Originally Posted by Mel1005 Valla eurobondla tcd yi sigortalamıştır büyük çoğunluk şeytana uyma vakti ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ee gec kaldik Gecen hafta 5.82 yi gordugunde alaydik ya
Originally Posted by Webster Ee gec kaldik Gecen hafta 5.82 yi gordugunde alaydik ya 5.70 bekleyince olmadı tabi
Originally Posted by myfinans 5.70 bekleyince olmadı tabi 5.70 degil ustadim 5.76 iyiydi😀
Originally Posted by Webster 5.70 degil ustadim 5.76 iyiydi Ama hala 5,80 altına inecek diyenler var. Bir süreliğine de olsa geri çekilecek derler tabi ne derecede tutar belli değil.
Originally Posted by Webster Ee gec kaldik Gecen hafta 5.82 yi gordugunde alaydik ya Hasan abi ,85'ten beri eurobondtayim
Originally Posted by aydinc Hasan abi ,85'ten beri eurobondtayim Valla sen akillisin Tam vaktinde girmissin ama Nisana kadar 5.76 umudum devam edecek
Originally Posted by myfinans Ama hala 5,80 altına inecek diyenler var. Bir süreliğine de olsa geri çekilecek derler tabi ne derecede tutar belli değil. Diger baslik cildirdi ustad😀 Ver mehteri
Originally Posted by Webster Diger baslik cildirdi ustad Ver mehteri ....
Forum Rules
Yer İmleri