Sayfa 394/1000 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: Viop - XXVI

1.  Alıntı Originally Posted by Kartaymaz Yazıyı Oku
    Toyota ve Hino Trucks hidrojen yakıt hücreli ağır ticari araç geliştirme kararı aldı

Toyota, ağır ticari araçlara olan talebin artmasıyla birlikte Toyota Motor Kuzey Amerika (TMNA) ve Hino Trucks iş birliğiyle Kuzey Amerika pazarı için hidrojen yakıt hücreli elektrikli ağır ticari araç geliştirme kararı aldı.

Toyota açıklamasına göre, her iki şirket, Toyota'nın yakıt hücresi teknolojisini ve yeni geliştirilen Hino XL Serisi şasisini kullanarak, zararlı emisyonları olmayan, yüksek kapasiteli bir ağır ticari araç üretecek.

2020 yılının başında Japonya pazarı için geliştirileceği açıklanan 25 tonluk yakıt hücreli elektrikli ağır ticari araç çalışmasının ardından, Kuzey Amerika pazarına yönelik bu yeni çalışmayla Toyota-Hino Trucks işbirliği daha da genişletildi.

Açıklamaya göre, yeni yakıt hücreli araç ile ilgili ilk tanıtımın 2021'in ilk yarısında gerçekleşmesi planlanıyor.

Sessiz ve güçlü bir performans sunacak olan yakıt hücreli ağır ticari araç, sadece su buharı salımına sahip olacak.

Toyota, 20 yılı aşkın yakıt hücresi teknolojisi çalışmalarını Hino'nun ağır ticari araç deneyimiyle birleştirerek yenilikçi ve yüksek kapasiteli bir ürün ortaya çıkaracak. Aynı zamanda Toyota yakıt hücresi teknolojisi, artırılmış menzille birlikte ticari açıdan kullanıma uygun ve çevreci bir çözüm sunacak.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    Tüpraş ne olacak?

YTD

İndikatörler dolarda düşüş olacak diyor.
    Bakalım uyarsa.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Kartaymaz Yazıyı Oku
    Toyota ve Hino Trucks hidrojen yakıt hücreli ağır ticari araç geliştirme kararı aldı

Toyota, ağır ticari araçlara olan talebin artmasıyla birlikte Toyota Motor Kuzey Amerika (TMNA) ve Hino Trucks iş birliğiyle Kuzey Amerika pazarı için hidrojen yakıt hücreli elektrikli ağır ticari araç geliştirme kararı aldı.

Toyota açıklamasına göre, her iki şirket, Toyota'nın yakıt hücresi teknolojisini ve yeni geliştirilen Hino XL Serisi şasisini kullanarak, zararlı emisyonları olmayan, yüksek kapasiteli bir ağır ticari araç üretecek.

2020 yılının başında Japonya pazarı için geliştirileceği açıklanan 25 tonluk yakıt hücreli elektrikli ağır ticari araç çalışmasının ardından, Kuzey Amerika pazarına yönelik bu yeni çalışmayla Toyota-Hino Trucks işbirliği daha da genişletildi.

Açıklamaya göre, yeni yakıt hücreli araç ile ilgili ilk tanıtımın 2021'in ilk yarısında gerçekleşmesi planlanıyor.

Sessiz ve güçlü bir performans sunacak olan yakıt hücreli ağır ticari araç, sadece su buharı salımına sahip olacak.

Toyota, 20 yılı aşkın yakıt hücresi teknolojisi çalışmalarını Hino'nun ağır ticari araç deneyimiyle birleştirerek yenilikçi ve yüksek kapasiteli bir ürün ortaya çıkaracak. Aynı zamanda Toyota yakıt hücresi teknolojisi, artırılmış menzille birlikte ticari açıdan kullanıma uygun ve çevreci bir çözüm sunacak.

O yakıt hücreli motorların watt mertebeli olanları bile büyük.
    Kocaman motor olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    DEVLETİN SÜT İNEĞİ, KESİMİNİ YASAKLAMASI TİGEMLER ARACILIĞIYLA BU İNEKLERİ GERİ ALIP SÜT ÜRETİMİNDE KULLANMAYA DEVAM ETMESİ GEREKİR
    Etini yesen ne olur yemesen ne olur bir daha yerine koyması çok zor
    devlet onları geri almaz...

devletin alacağı şeyin içinde çimento olması gerekir...

onlar beton aşığı...

bak böyle bişey olsa geri alırdı...

Türkiye Varlık Fonu Genel Müdürü Sönmez, "TVF olarak 1,3 milyon metrekarelik kullanılabilir alanı olan İstanbul Finans Merkezi projesinin yaklaşık 465 bin metrekarelik kısmını proje, hafriyat, arsa bedelleri ve bugüne kadar tamamlanan inşaat maliyetleri dahil olmak üzere 1,67 milyar TL karşılığında devralacağız" dedi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908
     Alıntı Originally Posted by Kartaymaz Yazıyı Oku
    Detaylı bilgi alabilirmiyim.
    asgari ücret 340 euro
    etin kilosu 6 euro
    yemekler 2-10 euro arası
    1 lt rakı 9,99 euro
    sigara 2 euro
    audi a4 arabalar 2000 bin-3000 arası euro
    evlerin fiyatı 50 bin -130 bin euro arası
    %70 müslüman her yer yeşillik deniz 4 tarafı çok sakin insanları sıcak kanlı avrupa birliğini andırıyor
    para birimi euro iklim açısından oksijeni bol eğitim üst safhada kavga gürültü yok
    ev iş alımında sana oturma izni veriliyor 2021 avrupa birliğine girmesi bekleniyor
    türkiye arabayla 11 saat uçakla 1 saat ırkçılık yok şuan 300 bin türk ikamet etmektedir
    ____________V_K____________

6. Güzel kar yazdik biraz ozguven geldi bugün hemen longlardan kaçamadım dayağı yedik kaşla göz arasında. Hep ayni viop hiç affetmiyor şımarana tokat bugün yedik bakalım tokadı...

Siyaset başlıkta özellikle seans içinde hiç sevmiyorum ama yazıyorlar yönetim de bir şey demiyor aslında amacı o olan bisey değil ama borsa da tabi siyasetle alakalı ne yapalım okumadan geçiyorum o tarz yorumları...
     Alıntı Originally Posted by baymetin Yazıyı Oku
    Evet canlı geçiyor.görünen sadece siyaset.Herkes birbirini gazlıyor.VİOP cu varsada yazmakdan vaz geçmiş.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Kaybedince sinirlenceksen hic girme bu ise
    Hahaha vicente garan da zararda
    Hihihi garan almis
    Tek kotu laf etmedim
    7.51 den geregini yaptim
    O gune kdr bankalari kotule ben sattığımi al ve 2 seansta kagit coksun
    Uzucu haklisin
    Gecer takma kafana bu kadar
    Geri zekalı yazılanları okumadan yazma ozaman ne yapıldığını yazdık körmüsün hadi hodri meydan etiket işini burada sevmem alış satışları koyarsam topik şahit olsun bir daha yazmıyacan burada eve gidip ev işlerinle ilgilenecen kocan belki dua eder kabul ediyormusun

8.  Alıntı Originally Posted by Kartaymaz Yazıyı Oku
    Pakdemirli: Çiğ süt destekleme ödemeleri kapsamında 353 milyon 849 bin lirayı bugün saat 18.00'den sonra çiftçilerimizin hesaplarına yatırmaya başlayacağız

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: "Çiğ süt destekleme ödemeleri kapsamında 353 milyon 849 bin lira, malak desteği ödemesi kapsamında 2 milyon 670 bin lira ve Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında 58 milyon 235 bin lira olmak üzere toplam 414 milyon 754 bin lira destekleme ödemesini bugün saat 18.00'den sonra çiftçilerimizin hesaplarına yatırmaya başlayacağız."

yatırsa ne olıcak ben bu sektörde bulundum...

yem fiyatı %50 artmış yıl başından bu yana çünkü ithal...

yem fiyatı hergün değişirken sütaş ülker pına yılda bir kere fiyat belirliyor...

süt alım taban fiyatı üret,c,de buna uymak zorunda çünkü malını saklıyamaz hergün satmak zorunda yoksa bozulur...

devlet üreticinin değil sütaş ülker pınarı destekliyor...

Sayfa 394/1000 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •