayçiçeği yağı alacağım. Zeytinyağı zeytin süt ürünleri stoklayacam.

3. Dolar bazlı durum. Kasım başına geri geldik. Dolar bazında Naci Ağbal nisan dibinden %1 uzaktayız. Dolar bazlı 2021 dibinden %6.5 yukarıda, yine 2021 dolar bazlı zirveden %39 aşağıdayız. Eylül başı zirveden ise %10 uaktayız. Resmen az gittik uz gittik dere tepe düz gittik, bir döndük baktık ki bir arpa boyu yok gittik

https://www.tradingview.com/x/UWKxjrJv/
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    GARAN yükselişe takoz oldu bence...yoksa bu dolar kuruyla bist ve vadeli yukarı gitmeye devam ederdi...ha şu var GARAN haberi ile kısa zamanda epey yol aldı piyasa o bakımdan şimdilik durumu idare ediyor...ama bundan sonrası bakalım nasıl olacak?

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Şu garanti 12.20 garabeti olmasa idi ne olurdu ..fikri olan...

5.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    mesajda sunu yazdim :Dolar %10 artarken diger taraftan %70 80 yiyorsan neden sevinelim
    TL karsisinda %10 artsin istiyorsun ama diger taraflardan %80 yiyorsun
    Ha olay TL bazinda param su kadar artti diye kendini tatmin etmekse orasi ayri
    İroni yapıyorum :-)

Burada 1 2 trol var, ben yazıyorum anlamıyorlar.

Bir de sana yazdırmış oldum durumu:-)

O trol kendini biliyor:-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    enflasyona ezdirmeyeceğiz diyorlar ya...tabii bahsettikleri tüik enflasyonu...yıl sonu %20 gibi çıksa bunlar memura emekliye %25 zam yapar...aha ezdirmedik sizi enflasyona olur...asgari ücrette bence 3.250 TL civarı olacak...

ama işe yaramaz...enflasyonu patlatır...neden? market, bakkal, mağaza, zart zurt sahipleri ne diyecek? ooo artık millette zamlı maaş var...o zaman bende ürünlerimi zamlandırayım...ortalık şenlensin...

bundan 1-2 yıl evvel konut kredilerini düşürdüler sonuç ne oldu peki 600 binlik ev 750 bin oldu bir anda kısacık zamanda...falan filan...
    Abi zamlı maaş derken kirayı faturayı kredi kartı borcunu ödeyince para kalır mı. Şuan herkes dolara bakıyor ona göre zam yapıyor

7. biri bişey mi dedi şey 10,56 dan sert düştü 10,44 e
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yarın kredi kartı dönüyor. Bir yıllık ayçiçeği yağı alacağım. Zeytinyağı zeytin süt ürünleri stoklayacam.
    şeker ve unda al dayu..eccükde makarna çok artacak bence..petkım gibi namıssızlar hiç gevşemior

Sayfa 779/1003 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •