Fiba bu gunlerde arayip kiraz orani yuksrlt diyenlere herkese carsambayi bekletiyor.carsamba ne varsa artik
Banka bile carsambayi bi goreyim diyor.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fiba bu gunlerde arayip kiraz orani yuksrlt diyenlere herkese carsambayi bekletiyor.carsamba ne varsa artik
Banka bile carsambayi bi goreyim diyor.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fibabanka SMS geldi. 19.5% veriyor.
Bu işe yarayabilir, günlük güncelliyorum:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...03#post5253003
Yabancılar Türkiye den çıkmasın diye TL vermiyorlar. Ayrıca borsa da alımı varlık fonu alıyor diyorlar doğrumu çok merak ediyorum saygılar
Damatın ayak seslerini duyan arkasına bakmadan kaçıyor diyorlarmış :kahkah: Yine faizciler olarak siz iyisiniz borsada 2 milyon keklik kaz sürüsü yakaladılar onun keyfini çıkarıyorlar....
eski başkan yeni başkan şu gitti bu geldi.
halbuki hepsi gri'nin (50) farklı tonları...
Bunlar munferit.ppz stabil rotasinda gidiyor.Nazar degmesinM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ok.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar 18 Mart'ta dolar 7,50 idi şimdi 7,90 siz benim zekamla alay mi ediyorsunuz el altından döviz satiyorlar
dolandırıcı müteahhit gibi,
aynı evi onlarca kişiye satıyorlar.
ortada dolar yok ama herkes dolar sahibi.
Türkiye 5Y CDS 486
https://abs-0.twimg.com/emoji/v2/svg/1f570.svg
23 Mart 15:45
Turk lırası gecelık referans faız oranı
19,15
+0,22 (%1,18)
https://www.medikalakademi.com.tr/wp...-belirti-1.jpg
Hipotermi, vücudun ürettiğinden daha hızlı ısı kaybetmesi halinde oluşan ve acil şekilde müdahale edilmesi gereken tehlikeli bir durumdur. Normal vücut ısısı yaklaşık 37 Cº’dir. Vücut sıcaklığınız 35 Cº’nin altına düştüğünde hipotermi oluşur. Hipotermi genellikle soğuk havaya çok fazla maruz kalma veya soğuk suya dalma nedeniyle oluşur. Vücudun aşırı soğuması durumunda kalp, sinir sistemi ve diğer organlar sağlıklı bir şekilde çalışamaz. Hipotermi tedavi edilmezse kalp ve solunum sistemi iflas edebilir ve ölüme kadar gidebilecek sonuçlar oluşabilir.
İlk günden beri aynı şeyi söylüyorum... KRE-Dİ-Bİ-Lİ-TE...
Bunu yerle yeksan edersen yerine ne koyacaksın... Bunun bedelini ödersin... Faizle mi kredibilite sağlanır gibi ahmakça soruların alemi yok, öngörülebilirlikle kredibilite sağlanır...
Bunun bedelini birileri ödeyecek... Biz vatandaş olarak son 2-3 senedir ödedik, ödüyoruz, ödeyeceğiz ama bakalım tek ödeyen yine biz mi olacağız...
Şimdi soru şu stopaj uzamazsa doları ortalama 8 kabul edersek burdan dolar almak mı yoksa yüzde 18 sıfır stopaj faizle 1 yıl bağlamak mı dolarla başa baş noktası 9.44 oluyor 1 sene sonra
Aynen birtek biz ödeyeceğiz politikacı seçimi kaybeder paralar doldurur ve gider bu hep böyle olmuştur.
Bir operasyon çekiliyor ama hayırlısı bu kez herkes daha temkinli ve akıllı.
19 faiz verirken ve stopajın son günlerinde doların 8 bandını aşması istenerek ne amaçlanıyor.
kalan son yabancıyı da topraklardan sürmek için bir yandan varlık fonu bir yandan tcmb devreye mi girdi? alın dolarları 8 den gidin swap faizine de katlanın ,biz bize yeteriz diyen bir akıl mı var?
yerlilere yüksek faiz var gelin eldeki dolarları bozdurarak uzun vadeli stopajsız mevduat yapın diyen bir akıl mı var?
Amaç bu kadar basit olmasa gerek ama Bulutun konuşuyor olması safların sıkılaştığını gösteriyor. ve yakın zamanda ABD DEN gelecek karşı taarruz hamlelerine karşı iplerin koparılacağını düşünüyorum. Bu toplumda tekrar birlik sağlayacak tek vücutta seçime gideceğiz gibime geliyor. BU arada bol likitede ortamı sağlanarak tabikiii. Ara ara doları yukarı çekecek açıklamalarda cabası
https://twitter.com/barisesen/status...849592833?s=19
Danışmanlarda dolar alın diyor
şu saatten sonra doların önüne kimi koysan yer yutar. Ama bizim bilmediğimiz ne var?
Aynen...bana da öyle dediler..Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünya ekonomisini elinde tutanlarla oyun oynuyorlar...
İlk defa para piyasası balinalarını bu kadar kızgın görüyorum. Paranın dini ve milliyeti olmaz derler ama bu sefer yedikleri kazık nedeniyle inatlaşmaya girdiler. Bu hayra alamet değil... Bu adamlar Dünya nın her yerinde piyasa içindeler ve Ülkeler ve siyasete göre değil, karlılığa göre iş yaparlar. Zaten bazı işaretler Ağbal ın son 15 gününde sosyal medyada vardı... Ağbal Londra ile anlaştı ve verdiği taviz ile adamlar parayı yığmaya başladı. Faizin artırılmasına karşı olmalarına rağmen Ağbal dinlemedi ve Londra ya söz verdiği gibi artışı yaptı. Ve esas engel jöleliyi sorgulamaya ve incelemeye başlayınca d*****n kuyruğu koptu.
Bence bu işin arkasında jöleli var ve Saray devlet içinde devlet gibi hareket ediyor. Zaten yazılıp, çiziliyordu da efsane olarak kalıyordu. Son durumla ayyuka çıktı.
Balinaların yapılan bir şeyi unutmadığı, yaşadıkları kolonilerde işbirliği içinde ortak haraket ettikleri belgesellerde izlemişinizdir.
Balinaların kinci yaratıklar olduğunu unutmamak gerekir.
Fais işinden çıktım ve bu yönetim olduğu sürece yokum. Gerekirse fizikiye hemen geçmek üzere gardımı aldım.
Bu konuda forumda bana ilham veren Dudu usta, Coutionary Usta ve Deniz43 Usta, Jon Dowes ve RXPU ya teşekkür ederim...
Kişisel görüşlerim olup Yatırım tavsiyesi değildir...
Saygılar
Stopaj oranlarında indirim olmadan önce 1 yıl ve üstü vadelerde stopaj kaçtı mevduatta ?
Swap in 1400 olmus anlami nedir
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
200k+ dolar için
Vakıf 2.1
Halk 2.3
Bize söyleyen çıkmamıştı ama biz söyleyelim..