Sayfa 393/672 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. bizce ciddi**k.y.kardeşlerimiz iştiraklerdeki bu anormal üstü durumları el değişimleri muazzam yüzlerce milyonluk hisse kazançlarını vede en önemlisi başlangıç zamanlarını falan **Cumhurbaşkanlığı Denetim Kuruluna yazsınlar...yoksa bu gidişle iştirakler borsadan mafiş......de bu sistemli kurulan tezgahta birileri muazam para vurdu ..kimler acaba.****devam etsinler aşşaaaa..
    petrol ofisi gsm telefon işi zeytin işi derken sırada el değişimler .bitmiyor***
    yani arkadaşlar işbankın özü ince bir sorunu devam **.hemde muazzam prestij ve para kaybettiren petro ofisi gsm ve zytin işlerişnden sonra sıra el değişimlerde..kombine sistemli....

2. İş gyo kendine gel artık iyice kafayı yedin ha İş Bankası sende hissene sahip çık İş gyo'nun özsermayesi 3,2 milyar TL piyasa değeri 1 milyar TL kağıda sahip çıkmak için neyi bekliyorsunuz... Geri alım programı açıklayın hiç olmazsa piyasa değeri özsermayenin yarısına denk gelsin.... Harekete geçin artık.........

Yatırım tavsiyesi değildir.

3. marbaş, tacirler, vakıf,piramit al ver, hisseyi yediler bitirdiler, aç akbabalar misali. Patron ilgisiz olunca, vurdum duymaz olunca....

4.  Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku
    marbaş, tacirler, vakıf,piramit al ver, hisseyi yediler bitirdiler, aç akbabalar misali. Patron ilgisiz olunca, vurdum duymaz olunca....
    İŞBANK geri alım yapacaktır kardeşim bu kafayla giderlerse. Tokatı sert olur, çil yavrusu gibi dağılırlar.

5.  Alıntı Originally Posted by Şefgarson Yazıyı Oku
    İş gyo kendine gel artık iyice kafayı yedin ha İş Bankası sende hissene sahip çık İş gyo'nun özsermayesi 3,2 milyar TL piyasa değeri 1 milyar TL kağıda sahip çıkmak için neyi bekliyorsunuz... Geri alım programı açıklayın hiç olmazsa piyasa değeri özsermayenin yarısına denk gelsin.... Harekete geçin artık.........

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Dilekçe ile yatırımcı ilişkileriyle görüşmenizi tavsiye ederim. Üst düzeylerle bile görüşme şansınız olabilir.

6. 1.07'den işlem görüyor

7.  Alıntı Originally Posted by Infernobroker Yazıyı Oku
    At sahibine göre kişnermiş bu şirketi yönetenlerin vurdum duymazligi bunu da çok iyi kullanan spek ********i burda insanların üç kuruşuna göz dikmiş. Eğer bilseki şirket yönetimi basiretli gerekirse bu fiyatlardan alıma gelecek bakın bakalım bir lotu veriyor mu bu fiyattan. Kısacası kumpası kuran belli ona çanak tutanda belli. He sunuda söylim organize olup bizde yasal yollardan hesap ve yönetimi aymazlık uykusundan uyandirmazsak daha çok bekleriz.
    Böyle yaparlar, ama kesinlikle tutma taraftarıyım. Ben yeniyim ama yüksek ortalamam olsa tutardım, önümüz seçim, bir şekilde ama A partisi ama B partisi ile ülke sükunete girecektir. Gerçekten kurlarda operasyon da var. Çok net. Bu kağıdı şu anda bedavan aldım.
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. analiz yapmadan kağıt almayın

8.  Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun, ben de iş bankası geri alım yapacak diye umutlanmıştım aralıkta, adamlar açıkladıktan sonra hiç almadı, bu yönetime hiç güvenmiyorum.
    teşekkürler.

Derinlik görebiliyor musunuz?

Sayfa 393/672 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •