Estağfurullah.. alım satımlar bugüne ait.. günceldir..
Takas tabloları 2 gün önceki durumdur..
Printable View
Estağfurullah.. alım satımlar bugüne ait.. günceldir..
Takas tabloları 2 gün önceki durumdur..
Neyse izlemeye devam ,zarara satış bizde yasak.Hafiften toplamaya devam.
Matriks de 0.98 den aşağı bastıklarında kademede satışları kimlerin karşıladığı var.. ama önemi yok..
Sadece iyice panaroyak yapar adamı..
Ve istedikleri şekilde düşünmeye yönlendirir bizleri..
Neyse cidden çok da anlamlı değil.Bu fiyatdan bu şirket olmaz.O nedenle aynen devam.
zaten ben de ne derinlikli ekran var ne de takasları takip imkanım ,sağır kurbağa gibiyimdir 20 yıldır:))))))))))Meşhur fıkradır yazıp sizi sıkmayayım
Bugünkü satış beni alıma motive etti.. acemiceydi.. hatta görde inanma şeklinde bir paylaşımım var.. ilk alım sinyali geldiğinde yeniden pozisyon açacağım.. Sn. Hkm sizin tarzınız farklı zaten.. size de ortalama düşürme imkanı vermiş oldular.. ancak piyasada genel bir zayıflık var.. bilmediğimiz bir haber mi var ona şüpheyle bakmak lazım..
Bu gece Sn. Hissedar ın yazdıkları canımı sıktı.. hisseye ilgim devam etmekle beraber başlığa yazmaktan soğudum.
Hepiniz iyi insanlarsınız, inşallah tahtada kazancınız bol olur.
Sn. GP tahtayı okumaya devam edelim, dönüm noktalarında özelden mesajlaşırız..
Disiplin önemli.. duyguyla alım satım yapacak lüksümüz hiç yok.
Mayınlar döşenmiştir😂😂
Bi film çevriliyor ama kısa metrajlımı değilmi anlayamadım
Ne aç gözlülermiş.. Koca Aracı kurum kademelere çökmüş..
KY den 0.92 den alıp KY ye 0.93 ten satıyor..
Ayıptır yahu..
Yazayım da belki utanır da durursunuz..
https://i.resm.im/jnsYYam.jpeg
Merhaba Sn. Şekerli, sağlık durumlarınız nasıl? Hanımefendi düzeldi mi?
Aptal bunlar, halbuki yukarı aşağı testere yapsalar, daha çabuk toplarlar veya yüklerler biz ky lara, bizi tapu sahibi yapıyorlar. heves bitince bir kenara atarsın. Her gün yazan ben bile sıkıldım yazmaya:Sad:
Sn tahminci Çok teşekkürler, Bu çok nalet bir hastalık, sırt ağrısı ve burun boğaz problemi geçmiyor bir türlü. Ben hafif geçiriyorum. Kızım izmirden geldi, diş için 3 gün arkadaşında kaldı görüşemedik dün gece gitti. Evde karantinadayız, Ben aşılı olduğum için bana karantina yokmuş, zaten emekliyim bir balık zevkim var bir de borsa, balıkta yok, borsa da da mafiş yuvarlanıp gidiyor ve şükrediyoruz halimize:) Bol kazançlarınız olsun:bravo:
Zaman her şeyin ilacı.. kızınızın gelmesi iyi olmuş sizin yükünüz de azalmış.. inşallah eşiniz tez zamanda toparlar..
Seans açılırken 92 ye alış 93 e satış yazdım az bir miktar ikisi de gelmedi... Ne kademeymiş, ben de başka hisselerde trade yapıyorum bu günlük:wu:
Bunlardan para kazanırsanız aman ilaca, vitamine harcamayın.. şifa vermez maazallah.. hayırsız para.. çilingir sofrasında yemek caiz olur.. çok da kazanmamak lazım.. çilingir sofrası nereye kadar sağlığımız elvermez.. ben başka yerde harcamam buradan gelen parayı :) :) :)
Kızınız gitmiş ben de yükünüzü azaltmış diyorum..bahçede ağaç budarken cevap yazarsam böyle olur işte.. akşam mesajlara bakarken fark ettim siz ne yazmışsınız ben ne anlamışım..
A1 CAPITAL biraz mal toplasın artık 4-5 kademelik halka arz yapar biz de halka arza katılır çilingir sofralık bir şey kazanırız.
Günaydınlar; 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİMİZ kutlu olsun..
Sn Tahminci latife yapmıştım. Hani çorba parası çıktı diye bir tabir var ya hasta olduğumuz için ilaç ve vitamin dedim. Çilingir sofrasına da oturmayalı yaklaşık 15-20 yıl olmuştur. Allah kabul ederse 5 vakit namaz , ama asla yobaz desturunu benimsemiş modern yaşam tarzına haiz, vatan sevdalısı bir türk milliyetçisiyim. Dini ticaret olarak hayatımıza sokan iblislerin de sonuna kadar karşısındayım. Herkesin kazancı bol, sağlığı daim olsun:wave::wave:
A1 CAPITAL 0.92 yi aldı.. ben de pozisyon açtım 0.92 den, şu an 0.93 SAT 0.92 AL çalışıyor. BANK OF da alıcı tarafta..
STOP um hazır bekliyor bir trade deneyeceğim bakalım.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Hadi iyisiniz yine.
Kayıtlı sermaye tavanı 7 milyar:))
Sermaye artırımı gelii:))
Bir liranın üzerine çıkmak zorunda:))
Bu A1 CAPITAL beni takip ediyor galiba, VAKBN pozisyon açtım sabah.. şimdi orada satışa başladılar.. :)
A1 CAPITAL senin hakkından gelmeyi bilirim ben.. uğraşma benimle :)
A1 Terbiyecisi diye adımı mı değiştirsem, dilimi mi ısırsam.. :)
2022 de de artırım olabilir manasına gelir, seçimlerden sonra SPK ne der şimdi ne der?
Seçimlerden önce bir vurgun daha yapmak isteyebilir.
Nasılsa SPK yüzde 400 artırım üzerine yüzde 100 artırıma izin verdi.
Ne olacak bir yüzde 50 ye de izin verebilir hatta KY az açıkladı diye mutlu bile olur.
1 TL olayı ise 1 TL altında bedelli olmuyor..
Sn. GP ona vurgu yaptı sanırım.
Artık kararım kesin, bundan sonra hiç bir şekilde portföyümdeki lot sayısında klgyo artışı olmayacak:rtfm:YTD
İyi tahmin.aynen öyle:))
İşin latifesini yaptım.
Bildiğim kadar kayırlı sermaye tavanında olan şirketler beş yılda bir belirleme yapma zorunda.
Ben ditaşcıyım oda yaptı alel acele bu senw artırır diye düşündüm yapmadı.
Klgyo ayda arsamı bulmuşta yeni artırım yapacak:))
Olurmu olur ama bu ülkede sayın tahmincinin dediği gibi gideayak batan geminin mallaerı gibi:))