Bu arada yılın son günleri hem ÖST'lerde hem de DİBS'lerinde hacimler çok çok arttı.
Printable View
Bu arada yılın son günleri hem ÖST'lerde hem de DİBS'lerinde hacimler çok çok arttı.
Hocam çoğu banka çalışanı özellikle şubedekiler neredeyse zırh cahil oluyorlar. Faiz hesabı yapmayı bilmeyen genel müdürlük çalışanı biliyorum :) Bunun sebebi bankaların bütün yetkiyi genel müdürlükte toplayıp şubelerde asgari ücrete yakın bir meblaya call center çalışanından hallice eleman çalıştırmak istemeleri.
Bankacılık tecrübesi olan arkadaşlar beni düzelteceklerdir ama bazen yurt dışı ithalat/ihracatla falan bir işimiz olduğunda şubeyi geçtim genel müdürlükte bile işi bilene zor ulaşıyoruz. Amaç kalifiye adama para vermek yerine otomasyon kurup kar/maliyet rasyosunu yükseltmek hem de şube operasyon riskini azaltmak.
O yüzden MT ile tartışmak yerine kendi istediğinizi en hızlı bir şekilde yaptırmaya bakın. Çoğu zaman sizi laf kalabalığına tutup prim almak için bişeyler pazarlamaya çalışıyorlar, aslında ne dediklerini kendileride bilmiyor. İlk pazarlıktan sonra genel müdürlük daha fazla faiz veremiyorsa zaten MT veremez, boşa vakit kaybetmeyin sinirinizi bozmayın.
burger, rodeo usd 4.40 temcit:)
ilk defa 91 gün bağladım. hayırlısı