Printable View
Alıntı: Originally Posted by Mel1005 Valla eurobondla tcd yi sigortalamıştır büyük çoğunluk şeytana uyma vakti ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ee gec kaldik Gecen hafta 5.82 yi gordugunde alaydik ya
Alıntı: Originally Posted by Webster Ee gec kaldik Gecen hafta 5.82 yi gordugunde alaydik ya 5.70 bekleyince olmadı tabi:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans 5.70 bekleyince olmadı tabi:) 5.70 degil ustadim 5.76 iyiydi😀
Alıntı: Originally Posted by Webster 5.70 degil ustadim 5.76 iyiydi Ama hala 5,80 altına inecek diyenler var. Bir süreliğine de olsa geri çekilecek derler tabi ne derecede tutar belli değil.
Alıntı: Originally Posted by Webster Ee gec kaldik Gecen hafta 5.82 yi gordugunde alaydik ya Hasan abi ,85'ten beri eurobondtayim
Alıntı: Originally Posted by aydinc Hasan abi ,85'ten beri eurobondtayim Valla sen akillisin Tam vaktinde girmissin ama Nisana kadar 5.76 umudum devam edecek
Alıntı: Originally Posted by myfinans Ama hala 5,80 altına inecek diyenler var. Bir süreliğine de olsa geri çekilecek derler tabi ne derecede tutar belli değil. Diger baslik cildirdi ustad😀 Ver mehteri
Alıntı: Originally Posted by Webster Diger baslik cildirdi ustad Ver mehteri :kahkah::kahkah::kahkah::kahkah:....