Sayfa 392/1009 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Arkadaşlar valörü olmayan aynı gün alınıp satılabilen, likidite sorunu olmayan, portföy büyüklüğü yüksek, mevduata alternatif olabilecek başlıca fonları burada da paylaşabilir miyiz, bilgi kirliliği yaratmadan? Biliyorum ayrı bir topik var ama çok geyik dönüyor ve bilgiye ulaşmak sıkıntı oluyor.

Bu nkolaya ikinci dersi verme zamanı geldi... Bu açıdan bu fon olayı önemli... Biz çıkmazsak adamlar sömürmeye devam edecek...
    Bu işe yarayabilir, günlük güncelliyorum:
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...03#post5253003

2. ATA ve OYAK dün PPZ yi geçmiş. PPZ nin sihri bozuldu. Rakipleri geçmeye başladı PPZ yi.

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Bu işe yarayabilir, günlük güncelliyorum:
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...03#post5253003

3. Yabancılar Türkiye den çıkmasın diye TL vermiyorlar. Ayrıca borsa da alımı varlık fonu alıyor diyorlar doğrumu çok merak ediyorum saygılar

4.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Fiba bu gunlerde arayip kiraz orani yuksrlt diyenlere herkese carsambayi bekletiyor.carsamba ne varsa artik
    Banka bile carsambayi bi goreyim diyor.

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yeni kabine açıklanacak diye duydum.

Naci ağbal a bakanlık verilecek deniyor. Bunun tansiyonu düşürmesi bekleniyor anladığım kadarı ile.

Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Yeni kabine açıklanacak diye duydum.

Naci ağbal a bakanlık verilecekmiş deniyor. Bunun tansiyonu düşürmesi bekleniyor anladığım kadarı ile.

Ytd.
    keşke olsa ama yiğit bulutun bu kadar aktif rol alması bu ihtimali azaltiyor gibi umarım gerçek olur

Damatın ayak seslerini duyan arkasına bakmadan kaçıyor diyorlarmış Yine faizciler olarak siz iyisiniz borsada 2 milyon keklik kaz sürüsü yakaladılar onun keyfini çıkarıyorlar....

7. eski başkan yeni başkan şu gitti bu geldi.

halbuki hepsi gri'nin (50) farklı tonları...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

8. Bunlar munferit.ppz stabil rotasinda gidiyor.Nazar degmesin
     Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    ATA ve OYAK dün PPZ yi geçmiş. PPZ nin sihri bozuldu. Rakipleri geçmeye başladı PPZ yi.
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 392/1009 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •