Sürü bağışıklığı olma ihtimali artık yok çünkü hastalığı geçiren herkesde antikor oluşmadığı kanıtlandı. Yani 2 hafta arayla Covid olma olasılığımız var.
Printable View
Sn boldpilot777 umarım bir sonuç elde edersiniz ve başka arkadaşlara hem moral ve hem de örnek olur.
Fakat tüm yapılan manipüle işlerden aslında birilerinin haberi mutlaka var. Var daaa... Hani bi badem muhabbetidir gidiyor..
Örnek vob da anlık alış satış aracı kurum bilgilerini acaba kimler için kapattılar ? Bu işten kim yararlanıyor veya ne sağladı Ky ye.
Umarım tuz kokmamıştır da sonuç çıkar...
Ülke yerine ceplerine giren para ile ilgili olduklarından olabilir mi? Sonuçta, Avrupa insanlarının cebine para koyarken, bizimkiler 10 TL tokatla diye mesaj atıp, halkına bir grip-zatürre aşısını bile çok görüp, 25 kuruşluk maskeyi bedava dağıtamayan, sonra da 1 lira fiyat biçen yönetemeyen bir güruh.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şişecam'ın Bulgaristan'daki fabrikası ile Türkiye'de bir fabrikası Covid-19'a karşı korumalı cam ve cam eşya üretecek - BTA
Bulgar medyası Türk cam üreticisi Şişecam'ın Bulgaristan'daki fabrikası ile Türkiye'de bir fabrikasının Covid-19'a karşı korumalı cam ve cam eşya üreteceğini yazıyor. Söz konusu bilgiler Şişecam müdürlerinin Ekonomi Bakanı Lachezar Borisov ve Sağlık Bakanı Kostadin Angelov ile yapılan görüşmelerden sonra açıklandı. Açıklamaya göre yeni ürünlerin seri üretimine başlandığında Şişecam Bulgar hastanelerine bir miktar bağış yapacak.
Kaynak: BTA / Ticaret Bakanlığı Bülteni
Pakdemirli: Çiğ süt destekleme ödemeleri kapsamında 353 milyon 849 bin lirayı bugün saat 18.00'den sonra çiftçilerimizin hesaplarına yatırmaya başlayacağız
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: "Çiğ süt destekleme ödemeleri kapsamında 353 milyon 849 bin lira, malak desteği ödemesi kapsamında 2 milyon 670 bin lira ve Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında 58 milyon 235 bin lira olmak üzere toplam 414 milyon 754 bin lira destekleme ödemesini bugün saat 18.00'den sonra çiftçilerimizin hesaplarına yatırmaya başlayacağız."
Kaynak : Anadolu Ajansı
Kaynak: A.A. [emoji16]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...30f3238d76.jpg
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vicente senin gibi okuduğunu anlamayan malla uğraşmak istemiyorum , daha ağır şeyler yazacam ama 10-15 senedir bu forumlarda seni görüyorum , insanlara yaptığın tahrik yazılarından ağır küfürler edildiğini gördüm sana ve hala zorluyorsun.Eskiden topik topik gezerdin uyarıldın sadece bu topikten dışarı çıkamıyorsun , yakında burayıda ararsın dikkat et.Bir daha yazdıklarımı çarptırıp burada algı yaratma bayan falan dinlemem GÖMERİM .
Petkim de hadi dedik azeriler tokatladi
Garan da da bademler tokatladi
Ne bahtsız adamsin boyle
Cakal ben garan i zarara toplarken vicente ha ha hi hi
Guluyordun
7.51 de karla sana kitledim
Kizarsin tabi :kahkah:
Yine klasik modetorler kurtarın beni vicente den
Hadi yolun acik olsun :by:
karadağ yaşamak isteyen, ev almak isteyen ,oturma izni almak isteyen yazabilir
cennet misali ülke kesinlikle gidip görülmesi gerekmektedir.........
Bak bakalım mal VİCENTE yazılar burada faiz açıklamasından bir gün önce kapanışa doğru 5 dk graf paylaşılmış.
7.48 stoplos lu tahtaya girdim faiz artırımı yapılacağı gün 7.60 yaptılar , yukarda ne yazmışım bir gün önce formayı yarın sana teslim edeceğimi , dediğim gibide argoritmik hareketlerde sıkıntı gördüğüm için 7.59 sattığımı tahta 7.60 bandında yadım .
Bizde herşey net ama sen ahlaksızlık peşinde koşup yanlış yapıp çarptırarak buraya aktarıyorsun yapma bunları .
Kusura bakmayın bu şekilde yazmadan bunlar anlamıyor.
bol kazançlar
petkm de 8.40 lardan biz dikkat edin derken sen foruma gelip dalga geçiyordun vicente , insanlar her gelişinde sülalene saydırıyordu hatırlıyorsun dimi , sen yine kah kaha emojisi koyuyordun hadi şimdi si................... git.
Kaybedince sinirlenceksen hic girme bu ise :)
Hahaha vicente garan da zararda
Hihihi garan almis
Tek kotu laf etmedim
7.51 den geregini yaptim :party:
O gune kdr bankalari kotule ben sattığımi al ve 2 seansta kagit coksun
Uzucu haklisin
Gecer takma kafana bu kadar :ok:
Toyota ve Hino Trucks hidrojen yakıt hücreli ağır ticari araç geliştirme kararı aldı
Toyota, ağır ticari araçlara olan talebin artmasıyla birlikte Toyota Motor Kuzey Amerika (TMNA) ve Hino Trucks iş birliğiyle Kuzey Amerika pazarı için hidrojen yakıt hücreli elektrikli ağır ticari araç geliştirme kararı aldı.
Toyota açıklamasına göre, her iki şirket, Toyota'nın yakıt hücresi teknolojisini ve yeni geliştirilen Hino XL Serisi şasisini kullanarak, zararlı emisyonları olmayan, yüksek kapasiteli bir ağır ticari araç üretecek.
2020 yılının başında Japonya pazarı için geliştirileceği açıklanan 25 tonluk yakıt hücreli elektrikli ağır ticari araç çalışmasının ardından, Kuzey Amerika pazarına yönelik bu yeni çalışmayla Toyota-Hino Trucks işbirliği daha da genişletildi.
Açıklamaya göre, yeni yakıt hücreli araç ile ilgili ilk tanıtımın 2021'in ilk yarısında gerçekleşmesi planlanıyor.
Sessiz ve güçlü bir performans sunacak olan yakıt hücreli ağır ticari araç, sadece su buharı salımına sahip olacak.
Toyota, 20 yılı aşkın yakıt hücresi teknolojisi çalışmalarını Hino'nun ağır ticari araç deneyimiyle birleştirerek yenilikçi ve yüksek kapasiteli bir ürün ortaya çıkaracak. Aynı zamanda Toyota yakıt hücresi teknolojisi, artırılmış menzille birlikte ticari açıdan kullanıma uygun ve çevreci bir çözüm sunacak.
Kaynak : Anadolu Ajansı
İndikatörler dolarda düşüş olacak diyor.
Bakalım uyarsa.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
devlet onları geri almaz...
devletin alacağı şeyin içinde çimento olması gerekir...
onlar beton aşığı...
bak böyle bişey olsa geri alırdı...
Türkiye Varlık Fonu Genel Müdürü Sönmez, "TVF olarak 1,3 milyon metrekarelik kullanılabilir alanı olan İstanbul Finans Merkezi projesinin yaklaşık 465 bin metrekarelik kısmını proje, hafriyat, arsa bedelleri ve bugüne kadar tamamlanan inşaat maliyetleri dahil olmak üzere 1,67 milyar TL karşılığında devralacağız" dedi.
asgari ücret 340 euro
etin kilosu 6 euro
yemekler 2-10 euro arası
1 lt rakı 9,99 euro
sigara 2 euro
audi a4 arabalar 2000 bin-3000 arası euro
evlerin fiyatı 50 bin -130 bin euro arası
%70 müslüman her yer yeşillik deniz 4 tarafı çok sakin insanları sıcak kanlı avrupa birliğini andırıyor
para birimi euro iklim açısından oksijeni bol eğitim üst safhada kavga gürültü yok
ev iş alımında sana oturma izni veriliyor 2021 avrupa birliğine girmesi bekleniyor
türkiye arabayla 11 saat uçakla 1 saat ırkçılık yok şuan 300 bin türk ikamet etmektedir
Güzel kar yazdik biraz ozguven geldi bugün hemen longlardan kaçamadım dayağı yedik kaşla göz arasında. Hep ayni viop hiç affetmiyor şımarana tokat bugün yedik bakalım tokadı...
Siyaset başlıkta özellikle seans içinde hiç sevmiyorum ama yazıyorlar yönetim de bir şey demiyor aslında amacı o olan bisey değil ama borsa da tabi siyasetle alakalı ne yapalım okumadan geçiyorum o tarz yorumları...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geri zekalı yazılanları okumadan yazma ozaman ne yapıldığını yazdık körmüsün hadi hodri meydan etiket işini burada sevmem alış satışları koyarsam topik şahit olsun bir daha yazmıyacan burada eve gidip ev işlerinle ilgilenecen kocan belki dua eder kabul ediyormusun
yatırsa ne olıcak ben bu sektörde bulundum...
yem fiyatı %50 artmış yıl başından bu yana çünkü ithal...
yem fiyatı hergün değişirken sütaş ülker pına yılda bir kere fiyat belirliyor...
süt alım taban fiyatı üret,c,de buna uymak zorunda çünkü malını saklıyamaz hergün satmak zorunda yoksa bozulur...
devlet üreticinin değil sütaş ülker pınarı destekliyor...
https://www.fuelcellstore.com/fuel-c...el-cell-stacks
En az 100 kw olması lazım tır için
Kaç para yapar.?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
grip aşısı bulmak mümkün değil karabborsa e nabız üzerinden giriyorsun sizin hakkınız yok diyor
e bende şeker var tansiyon var kalpte stend var cumhurbaşkanlığı genelgesi gereği idari zinli kategorisinde sayılıyorum ama grip aşısına hak kazanmıyorum
yaş 51 o yüzden kaybediyorum herhalde dedim,anneme bakayım ondada şeker var tansiyon var kalp var yaşta 77 ona kesin çıkmıştır dedim.
baktım onada yok la kime veriyonuz bu aşıları bi anlasam