http://t24.com.tr/haber/mahfi-egilme...deyecek,524299
dolar talebinin temel kaynağı bu sanırım
özel sektör dibine kadar döviz borcuna batmış
işgyo nun dövizi var mı yada döviz borcu ...ytd
Printable View
http://t24.com.tr/haber/mahfi-egilme...deyecek,524299
dolar talebinin temel kaynağı bu sanırım
özel sektör dibine kadar döviz borcuna batmış
işgyo nun dövizi var mı yada döviz borcu ...ytd
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2018...e86defb2d6.jpg
listede yok
bir kuruş toparla kardeşim
öldün mü....
bunun çıkmaya niyeti yok
ilk fırsatta yerin dibine sokacaklar sanki...ytd
Dolar çıldırdı 4.78₺
Şirketin dolar borcu var, 31.3. itibariyle 253 milyon, bunun 209 milyonunu hedge etmiş türev işlemiyle, kalan 19 milyon, buradan da en az 3-4 milyon kur farkı yeriz.
http://i.hizliresim.com/7DmMor.png
borsanın çıkışlarına tepkisiz kalıp düşüşlerinde önde gidiyor
çok iyi yol bulmuş
kumpas çetesi....
şurdan dönecek ha burdan dönecek diye bekleşip duralım biz ...
bir kuruşu kaldıramaz şimdi bu kumpas çetesi
bur kuruşluk şerefleri yok...ytd
bu da dandik kağıtlardan olmak üzere
kuruşlara ne kaldı
peçete fiyatına düşmeye
kuruş çetesi işbaşında....ytd
Hepimiz hem ağlarım, hem severim modundayız. Ne seninle nede sensiz diyoruz. Bi durun ortalık biraz sakinleşsin. Sonuç seçim atmosferindeyiz.
Ytd
Dolares 4.57₺
Bir ümit var mı bizim senette...
At sahibine göre kişnermiş bu şirketi yönetenlerin vurdum duymazligi bunu da çok iyi kullanan spek ********i burda insanların üç kuruşuna göz dikmiş. Eğer bilseki şirket yönetimi basiretli gerekirse bu fiyatlardan alıma gelecek bakın bakalım bir lotu veriyor mu bu fiyattan. Kısacası kumpası kuran belli ona çanak tutanda belli. He sunuda söylim organize olup bizde yasal yollardan hesap ve yönetimi aymazlık uykusundan uyandirmazsak daha çok bekleriz.
Şirketinin piyasa değerini korumak yatırımcısını aşırı ortaklıktan korumak yönetiminin görevidir. Bir araya gelip ortak bir metin oluşturulup noterden şirket yönetimini gönderelim. Bakın lodge oteli peşkeş fiyata kirasını ilk ben gündeme getirdim şirkete yazı ve tlf izahat istedim anladiklari dilden sonra bana geri döndüler daha iyi olacak vs. Şimdi biliyorlar ki herşeyi yatırımcı takip ediyor meydan eskisi gibi boş değil.
Ya adam gibi şirketi yönetir hissesine sahip çıkar yada bedavadan bol maaş almanın kolay olmadığını görsünler.
bizce ciddi**k.y.kardeşlerimiz iştiraklerdeki bu anormal üstü durumları el değişimleri muazzam yüzlerce milyonluk hisse kazançlarını vede en önemlisi başlangıç zamanlarını falan **Cumhurbaşkanlığı Denetim Kuruluna yazsınlar...yoksa bu gidişle iştirakler borsadan mafiş......de bu sistemli kurulan tezgahta birileri muazam para vurdu ..kimler acaba.****devam etsinler aşşaaaa..
petrol ofisi gsm telefon işi zeytin işi derken sırada el değişimler .bitmiyor***
yani arkadaşlar işbankın özü ince bir sorunu devam **.hemde muazzam prestij ve para kaybettiren petro ofisi gsm ve zytin işlerişnden sonra sıra el değişimlerde..kombine sistemli....
İş gyo kendine gel artık iyice kafayı yedin ha :) İş Bankası sende hissene sahip çık İş gyo'nun özsermayesi 3,2 milyar TL piyasa değeri 1 milyar TL kağıda sahip çıkmak için neyi bekliyorsunuz... Geri alım programı açıklayın hiç olmazsa piyasa değeri özsermayenin yarısına denk gelsin.... Harekete geçin artık.........
Yatırım tavsiyesi değildir.
marbaş, tacirler, vakıf,piramit al ver, hisseyi yediler bitirdiler, aç akbabalar misali. Patron ilgisiz olunca, vurdum duymaz olunca....
1.07'den işlem görüyor
Böyle yaparlar, ama kesinlikle tutma taraftarıyım. Ben yeniyim ama yüksek ortalamam olsa tutardım, önümüz seçim, bir şekilde ama A partisi ama B partisi ile ülke sükunete girecektir. Gerçekten kurlarda operasyon da var. Çok net. Bu kağıdı şu anda bedavan aldım.
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. analiz yapmadan kağıt almayın
hisselerinborsada baskılı el değişiminde**görmeyin duymayın talişmatı kimden**çok önemli....
işfinans el değiştirdi..işfaktöring işfinansın içinde gitti.sırada işgyo ve tskb..
işsandıksal ve chp ...**görüyor .****bu el değişim leri
başka örneği yok..
merdiven altı şirketlerde bile yok...
organizasyon nasıl kuruldu kişmler kurdu..araştırılmalı.-**
Aziz Atatürkün Türk Milletine armağanı işbank**iştirakler neden borsada elden çıkıyor**kimler planlıyor nasıl oluyor...
denetim mekanızmasının çok önemli tıkandığı ortada chp tıkandı**Cumhurbaşkanlığı Denetim Kurulunun Halk adına denetimi kaçınılmaz boyutlara geldi...aciliyet****
yüzlerce milyonluk hisse kazancı***misler gibi sistem ..el değişimlerin bir kısmıda şirket parasından al olum git hisse al kendine sişstemi**
bide bu siistemin telepatik**güçlere sahip hisseden varsa*ne para vurmuştıur..**arada***telepaik güç kolay değil...
petrolofisi gsm zeytin falan derken son travmalarda iştiraklerde başlayaa elk değişim..hemde misleer gibi baskılı organize yüzlerce milyon hise kazançlı..oh ohhh..deyme keyfe..
bu arada gyo lar ortalama d.d 0.9** işgyo ne**0,3*larda ***borsada yok böylesi ...ihlaslar bile geçti bunları..sistem güzel...**devam diyo organizeler.**nede olsa organizeler***az kaldı***devam organizeler.****
Cezalıydım. Cezam bitti.
Deli fişek inşallah bu hafta.
https://hisse.co/konu/gyolarin-finansallari
Bu senette beni borsadan soğuttu
Düşmüş çıkmış umurumda değil
Düşüşte önde gider
Çıkışta tepki vermez
Sistem aynı,,,ytd
1.09 dan biraz sattım, ya 1.07 ye verseler dönüp almam, bu kadar sıkılmaz bir hisse. Kimse daha almıyor, alan bin pişman olmuş.
1.08 sattım birazını geçen hafta
1.05 almaya elim gitmedi
para da elimde kaldı
başka senette alamadım
öyle bir soğuttu ki beni ... kağıt ...
enerjimi aldı
yakında hayatada küseceğim ....ytd
güvenli liman diye geldim
dahada düşmez ne kazandı neyi kaybedecek ddim
açık denizlerde batmadık
limanın içinde batırdılar beni ....
tam küçük yatırımcıyım ben
6723 lot sattım beşte birini sattım
Kale sattığin fiyattan 1 kademe yukarda :)kaçan bişey yok.
Bu hisseye girecek arkadaşlar ev almış gibi düşünsün zırt pirt satış ana parayı eritir. Bu hisse emek lilik hesabı yapanlara gerisi sürünür.
bunu alacağıma fener alırım daha iyi
ilgi olan senet ilgi bitene kadar yükselir
bunu satıp eski dostum ipeki alacaktım
zarar biraz azalsın derken ikiye katladı
bu kağıt süründürür adamı
üç beş kuruş artsın çıkarım ben
kardan vazgeçtim...ytd
Böyle işlere girişseler
Kule 3’te mesela
Uyuyorlar
https://www.dunya.com/kose-yazisi/in...ork-var/413637