161.700 den flat oldum...162.425 e değerse 1/10 lonk açar 500 puana stop koyarım...
Printable View
Sasa izlemek çok zevkli ama hiç bişi yapamıyorum, sadece izliyorum
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vadeli artıya döndü
Vakıfbanktaki babayiğit kimse helal olsun...
Vadeli işlemlerle yeni tanışan arkadaşların heyecanını anlıyorum..da, hepimizde ekran var, ya da bir şekilde takip ediyoruz...şu oldu, bu oldu diye yazmanın anlamı yok diye düşünüyorm.
kim ne yaptı bu sasa'ya, canlı canlı izlerken güzeldi, tam 80 K lot bekliyordu, bir çaktılar sonra kendine gelemedi, saol dayı sayende kendime göre hatırı sayılı bir miktar kazandım.. devre kesici olmasaydı daha da giderdi ama artık bu saatten sonra dikiş tutmaz inşaallah, gelen vurur giden vurur. unutmadan dün akşam demiştim şikayet edecem diye, ilk işim hem spk'ya hem de bist'e yazmak oldu..
selocanım cumamı şenlendirdin...
vakıf tahtasında alelade işler olmuyo, aynı zamanda milletin makus talihi kırılıyo, bi cengaver çıktı ve yabancı takasındaki mala talip oldu, hadi ver bakalım diyo.. bu cengaver başarılı olur, öbür bankalarda hiç bi şey yokken gider vakıfı tavana kitlerse helal olsun diycem kendisine
Resmen sınırsız bir para var borsamızda , dünyanın en güçlü borsası olmak gurur verici...
Sasa eşşeğimi geri buldum.
Hahahahahahaha yemin ediyorum kralsın abi yorum bu benceSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sasada biraz daha dursaydım herhalde spotta son ayda kazandığım kadar kazanacakmışım,neyse buna da şükür, nasip
Millet ne açmış short yapmaya, ha bile devre kesiyor sasa
1 lot girdim çıktım, 100 TL, 1 dk sürmedi. Hayatımda kazandığım en tatlı para
Edit, 30 sn sürmüş, baktım şimdi
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yoksa abimiz geceki notla ilgili bir haber mi aldı?
vakbnkta deli alış var.yfas 170 mil. almış.
vakıf için demedim onu...sasa muhabbetini çok abartanlar için dedim.
yatfin alıyor, buyük ihtimal okulludur..ama adam bildiğin alsatçı..sadece parası çok, 1 milyarı gözü kapalı sokabiliyor...%10-20 yukrıdan okutur...kaç oldu bu.
ama öyle böyle tüm bankcılık hisseleri hareketendi...dolayısıyla bist30 da biraz nefes aldı bu sayede.
Halkbank göstere göstere para kazandırdılar gene herkese , senelerdir yazarım buraya böyle bir borsamız olduğu için çok şanslıyız...
devlet hisselerine giriyorlar...
Yaşasın eşşeği geri buldum 1000 tl de üste verdiler.
Hatta GUBRE'DE semeri altın olan eşşek buldum.
Herkese teşekkür..
Devamlı bilgisayarın başında olmak lazım çok kolay para veriyolar bazen , bu seferde sürekli başında olunca sağlığından oluyosun iki ucu boklu değnek...
caho iddaya girsen kazanıyordun... :he:
Haftaya bist30 larımı sahaya sürecekler acaba!
Uzun zamandan sonra ilk defa 30 endeksi 100'den iyi kapadı, acaba akşama bir not sürprizi mi var
SPOT (BOFA en iyi satıcıyken -350 mlyn dan en iyi 2. alıcı kapattı)
https://i.hizliresim.com/y61YpY.png
vak vakada mı cem okullu daldı
hocam akşamki değerlendirme gelsin sonra belli olur, gerçi umut vaad eden bir durum yok, ama hatırlarsanız merkez bankası başkanı görevden alınıp yenisi gelince bakan albayrak'ın istifa zamanı olan günde alel acele birileri ile toplantı yaptığını herkes biliyor, ortada yine hiç bir şey yokken sadece bir kaç açıklama ile doların ümüğünü sıkmaya başladılar, işte bu örnekteki gibi yine bir yerler ile bir şey yapıldı ise ortaya çok çok büyük bir şey çıkmasa da küçük de olsa bir süpriz çıkabilir belli de olmaz. eğer değişiklik olmaz ise bugün yaptıkları hareket sadece ele verme operasyonu olarak kalabilir, hakkımızda hayırlısı olsun
Fich notmu artıracak acaba neden diyeceksiniz hazineye not değişimi olmadan bilgi verirler ya yoksa kolpamı:)
Sırf bu gazla 9.40 dan yonca aldık .