Sayfa 394/993 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon
Arama sonucu : 7941 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-1

Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    tera benim bulundugum hisselerde işlem yapmadi hic
    Anladım, ben orasını atlamışım demek ki.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bugün benle kavga edince sinirlendi, böyle oldu, az durun sakinleşecek.
    Siz ne zaman altın fonu alacaksınız. ons 1800 e gelene kadar beklemeyi düşünüyorum. yoksa altın bana "daha çook beklersin" der mi acaba. onu da kırmak istemiyorum.

3. Bende 2 gram gram altın var.
    Altının 1850'lere gelmesini bekledim gelmedi.Gelirse alırım diyorum ama,altının havası bitmişte olabilir.
    Geçmiş krizlerdeki ons grafiğine bakın krizden sonra yıllarca düşmüş, belkide tepe noktaya geldik.

4. Merhaba,

Satın aldığınız fonların nasıl kaydını tutuyorsunuz? Ben maaşım yattıkça kısmen fon alıyorum birikimlerim bu yüzden ne kadar para yatırdığımı unutuyorum.Ne kadar kart ettiğimi hesaplayamadığımı farkettim. Sizin yönteminiz nedir?

Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Merhaba,

Satın aldığınız fonların nasıl kaydını tutuyorsunuz? Ben maaşım yattıkça kısmen fon alıyorum birikimlerim bu yüzden ne kadar para yatırdığımı unutuyorum.Ne kadar kart ettiğimi hesaplayamadığımı farkettim. Sizin yönteminiz nedir?
    Hangi bankadan aliyorsunuz

Bende 2 gram gram altın var.
    Altının 1850'lere gelmesini bekledim gelmedi.Gelirse alırım diyorum ama,altının havası bitmişte olabilir.
    Geçmiş krizlerdeki ons grafiğine bakın krizden sonra yıllarca düşmüş, belkide tepe noktaya geldik.
    Ustad 200 gramdir o
    Sizde kirli ciki tipi var

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hangi bankadan aliyorsunuz
    Garanti bankasından. Para piyasası fonu alıp satıyor fon hesaba geçene kadar ekstre çok gereksiz uzun ve karışıyor.
    Belki ppf fonu almasını mı kapatmalıyım böyle bir şey var mı bilmiyorum.

Bende 2 gram gram altın var.
    şöyle düşünsek nasıl olur. eğer buralardan bi yerden aşağıya yani 1850 ye hızlı bir şekilde giderse, yani geçen seferki yaptığı gibi düzeltme yaparsa. girermisiniz.

Sayfa 394/993 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •