Ekside ne yakýþýr ama
Ekside ne yakýþýr ama
Bu köpoðullarýnýn yedi sülalesine sevgi! göstersen, para için Allah bereket versin der. Ar mý? Onur mu? Þerr.. mi? Para mý desen, para derler... Tatlý tatlý ooohhh ne güzel...
RSÝ yüksek olunca tabanda tavanda olabilir.Karton da bu durum olabilir.YTd.
90 üzeri rsi li hisseler tavan tavan gidiyor.
Bir çýrpma yada silkeleme daha olabilirmi?
Yada patroncuðum haberi patlat artýk.
YTd.Kent bedelli,bfren ketüm bizimki daha ketum.
Býrak artýk direnmeyi patroncuðum.![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Beklediðim gibi 650'lere takýlýp dinlenmeye baþladý. Açýkçasý nerede biter, nereden döner biþey demek güç. Fakat benim stratejim þu olacak:
1- Yarýn düþük açýl 600'leri denemeye gelirse 650'den sattýklarýmý 600'lerden yerine koymayý denerim. Ama tedbirli tutarým. Çünkü Kent her an, her saat daðýlabilir.
2- Direkt yukarý açarsa ise yine yeterince dinlenmediði için 650'leri kolay aþmasýný beklemem. Oralardan dönerse de orta vade kaðýdýn bir süre yataya baðlayacaðýný beklerim.
Güzel kazandýk, bence kýzýlan kadar tahtaya taþ konulmadý, saðlýklý hisselerde olacak dinlenmeler bunlar
Herkese iyi kazançlar.
Katiliyorum bir sure 580-650 bandindan dinlenebilir..umarim su manipulatif kagitlara satis gelir de bizimkinin seyrini gozlemleriz..yoksa her yukselis stresi artiriyor sagliksiz bir goruntu veriyor..iyi kotu 430-650 yapti 1 ay icinde kimse tahmin edemezdi bu kadar gidecegini oyle ya da boyle..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sayýn pmngr,
Bu kadar çýkacaðýný kimse tahmin edemezdi derken
Size göre çok çýktýðýný anlýyorum
Ama þunuda bilinki ben ve benim gibiler býrakýn bu çýkýþý
Daha yükseðini bekliyoruz
Bu çýkýþ bizim için yetersizdir.bu çýkýþ benim gibiler için bi þey ifade etmiyor
Ama yeni almýþ olanlar için iyi çýkýþ olabilir
Tabi bence
Yer Ýmleri