Bayram mncesi satışlarını geliyor yoksa
Kla****** bizim borsada
Printable View
Bayram mncesi satışlarını geliyor yoksa
Kla****** bizim borsada
%40 a dustum..800 alti pek iyi olmadi..yarin direk dönmesi gerekiyor yoksa oyalayacak bir sure sanki..endeksin dagilmasina kayitsiz kalamadi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hepimiz büyük oranda sattık ilginç ky lara ne güzel fırsat verdi.. Hayırdır bayram değil desem bayrama da az kaldı :))
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaç kapadık arkadaşlar
Kent konya vs yine tavan kapamış
Bilançosu güzel hatun eccük yeşili zor yapmış
Farkını hep olumsuz yönde ortaya koydu koymaya devam ediyor
Bi yerde kötünün iyisi tabi
Ama kaderdaşlarına bakınca iyinin en kötüsü maalesef
Böyle tahta görmedim
ahhhhh ahh
biz yıllardır izliyoruz bu mendeburu
tavanlar gene tavan galiba
bu ne ediyor emenuke.
Artık top bilançoda çoğumuzu temizlediler..
Daha önce geçmiş fk ortalamalarını paylaşmıştım o ortalamalara geldik iyi bir bilanço ile fk 20 lerin altına düşerse hareket devam eder çok şükür Allah mahçup etmedi beklediğim fk lara geldik
Kimseyi umarım kırmadım kırdıysam affola.
Allah yine mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin yeni hedefimize..
Henuz bilanco hareket yok..Fiili dolasim orani en kucukten buyuge toplanmis olan dusuk sermayeli sirketlerin hareketini izliyoruz sadece..bizimki %21 FD orani ile bu diger emsallerinin gerisinde kaldi yukseliste..bugun 700 lerden iyi alis firsati verdi ama kacirdim..oralara gelirse tekrar yuklenecegim..ytdegildir
Bu bdsz hisselerinde en buyuk yukselis sirasiyla
Kent fd %0,54
Pkent fd %8.49
Bfren fd %15.43
Konya fd %15.87
Ve en son ve en buyuk fd %21 ile karton getiride en geride kaldi..cunku buna digerleri kadar nüfuz edemediler
Bizimki bunlar tavan olmadan tavan olmadi suana kadar..
Kent tavandan tabana döndü bu arada..
Ytdegildir
Bilanço sonrası iyi bir hareket olacak galiba.. Bedelsizi kenarda tutmaya devam ediyorum böyle bir karar çıkmadan dikkate almayacağım...
Bilanço ve esg kapsamında bakmaya devam ediyorum.
Allah mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize.
Dedigim gibi daha salt sirket bilancosu fiyatta degil satin alinmadi..ben de bilancoda ciddi iyilesme bekliyorum onun da mutlaka katkisi olacaktir olmalidir..özellikle gelir artisina bagli 30 mio ustunde bir ceyreklik kar beklenebilir..gecen sene 19 agustos ta aciklamis..son gune kadar kasanlardan..ytdegildir
Canli on kademe ucretsiz izleme yayin suan acik. 15:30 a kadar bugun. Kod mail ile iletildi. Ozellikle bedelsiz beklentisi olanlar acildi. Daha onceden mail listesine kayit olmayanlar borsayayin@gmail.com a bos mail atarak kayit olabilir. Sistem acildigi an maille kodu bildiriyorum. Daha efektif oluyor. Simdiden hepinize bol kazanclar.
Hunharca veriyorlar
Hg erçi kademeler boş ama
Yinede iyi veriyorlar
Bakalım önümüzde ki 10 yıl buralarda feryat figan edecek son sahipleri kimler olacak. Aklını kullanan borsa da son 10 yılını karton zindanında geçirmiş kişileri özgürlüğüne kavuştu. Sn Kasvet arkadaşımız buna en bariz örnek. Gelecek 10 yılın bayrak devir tesliminin yapıldığı günlerin içindeyiz. Zindana girecekleri Allah kurtarsın, çıkanlara büyük geçmiş olsun.
Ben hala zindandayım.
Al sata devam.
Bedelsizi beklemeye devam.YTD.
Artı bedelsizi bekliyeceğimede kendimce sözüm var.
700 üzeri kalışımız.
Aylıkta kapanışımızda gelirse.
İzlemeye devam.
Çeyreklik tamamen atma kar beklentim 45 milyon.
Burada anlaşıldığı üzere kar ile giden kaçan bir şey yok.YTD.
Yatay piyasada daha çok yazılıyordu
İlginç
Yarin emsalleri zayif giderse korkarim 700 alti seviyelere inecegiz..ytdegildir
Ne bertaraf edecekler
Taraf ediyorlar
Akşama ortak satış haberi düşmese bari
Olumsuz bir haber düşmedi simdilik...Sizce bundan sonra aşağı mi yön,yoksa kent ile tekrar devam eder mi?
Kent devam edecekmi
Gün sonu aracı kurum dağılımını paylaşabilecek varmı
Esas konu kent galiba...ben al satci degilim 9 yıldır bekliyorum,hedef fiyatına gelmediği için satmadim ama böyle aşağı tepetaklak indiğinde,bsm gibi ciğerini bilen ustalar arka arkaya sattığında inatlaşip satmadığım icin cook pisman oluyorum..
2018 haziran dan itibaren okudum izledim ama beğeni bile vermedim ama çok bilgi sahibi oldum hepinize teşekkürler 😊 2 yıl sonra tek yazıım Allaha emanet olun
692 üzeri kapanışlar olmazsa 642 lere kadar gerileyebilir..
https://www.tradingview.com/x/zbY2zCyC/
tabi bence.
E hani 7/24 satış bilançosu falanı filanı kent çözülünce iş bitti..Hani kendi dinamikleri yani evet tarzı bir çok kişi için hoş olmayabilir ama serkalgonun söylemek istediği buydu ve benim en başından beri söylediğim tek hikayesi bedelsiz üzgünüm ama gerçekler bunlar
gerçekler acıdır..
Dostum benim hedefe gelmedi ben fiyata değil bedelsize bakıyorum ha doğru mu yapıyorum bilemem ama benim borsa stratejim böyle hedef koy gelince ver bu kadar
Söylenecek sözler bitmiştir burada, ha illa son birşey söylenmesi gerekir İSE; Kendi düşen ağlamaz, 10 yılda bir verdiği fırsatı o veya şu sebeple verdi. Kullanan kullandı, kullanamayan sussun ve tercih ettiği kaderine rıza göstersin artık.
Bu diyarda ki son yazım, hak edenlere, fırsatı değerlendirenlere hayırlı ve bol bereketli olsun.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...55#post4599655
Karton bu hikayede hep yan rollerde, figüran olarak çıktı karşımıza..
ama zannımca bu hikaye tüm aksi görünümlere rağmen hakikatte bizimdir..
ve Karton'un bu hikayeyi sahipleneceği ve alıp götüreceği gün yakındır..
seyredip göreceğiz bakalım.. hayırlısı olsun inşallah..
cümleten hayırlı bereketli kazançlar dilerim sevgili Karton dostları..
Bayramınız mübarek olsun..
Ben 815 den verdim karton u alış maliyetim 703 dü sonra gittim 71 den burva aldım onu da bugün 85900 verdik Borsa da bir kural vardır karı gördün mü vereceksin fırsatlar bitmez hiç bir zaman fırsatlar bitmez bak kent taban taban gidiyor bosh fren de eklendi ona bugün de konya da eklendi taban taban a
Gerçek piyasa değeri konya nın 140 ken olmuş 500 satılmaz mı
Gerçek piyasa değeri karton un 300 ken olmuş 800 satılmaz mı
Gerçek piyasa değeri Kent in 400 ken olmuş 2 milyon
Gerçek piyasa değeri bosh fren in 230 ken olmuş 1 milyon
borsa da bir piyasa değerlemesi yapılsa belki şu fiyatların bile altında değerleri çıkabilir bu hisselerin
yaw nasil bir mentalitedir kartonun in piyasa degeri 300 mus...eee 800 olmus satilma mi....yaw ne dio abi sen...ne iciosan bana da sole ben de icim...
300 se piyasa fiuati sen zaten 300 ustunde mal almazsin...mal almadigin icinde 800 u gormezsin zaten...uzaktan izlersin ve bole sunun piyasa degeri bunun piyasa degeri atip tutarsin...
finansal cahillik yapmayin surda...850 den burda sat sat sat demeyen adam hisse az salmis 850 den satmadinjz mi...ne guzel dunya...is bitmis satmadiniz mi ...
ben almaya devam ediorum...az once de 67* lerden aldim...640 dan da alicam :)))
kimse de benim neden 850 satmadigimi yada burdan aldigimi da sorgulana dangalakligina da girmesin...uzasinnnn yabas yavas....