Burgon 15.5 TL ve 4.5 USD temdit...
Burgon 15.5 TL ve 4.5 USD temdit...
Geçen hafta oran almak için aradığım ve hiç çalışmadığım X bankasının MT'nin verdiği oranı düşük bulunca 'ya biz %100 Türk bankasıyız Çinlinin, Arabın bankasına paranızı niye yatırıyorsunuz oranlar o bankalara göre biraz düşük olsa bile bizi tercih edin' gibi birşeyler söyledi telefondan..Cevaben 'bende %100 Türk mevduatçısıyım birikim yaptığım her kuruş para da annemin ak sütü gibi temiz hadi sizde %100 Türk bankası olarak beni elin bankalarına mahkum etmeyin süründürmeyin oralarda şu oranla bağlayalım çoluk çocuk evde sevinsin' dedim biraz sessizlikten sonra 'mümkün değil efendim iyi günler dilerim'..
banka bilanço makyajı için dövize fena basıyorlar yarın öğlene kadar baskı devam eder.usd/tl 3.777
ABD ile vize krizinde sıcak saatler yaşanıyor... Açıklama bekleniyor - Son Dakika Güncel Haberler
http://www.hurriyet.com.tr/abd-ile-v...niyor-40693143
bu haberin etkisi var sanırım
Saf yerine koyma çabası yada bilgisiz çoğu da .
Özel bankacılık Ykb sordum öylesine Icbc mi öyle ne idiğü belli olmayan banka eski Oyak bank diyor o hsbc halbuki bizim arkamızda Koç grubu var diyor oran sorsan hiç rekabetçi değil.
Halk ve vakıf verince de kamu ya hiç yatırılır mı diyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın paranın günü..Dolar da adamı cezbetmiyor değil.Parite de 1.1950'e kadar gelmişken....Bakalım..
Doktor değilim ama hastam çok.
ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI
Yer İmleri