Sayfa 395/1000 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 3,153 - 3,160 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

JP Morgan, 300 kadar personeli ile Britanya'nın Avrupa Birliği'nden ayrıldrığı günün ertesinde Londra'dan taşınacaklarına dair yeni bir kontrat imzalayacak.
    Satış ve risk bölümlerinden personele sunulan kontratlar, bu personelin Brexit sonrasında Almanya veya Fransa'ya taşınmalarını öngörüyor.
    bir halt olacağı yok.

Devlet Bahçeli: Türkiye'nin ufuk çizgisi, yükseldikçe yükselecektir. Cumhur İttifakı'nın zaferi, Türkiye'nin zaferi olacaktır. Bütün dava arkadaşlarımdan ricam 7/24 çalışmalarına hız vermeleri, parlak bir gelecek için inisiyatif üstlenmeleridir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: HDP İstiklal Marşı'mızın düşmanıdır, bayrağımızın düşmanıdır. Toplantılarında bir tane Türk bayrağı göremezsin. 31 Mart'ta bunlara gereken dersi vermemiz lazım.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, son 17 yıldaki en yüksek iş gücüne katılım ve istihdam oranına ulaşıldığını belirterek, "2018'de iş gücü piyasasına yeni 631 bin kişi katıldı.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Devlet Bahçeli: Türkiye'nin ufuk çizgisi, yükseldikçe yükselecektir. Cumhur İttifakı'nın zaferi, Türkiye'nin zaferi olacaktır. Bütün dava arkadaşlarımdan ricam 7/24 çalışmalarına hız vermeleri, parlak bir gelecek için inisiyatif üstlenmeleridir
    Kalkani, gurzu, kilici, baltayi kusanalim bari, Malazgirt'te yeniden gidiyoruz galiba?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: HDP İstiklal Marşı'mızın düşmanıdır, bayrağımızın düşmanıdır. Toplantılarında bir tane Türk bayrağı göremezsin. 31 Mart'ta bunlara gereken dersi vermemiz lazım.
    Az daha inanayazdim, andimizi da HDP kaldirdiydi zaten!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Erdoğan: Tüm tekstilcilerimize mesajım var. Nike, Ağrı'ya geliyor, fabrikayı kuracak ve 5 bin istihdam sağlayacak

BİST pozitif

Sayfa 395/1000 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •