Resim atarmisiniz
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Resim atarmisiniz
kâğıdın 5,50 6-7-8-9-10 lerini gören biri olarak,,,,
13,34 kapanış güzel :)
Bende kahramanbeye devredeyim 14 ten istiordu sesi cikmiyor :))
Sen geç milletle dalgani
2- 3 gün 15 üstü kaldı sağlam durdu zannettik aslında rsi şişmiş 85 e dayanmış düzeltme şart diyo yukarı da gidemiyorsa sat akılsız kafa aşağıdan alırsın basiretimiz bağlanıyor bazen ne güzel trade yapacaktık olmadı sağlık olsun.
Ins dediginiz gibi olur oynayacak parada birakmadik ilk defa baglaniyorum tek hisseye cok can.sıkıcı bi.durummus :))
Sayin acemsah bey ben size muhalefet yapmak icin yazmiyorum lütfen yanlis anlamayin lakin ne bu calkanti biter ne de derimdeki salinma...11.80-1200 ufukta gibi
Yine 11.80 - 12 muhabbeti başladı. Yav arkadaş siz o rakamları burada telafuz edince, zaten millet kol kesmeye bahane arıyor, uzun sürmez gelir o dediğiniz yere.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kim kol kesiyo baş veririm 1 lot vermem niye yedirim parami 10 yilda gecse zararina mal verilmez
Yahu ahmet bey kardesim simdi ben görebildigimi yaziyorum bunu hissilestirmenin ne anlami var ki?dilerim ki alsin yürüsün ucsun.ama bugün 14 üstü olsaydi 15 üstü düsüsü yok sayardim dedim ama olmadi.buradan cikarim su;süründürecekler.ebediyyen durur demiyorum ama 16 mi önce 12 mi diye soranlara acizane asagisi agirlikli.yanilmamak Allah a mahsus dip not .
Lafı nerden alırsınız bilmem 20.000 lot tek kalem de alım girerim şimdi 200 lot alım yaptim .nazar boncuğu
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20.000 lot 300.000 TL yapar 15 den gerizekalı olmam lazim
Havani alırsın ben 15.60 da uyardım .Testere doğrama makinası var dedim kızdıniz.Simdi siz düşünün ben izleyem
O zman biraz uzaktan izle milletin canını sıkma yazma
Bu uyarı işaret fişeği
Bir haber gelir fırlar gider ben bilmem inşallah uçar kimse zarar etmez .uzun vadeci olan kazanır.acemsah abi dediyse gider ben sadece figüran
Biyere gidemez merak etme kahramanbey isin teknik boyutunu gec gidecek hissr bantas gibi yapar.endeks düsmüs kalkmis faso fiso
Bantas mayıs 2017 gibi yapmasında, 9 dan 2,5 hoop diye indi.Ytd.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takip ediyor olmaniz güzel 😁 Ayni duygulari yasadigimdan % 25 lik kismi sakli kalmak üzere vedalastik bugün 😬
Arkadaşım yıllardır benim gibi bu senettesin ama burda yazanların çoğu kumar olarak görüyorlar borsayı ama sabrın sonu bellidir buraya yazanlar bir hisse keşfedildiği zaman nasıl gerçek değerine ulaşacağını öğrenmemişler onlar istiyorki roket gibi gitsin öyle birşey yok borsa demek sabır demek eğer hissene güveniyorsan bekleyeceksin burası ağlama duvarı değil yatırım yeridir gerçek yatırımcı asla ağlayıp durmaz sabırla bekler ben Konya çimentoyu 8 sene bekledim 8 ₺ aldım 398₺ sattım ve derimodun bütün bedelsiz-bedellisine katıldım çok komik bir maliyetim var ve gerçek değerine yürüyen senedinde asla yoluna çıkmam sadece hedefime gelirse satarım yazdıklarım asla yatırım al sat değildir herkesin kendi aklı var
O değilde daha daha ne kadar 2 günde bir mesaj atılan forum şimdi 1 günde 10 mesaj ayılıyor bu kadar küçük yatırımcı ne ara dolmuş buraya
Kimi kumar icin kimi yatirim icin alir....
kimin ne icin oldugunu anlayamayiz..
anladigimiz sey : vakko icin 300 milyon euro paralara satilacagi konusuluyorken
Derimodda her halde hisse basina 40 -50 tl degerden satilir..!
http://www.hurriyet.com.tr/amp/dunya...mpression=true
Ne güzel günlerdi günlük 15 20 bin TL hacimlerle kapattırdık. Üç beş güne bir bazen hafta bazen haftalar sürerdi forumda yazan olmazdı. Forumu takip eden üç beş kişiyi geçmezdi. Güzelim derimimiz ne hale geldi. Hacimler yazılar takip edenler sayılar arttığı gitti. Tadı kaçtı artık buraların....
Derim in bu hale gelmesinde Sayın Acemşah in da azımsanmayacak kadar suçu vardır...
Benim bir sucum yok...
piyasa bir gun gorecekti 40-50 liralik degeri olan bir seyin 7-8 liralarda kalamayacagini..
simdi yasanan ise bir degerin gorulmesinde yasanan sancı..
parekendede el degistirme fiyatlari cok yuksek oldugunu yazmistim..iste kimsenin yuzune bakmadigi vakko icin 300 milyon euro el degistirme degerinden bahsediliyor.
derimodda bu rakam birlesmis derimodda en az 200 milyon dolardir... buda bir derimodun 70-80 lira degerden el degistirmesi anlamina gelir ki bizim daha 17 gecip 20 uzerine atamamiz abesle istigaldir..
iste calkanti azaliyor.. 17 de al takke ver kulah sonra insallah 20 uzerine atar..
acemi denen zatın yazısını okudum acemşah beyin hakkında söyledikleri yalan vede şaka degilse bu zat kafayı yemiş derim en az senedir hisse sahibiyim yıllarım vede param boşa gitti senenin 365 gününün farzı misal borsanın acık oldugu günler en az 360 günü düşer beş günü cıkan bir derimodla yıllarım gecti sermayesi kadar kar acıkladıgı zaaman bile pirim yapmayan yatırımcısın kahreden bir derimodla senelerim ömrüm gecti şirketle defalarca kavga ettim ilk defa sayın acemşah beyin güzel yorumları vede öngörüleri sayesinde yatırımcılar derimodu tanıdı vede allahımın izniyle hak ettigi yerlere gelecek üc kuruşluk hisseler gözümüzün icine baka baka onlarca kat artarken uzaga gitme defalarca örnek verdigim hisseleri zikretmiyecegim aynı sayfada olan datagate vede denge yetırım kfti şirketler bunlar neymiş sahibi icerisinde alacagını tahsis etmemiş bu kata kullelerle bile on kat artan şirketler bile aynı sayfada onlara sesiniz cıkmıyorda 20 yıl sonra biraz pirim yapması battı herhalde acemiysen git ders alda gel bu hisseden uzak durun hisse hakkında her zaman dürüsce yazı yazan arkadaşlarada laf etme onlar sizin gibilere kibar cevap verir ama beni sinirllendirme işine gelmiyorsa uzak dur bu kadar insanların yatırımcıların moralini bozmayın sayı acemşahın zikrettigi rakamları ben 10 sene önce şirket sahiplerine söylemiştim nasılmı bana hissemi kaca satmak istersin diye bizzat sordu zafer bey bende ona 45. 50 liradan aşagiya olmaz dedim anlaşabilseydik mhisselerimi virman yoluyla alacaktı işte bu kadar hisseye deger bicmek sizin gibi,lerin haddi degil ytd.
Çok haklısın arkadaşım 1995 yılından beri borsadayım her zaman değeri algılanmayan hisseleri alır sabırla beklerim bugüne kadar hiç yanılmadım ve kaybetmedim derimodun en son denizbank’tan 30 milyon ₺ Almış olduğu krediye karşı Denizbank dolaşımda olmayan 1 milyon Lotu kredi teminatı olarak rehinlemiştir o tarihte hisse fiyatı 6-7 arası gidip geliyordu demekki Denizbank yeterli gördü bu bile bizim gibi yatırımcılara bir ip ucu değilmidir ASLA AL-SAT YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ HERKES KENDİ AKLI İLE HARAKET ETMELİ
İyi hoş güzelde sonuçta en son bilanço zarar açıklayan bir şirket maalesef yatırımcı buna bakıyor son çeyrek ne olur acemşah usta bir tahminin var mı birde birleşik derimod derken tam olarak neden bahsettin
Kardeş diyelim ki suçu var 7 den neden almadın. 8 den neden almadın. Ha 15. 75 ten atladıysan sıra sana da gelecek. 2010 yılında 15.35 kuruşa aldığım 2000 adet egeen hisselerini de elimden aldılar. Kağıt 2014 te 450 lere gitti. Yapmayın insanlara karşılaşınca düğme ilikleyenler görmeyince giydiriyorlar. Klavye erkekliği bize göre değil. Bir olalım. Kırmayalım. Ytd
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya arkadaşlar gözünüzü seveyim 9 10 yildir cevremdeki borsaci insanlar Derimod uçacak kaçacak dememden bıktılar sonunda bu hareket başlamışken Sayın Acem Şahı da suclayarak !!! sevincimi kinaye yaparak paylaşmak istedim ama maalesef hevesimi kursağımda bıraktınız ya. Sayın Mehmet Bey durumunuzu Tam olarak anlayamasam da benzeri bir süreci Kiler gıda denen ******** şirkette yaşadığım için sizi anlayabiliyorum ve sizin adınıza Gerçekten bu başlayan hareketten dolayı seviniyorum. Hem forumdaki Bu gerginliği de anlamlandıramıyorum tadını çıkarın ya Harika bir süreç yaşıyoruz yıllardan sonra Beklediğiniz süreci yaşıyoruz ama insanlar çok gergin Tadını çıkarın Keyfinize bakın kahvenizi yudumlayın. Kılavuzumuz a iyi kulak verin.iyi haftasonları...
Enteresan...
evet tam 1 milyon degil 900 kusur bin lot kredi karsiligi rehin konulmustu..yani 40 tl gibi hisse basina deger
yani sermayeye orantiladiginizda 6 yil onceki derimodun rehin haline180 milyon tl deger bicilmis oluyor..
su an 6 yil sonra dahi %100 buyumusken hisse basina 40-50 tl yi goremedik 15 ten 13 dustuk diyede veryansinlar var hakli olarak
ama vatandas bunlara alismali yarin oburdun 25 ten 22 ye dustugundede ayni seyler olacak..
Sayın acemşah üstad asuzudada yorumlarınızı bekliyoruz tşk
Bilanço tarihini bilen var mı