Sayfa 392/1002 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. kim ne yaptı bu sasa'ya, canlı canlı izlerken güzeldi, tam 80 K lot bekliyordu, bir çaktılar sonra kendine gelemedi, saol dayı sayende kendime göre hatırı sayılı bir miktar kazandım.. devre kesici olmasaydı daha da giderdi ama artık bu saatten sonra dikiş tutmaz inşaallah, gelen vurur giden vurur. unutmadan dün akşam demiştim şikayet edecem diye, ilk işim hem spk'ya hem de bist'e yazmak oldu..

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Vadeli işlemlerle yeni tanışan arkadaşların heyecanını anlıyorum..da, hepimizde ekran var, ya da bir şekilde takip ediyoruz...şu oldu, bu oldu diye yazmanın anlamı yok diye düşünüyorm.
    Rahatsızlık verdiysek kusura bakmayın, spottan sonra vadeli bilmediğimden heyecanlı geldi, tekrar özür dilerim...
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

3. selocanım cumamı şenlendirdin...

4.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Vakıfbanktaki babayiğit kimse helal olsun...
    halkbanka da geldi
    Twitter: @metalurjist_88

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Vadeli işlemlerle yeni tanışan arkadaşların heyecanını anlıyorum..da, hepimizde ekran var, ya da bir şekilde takip ediyoruz...şu oldu, bu oldu diye yazmanın anlamı yok diye düşünüyorm.
    vakıf tahtasında alelade işler olmuyo, aynı zamanda milletin makus talihi kırılıyo, bi cengaver çıktı ve yabancı takasındaki mala talip oldu, hadi ver bakalım diyo.. bu cengaver başarılı olur, öbür bankalarda hiç bi şey yokken gider vakıfı tavana kitlerse helal olsun diycem kendisine

Resmen sınırsız bir para var borsamızda , dünyanın en güçlü borsası olmak gurur verici...

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    kap için %5 lazım, vakıf zaten %15 tüm halka açıklık

-der gibi dedim, yani tahta dile gelmiş bana bi şeyler anlatıyo gibi' demek istedim, belki yanlış anlamışımdır..
    Fiili dolaşımdaki senetlerin %5'i için geçerli o kural.

3,9 Milyar toplam pay
    608 milyon fiili dolaşımdaki senet.
    Yani 30,4 milyon lot alırsa bildirmek zorunda.

8. Sasa eşşeğimi geri buldum.

Sayfa 392/1002 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •