ahhhhh ahh
biz yıllardır izliyoruz bu mendeburu
tavanlar gene tavan galiba
bu ne ediyor emenuke.
ahhhhh ahh
biz yıllardır izliyoruz bu mendeburu
tavanlar gene tavan galiba
bu ne ediyor emenuke.
Artık top bilançoda çoğumuzu temizlediler..
Daha önce geçmiş fk ortalamalarını paylaşmıştım o ortalamalara geldik iyi bir bilanço ile fk 20 lerin altına düşerse hareket devam eder çok şükür Allah mahçup etmedi beklediğim fk lara geldik
Kimseyi umarım kırmadım kırdıysam affola.
Allah yine mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin yeni hedefimize..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Henuz bilanco hareket yok..Fiili dolasim orani en kucukten buyuge toplanmis olan dusuk sermayeli sirketlerin hareketini izliyoruz sadece..bizimki %21 FD orani ile bu diger emsallerinin gerisinde kaldi yukseliste..bugun 700 lerden iyi alis firsati verdi ama kacirdim..oralara gelirse tekrar yuklenecegim..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu bdsz hisselerinde en buyuk yukselis sirasiyla
Kent fd %0,54
Pkent fd %8.49
Bfren fd %15.43
Konya fd %15.87
Ve en son ve en buyuk fd %21 ile karton getiride en geride kaldi..cunku buna digerleri kadar nüfuz edemediler
Bizimki bunlar tavan olmadan tavan olmadi suana kadar..
Kent tavandan tabana döndü bu arada..
Ytdegildir
Bilanço sonrası iyi bir hareket olacak galiba.. Bedelsizi kenarda tutmaya devam ediyorum böyle bir karar çıkmadan dikkate almayacağım...
Bilanço ve esg kapsamında bakmaya devam ediyorum.
Allah mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dedigim gibi daha salt sirket bilancosu fiyatta degil satin alinmadi..ben de bilancoda ciddi iyilesme bekliyorum onun da mutlaka katkisi olacaktir olmalidir..özellikle gelir artisina bagli 30 mio ustunde bir ceyreklik kar beklenebilir..gecen sene 19 agustos ta aciklamis..son gune kadar kasanlardan..ytdegildir
Canli on kademe ucretsiz izleme yayin suan acik. 15:30 a kadar bugun. Kod mail ile iletildi. Ozellikle bedelsiz beklentisi olanlar acildi. Daha onceden mail listesine kayit olmayanlar borsayayin@gmail.com a bos mail atarak kayit olabilir. Sistem acildigi an maille kodu bildiriyorum. Daha efektif oluyor. Simdiden hepinize bol kazanclar.
Yer İmleri