Gorunuse gore aksama tam karhane olacak
Bu tür tamir onarım işlerini hanım evdeyken sakın yapma. önce bir yol yaparsın . hanım .işte evin şu artıları şu eksileri var ne diyorsun diye konuya girersin. yapacağın işleri tek tek söylettikten sonra. ya hanım bak bunlar benim aklıma hiç gelmemişti. iyi düşündün diyeceksin. tabi bu arada her hangi bir şeyi öyle tezgahlayacaksın ki. o da ben buldum sanacak. sonra hanıma 10-15 evden uzaklaşma sağlıyacaksın ekip hazır olacak. aaa ne güzel olmuş diyeceksin. tabi yerse . yemezsse ne olur bilemem.
NOT. Bu method bizim evde sökmüyor artık. Zamanında çok iş çıkardım aslında ama şimdi. iki gözü üstümde.
biden veya trump kim seçilirse seçilsin bizim için farketmez. amerikanın bize karşı olan temel politikası değişmez.
bidenın söylediği sözler de siyaseten unutulur. biz ne sözler duyduk zamanında. (trumpun papaz olayındaki sözleri)
biden ve erdoğan bir araya geldiklerinde öpüşüp koklaşırlar. o sözler hatırlanmaz siyasette.
Biden gelirse abd borsaları dolar ons ne tepki verecek asıl mesele o
Regal ustad sizi tuttum
Emminin replikasisiniz mubarek
Dostum Web, karhaneyi okutmakta olmaz herhalde ama ne yapacaksan yap, aksam oldu mu önünü arkasını dağıtıyor bu, cok değil 2-3 gün %2 %2 verse huzura ereceğiz, iyice mala bağladı
Bugün dxy üzerinde çalıştım daha etkili oldu🙂
Bu kadar çalışıyorsun, bu yaptığın çalışmaların semeresini niye görmüyoruz.
Geçen gün arkadaş bana diyorki.
"ya bana tatava yapma. milli gelir arttı diyorsun.Arkadaşım diye susuyorum. Hani lan nerde arttı. benim cebimde 5 guruş milli gelir yok. nerde bunlar. beni bulamadılar mı yoksa"
hakket haklı. ben hiç böyle düşünmedim. Raufun cebine girmediyse, böyle bir şey yoktur.
Ustadim
Haklisiniz bu karhaneyi okutma vakti geldi
Ama oyle okutma degil. Satip kurtulma zamani
Beni tek dusunduren satsak ne alacagiz
Tl de kaliriz
Ben bu seviyelerden ne altina girerim ne sogana
Ppf desen para olecek
Eib alayim bari
Tikirdasin
Mk kurban arifesinden beri kanimizi emdi
Onsu kim kudurttu
Bende 2 gram gram altın var.
Altının 1850'lere gelmesini bekledim gelmedi.Gelirse alırım diyorum ama,altının havası bitmişte olabilir.
Geçmiş krizlerdeki ons grafiğine bakın krizden sonra yıllarca düşmüş, belkide tepe noktaya geldik.
Merhaba,
Satın aldığınız fonların nasıl kaydını tutuyorsunuz? Ben maaşım yattıkça kısmen fon alıyorum birikimlerim bu yüzden ne kadar para yatırdığımı unutuyorum.Ne kadar kart ettiğimi hesaplayamadığımı farkettim. Sizin yönteminiz nedir?
Ons 2002 ile 2012 arası devamlı artmış.350 dolardan 1750 dolara gelmiş 10 yılda.
Sonra 2015'e kadar hep düşmüş.1000 dolara inmiş.
2018 Eylüle kadar yerinde saymış.
2018 Eylül sonrası artmaya başlamış enson geçenlerde tarihin en yüksek seviyesine 2060 dolara çıktı.
Bu veriler ışığında 1850'ye inse kısmen girerim.