*ÇİN'DE ŞUBAT'TA BUĞDAY İTHALATI %88,2 ARTIŞLA 116.109 TON
bunlar bunada dadanırsa ekmek bulamayız
Printable View
*ÇİN'DE ŞUBAT'TA BUĞDAY İTHALATI %88,2 ARTIŞLA 116.109 TON
bunlar bunada dadanırsa ekmek bulamayız
Seçimden sonra ya varlık fonundaki varlıkları satacaklar,yada İMF !!!
*merkez bankası, miktar bazlı repo ihalesi açmadı
Adana merkezli 33 ilde, FETÖ/PDY'nin askeri yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 41'i aktif görevde 51 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
İngiltere Başbakanı Theresa May, Brexit anlaşmasının onaylanması durumunda istifaya hazır olduğunu duyurdu.
Ceyhan Limanı'nda BTC Terminalinde bekleyen tanker bulunmuyor. 8 tanker Ceyhan'a doğru yol alıyor.
erken giden alır benzini:)
Şırnak'ın Cizre ilçesinde, yoğun yağış sonrası oluşan sele kapılan bir araçtaki 2 kişi hayatını kaybetti.
MARDİN'de lokanta işleten Murat Bozdağ, hesap ödeme sırasında yaşanan tartışmaların önüne geçmek için müşterilerinin, tanıdıklarının oturduğu masaların hesabını ödemesine yasak getirdi. Bozdağ, bu uygulamayı ortadan kaldırmak istediklerini belirterek, "Bir arkadaşımız yanımıza çay içmeye gelmişti tanıdıklarının da hesabını ödemek zorunda kaldı. Bir çay içmeye geldi, 600 lira hesap ödedi" dedi.
İş kadını Leyla Alaton, "Cumhurbaşkanımızı son derece feminist buluyorum. Bunu çevresindeki kadınlara bakarak da görebilirsiniz. Eşi Emine Hanım; son derece güçlü, ne istediğini bilen, kararlı bir rol model kadınlarımız için. Kızları da öyle. Hepsi çok iyi eğitimli, güçlü, çalışan ve üreten kadınlar" dedi.
KONYA'nın Cihanbeyli ilçesinde 2017 yılında 1,5 saat içinde 4 ayrı evdeki 5 akrabasını, namlusunun ucunu kısalttığı ve domuz kurşunu kullandığı tek kırma tabir edilen tüfekle öldüren Atılgan Kümür'in (31), Konya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'ağırlaştırılmış ömür boyu hapis' istemiyle yargılanmasına başlandı. Savunmasında kendisinin Amerika Birleşik Devleti ajanı olduğun ileri süren Kümür, "Bana emir geldi. 'Vur' dediler, vurdum. Birkaç kişiyi daha öldürecektim. Fakat acıktım" dedi. Gözaltına alındığında da benzer ifadeler kullanan Kümür'ün, akıl sağlığının yerinde olduğu yönünde rapor verilmişti.
Turan Akıncı'dan alıntıdır
VARLIK FONU
Hükümetin tek çözümü varlık fonu satışı.
Artık kim alacaksa?
Ülkede neresi varlık fonuna ait, belli değil?
++
İstanbul'u bilenler bilir.
Yeni Levent'ten Maslak'a kadar,
Harp Akademileri arazisidir.
Önemli bir yeşil alandır.
Hatta içinden tünel ile 2.Köprü yolu geçer.
Benim hesabıma göre arazi 6 milyon metrekare.
++
Yeni Levent civarında lojmanlar var.
Bu lojmanlara ilave inşaat yapacaklar.
Bir de bakmışlar ki.
Arazi varlık fonuna ipotek edilmiş.
İpotek kalkmadan yeni inşaat yapılamıyor.
Sıkıntı büyük.
++
Hiç umulmadık yerler ipotekli.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...95&oe=5D11974C
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü : 22.03.2019 günü bazı basın yayın organlarında Gazeteci Ayşenur UYANIK(ARSLAN) ın Eskişehir Emniyet Müdürlüğü görevlilerince gözaltına alındığına dair aslı olmayan haberlerin yayınlandığı görülmüştür.
Emniyet güçlerimiz tarafından 22.03.2019 günü saat:19:00 sıralarında kendisine adli bir konu ile ilgili tebligat yapılmıştır. Gözaltına alındığına dair haberler tamamen asılsızdır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Ayşenur Arslan
†@AysenurArslantv
Sevgili dostlar.. Dün akşamdan bu yana gösterdiğiniz sıcak ilgi ve desteğe çok teşekkür ederim. Sizler sayesinde gözaltı süreci “tebligata†döndü. Bir de neyi tebliğ ettiklerini kanıtlasalar çok sevineceğim! Gerçeği de Pazartesi yayında anlatacağım
1.247 yanıt 2.600 retweet 19.616 beğenme
Bunlar bana kalırsa birbirlerini tutukluyor:evil:...bakalım bu işin sonu neye varacak !!!,zaten mesajda verildi,istemediklerimi içeri atarım tehditlerini boşuna söylemedi demekki !!!, dışarıylanda papaz oldu ABD yatırım kuruluşunu tehdit ederek,yahu adam sana dolarcıkları verdi,verdiği dolarcıkları alıyor dolaylı yoldan vermediğin için:evil:,bunda kızılacak bir durum yokki,öyleya boşuna seni projenin içine sokup iktidar yapmadılar,guya sağa sola saldırıp kendilerini temize çıkartmaya çalışıyorlar,bize sökmez,aptaloşturduklarına söker,zaten şimdi onların imtihanı şimdi:wave:
Satarlarsa diye bir düşünce oluşmamalı geçmişleri belli değilmi.
Satacaklar ne var yok.
Sonra pılı pırtıyı toplayıp vın.
TÜRKİYE kaygıları yokki.
Batırma projesi akp
Tank fabrikası 50 milyon dolar için verdim dedikten sonra.
Benim düşüncem düşün düşün moktur işin.
Battık.Yunan dan beter ağlayanımız bile olmayack ab 300 milyar avro 2 kere yardım etti borç sildi.
katar'a ilhak olacağız bu gidişle
hala diyom 50 milyon dolar ve tank fabrikası
beter olun diyorum dahada deyip akp yemi oy atsam.:vk:
Epdk başkanı yılmaz: Biz fiyat hareketlerini yakından takip ediyoruz, kurum olarak gerekli hesaplamaları yapıyoruz ve bir zam söz konusu değil
Epdk başkanı yılmaz: Bazı basın yayın organlarında çıkan ve benzine zam yapılacağı yönündeki haberler asılsızdır
Dolar/TL > 5.68
İsrail Gazze'ye açılan bütün sınır kapılarını kapattı. / Son dakika
Antalya'da bir süredir ayrı yaşadığı eşi Nihal Işıldar'ı öldüren ve polisi arayıp, "Karımı öldürdüm, gidin evden alın" diyerek kaçan Özcan Işıldar, Mersin'de yakalandı. Işıldar'ın, 28 yıl önce de ilk eşini öldürdüğü ortaya çıktı.
ALİ AKTAŞ'TAN TEPKİ
Saadet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Aktaş, 31 Mart 2019'da gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi gerçekleştirilen kirli algı operasyonuna tepki gösterdi.
Sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımda bulunan Aktaş, "Tarih bir çok ******** gördü ama bu dönemdekiler gibisi az bulunur. Sahte broşürler dağıtıyorlar şimdi de" ifadelerini kullandı.
https://www.habererk.com/politika/hd...ma-h93760.html
Tanrı iftira ve yalan söyleyenin belasını versin ve tez zamanda yanına alsın.
Saat 14:29’da Malatya - Arguvan merkezli 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
Hocası burda
https://youtu.be/y_nhYbk5Fkw
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
JP Morgan, 300 kadar personeli ile Britanya'nın Avrupa Birliği'nden ayrıldrığı günün ertesinde Londra'dan taşınacaklarına dair yeni bir kontrat imzalayacak.
Satış ve risk bölümlerinden personele sunulan kontratlar, bu personelin Brexit sonrasında Almanya veya Fransa'ya taşınmalarını öngörüyor.
Devlet Bahçeli: Türkiye'nin ufuk çizgisi, yükseldikçe yükselecektir. Cumhur İttifakı'nın zaferi, Türkiye'nin zaferi olacaktır. Bütün dava arkadaşlarımdan ricam 7/24 çalışmalarına hız vermeleri, parlak bir gelecek için inisiyatif üstlenmeleridir
Erdoğan: HDP İstiklal Marşı'mızın düşmanıdır, bayrağımızın düşmanıdır. Toplantılarında bir tane Türk bayrağı göremezsin. 31 Mart'ta bunlara gereken dersi vermemiz lazım.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, son 17 yıldaki en yüksek iş gücüne katılım ve istihdam oranına ulaşıldığını belirterek, "2018'de iş gücü piyasasına yeni 631 bin kişi katıldı.
Erdoğan: Tüm tekstilcilerimize mesajım var. Nike, Ağrı'ya geliyor, fabrikayı kuracak ve 5 bin istihdam sağlayacak
BİST pozitif