Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7975 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Artık MT'ler diğer bankaların verdiği oranlara çıkamayınca şu dialogları geçiyor:

- Vakıf bukdr oran veriyor: Yaa onlar Hazineye devredildi nasıl güveniyorsunuz.
    - Odea da bukdr veriyor ama: Odea mıı onlar şubeleri kapatıyor küçülüyolar emin misiniz para yatırmak istediğinize.
    - E Halkbank bile sizden fazla: Aman ha Reza davası var yanarsınız.
    - Abank da güzel oran veriyor: Yav nerden buluyorsunuz böyle adı sanı duyulmamış bankaları.
    - Peki T-Bank: Onların şubeleri bile yok.
    - E Anadolu ve Burgan da bukdr veriyor: Böyle küçük bankalara para yatırıp gece nasıl rahat uyuyabiliyorsunuz.
    En güzeli de ıcbc hakkında söyledikleri müşteri ve şubeleri YÖK yakında kapatır giderler ortada kalakalırsınız sanki sanırsın ki banka batacak

Kendi şuben temditte en para daha yüksek bizim Xclusive kartımız var onlarla kat be kat avantajınız var çıkartırsınız farkı [emoji2][emoji2][emoji2]

Bana niye vermiyon o avantajları seninki hs mevduat değil boşa kürek sallama boşuna [emoji2][emoji2][emoji2]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    En güzeli de ıcbc hakkında söyledikleri müşteri ve şubeleri YÖK yakında kapatır giderler ortada kalakalırsınız sanki sanırsın ki banka batacak
    Bilmiyor ki aktif büyüklüğüne göre Dünyanın en büyük bankası.. Yada müşteriyi saf yerine koyup oltaya getirme uğraşları.

3. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Bilmiyor ki aktif büyüklüğüne göre Dünyanın en büyük bankası.. Yada müşteriyi saf yerine koyup oltaya getirme uğraşları.
    Saf yerine koyma çabası yada bilgisiz çoğu da .

Özel bankacılık Ykb sordum öylesine Icbc mi öyle ne idiğü belli olmayan banka eski Oyak bank diyor o hsbc halbuki bizim arkamızda Koç grubu var diyor oran sorsan hiç rekabetçi değil.

Halk ve vakıf verince de kamu ya hiç yatırılır mı diyor

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku

Özel bankacılık Ykb sordum öylesine Icbc mi öyle ne idiğü belli olmayan banka eski Oyak bank diyor o hsbc halbuki bizim arkamızda Koç grubu var diyor oran sorsan hiç rekabetçi değil.

eski Oyakbank'ın şimdinin Ingbank olduğunu dahi bilmiyor m.t.

Bu MT ler nasil ise giriyor lar- Bankalarda da akrabalik. cemaatcilik yada ayni koylu/hemseri olma yaygin mi yahu haha...........

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    eski Oyakbank'ın şimdinin Ingbank olduğunu dahi bilmiyor m.t.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

6.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Bu MT ler nasil ise giriyor lar- Bankalarda da akrabalik. cemaatcilik yada ayni koylu/hemseri olma yaygin mi yahu haha...........
    Mt değil özel bancacılık private olanından [emoji23][emoji23][emoji23]

7.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku

Hocam çoğu banka çalışanı özellikle şubedekiler neredeyse zırh cahil oluyorlar. Faiz hesabı yapmayı bilmeyen genel müdürlük çalışanı biliyorum Bunun sebebi bankaların bütün yetkiyi genel müdürlükte toplayıp şubelerde asgari ücrete yakın bir meblaya call center çalışanından hallice eleman çalıştırmak istemeleri.

Bankacılık tecrübesi olan arkadaşlar beni düzelteceklerdir ama bazen yurt dışı ithalat/ihracatla falan bir işimiz olduğunda şubeyi geçtim genel müdürlükte bile işi bilene zor ulaşıyoruz. Amaç kalifiye adama para vermek yerine otomasyon kurup kar/maliyet rasyosunu yükseltmek hem de şube operasyon riskini azaltmak.

O yüzden MT ile tartışmak yerine kendi istediğinizi en hızlı bir şekilde yaptırmaya bakın. Çoğu zaman sizi laf kalabalığına tutup prim almak için bişeyler pazarlamaya çalışıyorlar, aslında ne dediklerini kendileride bilmiyor. İlk pazarlıktan sonra genel müdürlük daha fazla faiz veremiyorsa zaten MT veremez, boşa vakit kaybetmeyin sinirinizi bozmayın.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •