Sayfa 393/692 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Merhaba Sn. Şekerli, sağlık durumlarınız nasıl? Hanımefendi düzeldi mi?
    Sn tahminci Çok teşekkürler, Bu çok nalet bir hastalık, sırt ağrısı ve burun boğaz problemi geçmiyor bir türlü. Ben hafif geçiriyorum. Kızım izmirden geldi, diş için 3 gün arkadaşında kaldı görüşemedik dün gece gitti. Evde karantinadayız, Ben aşılı olduğum için bana karantina yokmuş, zaten emekliyim bir balık zevkim var bir de borsa, balıkta yok, borsa da da mafiş yuvarlanıp gidiyor ve şükrediyoruz halimize Bol kazançlarınız olsun

2. Zaman her şeyin ilacı.. kızınızın gelmesi iyi olmuş sizin yükünüz de azalmış.. inşallah eşiniz tez zamanda toparlar..
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

3. Seans açılırken 92 ye alış 93 e satış yazdım az bir miktar ikisi de gelmedi... Ne kademeymiş, ben de başka hisselerde trade yapıyorum bu günlük

4.  Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Seans açılırken 92 ye alış 93 e satış yazdım az bir miktar ikisi de gelmedi... Ne kademeymiş, ben de başka hisselerde trade yapıyorum bu günlük
    maksat ilaç ve vitamin parası çıksın

5.  Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Seans açılırken 92 ye alış 93 e satış yazdım az bir miktar ikisi de gelmedi... Ne kademeymiş, ben de başka hisselerde trade yapıyorum bu günlük
    92 geldi, hoş geldi

6. Bunlardan para kazanırsanız aman ilaca, vitamine harcamayın.. şifa vermez maazallah.. hayırsız para.. çilingir sofrasında yemek caiz olur.. çok da kazanmamak lazım.. çilingir sofrası nereye kadar sağlığımız elvermez.. ben başka yerde harcamam buradan gelen parayı
     Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    maksat ilaç ve vitamin parası çıksın

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Bunlardan para kazanırsanız aman ilaca, vitamine harcamayın.. şifa vermez maazallah.. hayırsız para.. çilingir sofrasında yemek caiz olur.. çok da kazanmamak lazım.. çilingir sofrası nereye kadar sağlığımız elvermez.. ben başka yerde harcamam buradan gelen parayı
    Badem ezmesi)

8. Kızınız gitmiş ben de yükünüzü azaltmış diyorum..bahçede ağaç budarken cevap yazarsam böyle olur işte.. akşam mesajlara bakarken fark ettim siz ne yazmışsınız ben ne anlamışım..

A1 CAPITAL biraz mal toplasın artık 4-5 kademelik halka arz yapar biz de halka arza katılır çilingir sofralık bir şey kazanırız.

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Zaman her şeyin ilacı.. kızınızın gelmesi iyi olmuş sizin yükünüz de azalmış.. inşallah eşiniz tez zamanda toparlar..

Sayfa 393/692 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •