TCD -0,36 getirmiş. Hafta sonu bir arkadaşın yayınladığı tahmini getiri +0,66 idi galiba. hatta ben daha yüksek bekliyordum. Çünkü hisseleri günü iyi kapamıştı. Ne oldu da eksi getirdi anlayamadım. Acaba ellerindeki hisseleri mi değiştirdiler.
Printable View
TCD -0,36 getirmiş. Hafta sonu bir arkadaşın yayınladığı tahmini getiri +0,66 idi galiba. hatta ben daha yüksek bekliyordum. Çünkü hisseleri günü iyi kapamıştı. Ne oldu da eksi getirdi anlayamadım. Acaba ellerindeki hisseleri mi değiştirdiler.
Sn jmk99
Paranın gidebileceği başka hiçbir yer yok
El mahkum bist’e gelecekler
Görünen o ki bistte bir geri iki ileri gidecek
İlk hedef 125 bin galiba
BİST’in şu anda tek alternatifi MKP
Yani markalı konut projeleri
Bazı projelerde ve bazı lüks sitelerde millet alım için kiralık yer için torpil arayışına giriyor
Webster’in kulakları çınlıyordur herhalde
Yani pek anladığım konu değil ama
VİOP’ta Temmuz kontratları al
Ağustos kontratları sat yönündeymiş
Bu bir göstergeyse eğer Temmuz’da artış sürecek herhalde
Viop işinden anlayan arkadaşlar daha doğru bilgi verebilir
MKP al sinyali veriyor demek
Millet kuyrukta
0,64 konut faizinde yıllık maliyet %7,9’a geliyor fena değil bu oran
Bu tuz konusundaki hep yapılan yanlışı düzeltelim. Vücudun tuza ihtiyacı var. Tuzu keserseniz . Metabolizmanın dengesini bozarsınız. ve tansiyonu arttırırsınız. Vücud için K, Na, Cl, Mg dengesini sağlarsanız. Tansiyon yükselmesine ilk engeli atmış olursunuz. Bunu pratikte yapmanın ve kontrol etmenin TEK YOLU. Yaşamınızda nasıl tuz kullanıyorsanız, o şekilde bir tahlil yaptırdıktan sonra eğer değerleriniz fazla ise o zaman tuzu kısın. Bu anlamsız tuz kısıtlama, başka problemlere yol açar. hele yaz gününde tuz kaybımız fazla ise.