polhoyu elimde 16 aydir tutuyorum. 2017 de dolar bazli zirvesi 1.5 dolar. oralar bizim icin afaki hedefler ama 0.6dolar civari erisilebilir bir direnc seviyesi
Printable View
polhoyu elimde 16 aydir tutuyorum. 2017 de dolar bazli zirvesi 1.5 dolar. oralar bizim icin afaki hedefler ama 0.6dolar civari erisilebilir bir direnc seviyesi
Gırgırına almıştım bu hisseyi :kahkah: yatırım tavsiyesi değildir
Hani buralar maliyet alanıydı herkes buradan dökülecekti ya merak ediyorum satıp çıkmış olan var mı?:) Ben devam…
Herkese Selamlar
bende siperden çıkayım bari
Malum 2 yıl oldu.
hacmin artmasi cok iyi. bu bolgeler satiscilarin olacagi bolgeydi. alcalan zirveler direnci 4,1 kirildi ve buraya bir pullback oldu oglen. ustunde kapattigimiz surece yonumuz eski zirveler. 0,6 dolar hedef fiyatim.
Espriyse komik değilse daha komik. Sen benim ters indikatörumsun biliyorsun değil mi? burada satıp çıkmayanlar varsa burada gerçekten olumlu yorum yazan bilgi paylasan 3-5 kişi sayesindedir. O kadar hakaret yedikleri halde twterda yada burada şirketi yorumlayanlar sayesindedir. Onlara teşekkür edeceğine hislerini burada yazma komik olur.
Onlar olmasa burada bir tek bilgi paylaşımı olmazdi ve belkide bir çok kişi dokulurdu. Ha bu arada daha hiç bir şey bitmiş değil bu işin basit kısmı olan maliyet altında yapılması geren sabır kısmını geçtin sadece, asıl bilgelik bundan sonra gerekli nerede nasıl davranacagin önemli yani artık sadece sabretmek yetmez
Bırakın artık aranızda sataşmaları, aylardır neyi paylaşamıyorsunuz yaw? Merak etmeyin herkese yetecek kadar para var burda. Herkes kısmeti ve sabrı kadarını yiyecek,; Kimi cüzdanına koyacak parayı, kimi çantasına, kimi de bavuluna doldurup gidecek. Seçime kadar kim ne toplayabilirse, sonrası büyük risk
F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gün gelecek çok yazılıp çizilecek. Ytd. HRY-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir not 22-05-2022 yazalım POLHO 0.26 dolar, 0.6 dolar ne zaman gelecek [emoji848]
Ytd. Ek 28635
HRY-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
11 milyon lot sadece ufak bir ky topluluğundaysa bu hisse gider mi yahu.
Yatırım tavsiyesi değildir
Eğer cevabın " Gitmez" ise çıkabilirsin ky nin olmadığı kağıtlara geçebilirsin.
Ya bu işler böyle ise niye bilanço incelenir neden raporlara bakılır o zaman herkes araştırsın hissede ky çoksa girmesin bu kadar insan boşu boşuna araştırıyor böyle şeyleri zaten.
Dolar 7 TL deyken bunun aynısı dolar için yazdılar inanabiliyormusunuz. dediler ki "vatandaşta bu kadar dolar varken dolar yükselmez" :)
*** aklım aldıklarımda değil aklım hala alamadıklarımda ***
Hangi kağıtta kalıp hangisinden çıkacağım benim bileceğim iş seni alakadar etmez :)
Bu işler tam olarakta böyle neyi ne kadar araştırırsan araştır piyasanın işleyişi bu
Ben senin için dedim kızma ya :) yoksa hem öyle hem böyle olma diye dedim. Kağıttan çık deseydim kendim için demiş olurdum ama ben senin bilecegin iş olduğu için "eğer 11 milyon sana çok geldiyse çıkabilirsin" diyorum. Oysa bu sana da mantıklı gelmeliydi
*** Aklım aldıklarımda değil aklım hala alamadıklarımda ***
Bu cümlede Türkçe veya mantık yanlışı var.Keza halkaaçık lot sayısı 160-170 küsürsa 11 milyon lot sahibi gruba küçük yatırımcı ky filan diyemeyiz ,büyüklük kavramı gerçekliğini yitirmediğimiz sürece tabi.kaldıki 164 milyonun içinden kaç tane 11 milyon lot çıkar.14-15 küçük yatırımcı bir araya gelse hepsini alsa biz onlara hala küçük yatırımcı mı diyeceğiz.
özetle yanlış anlamayınız.164 de 11 i bulunduran küçük yatırımcı denemez mealinde yazdım.hayırlı kazançlar tüm arkadaşlara saygılar.
y.t.d
Ky de olsa büyükte girse elbet birgün gidecek biz burada iddia vs şeyler oynamıyoruz ki hemen gelmesini bekleyelim yatırım yapıyoruz değerlendiğinde isteyen gider isteyen kalır.Olumsuz algı gibi geldi senin söylediğin eğer soru sordum diyorsan bu hisse 5.* 6.* Yada 15 16 x lere gelir mi diye teknikci arkadaşlar varsa yardımcı olurlar heralde
Bu tahta oyuncuları böyle giderse hisseyi ya burute sokacak yada ceza yiyecekler özellikle isbankasinda bariz hareketler yapıyorlar. Sonra görürüm tahta ile oynamalarını çok ah vah ederler.
Almayan kalmadı policanı hayırlı uğurlu olsun
Investing satan satana cevremde cok kisi tl maliyetime geldi diyerek verdi spek ne yapacak bunca malı?
Bariz düzeltme bu. Yola devam edecektir. Hissiyatımdır.
Kap a düşen haberde tam olarak ne demek istiyor aptala anlatır gibi anlatacak olan var mı :)) şimdiden teşekkürler
KAP: POLHO [ ] POLİSAN HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1031908
Dosyalar:
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2022-05-23
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi 04.05.2018
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama Şirketimiz
ortaklarından; Sn. Mehmet Emin BİTLİS, Sn. Ahmet Ertuğrul BİTLİS ve Sn. Ayşe
Melike Bitlis BUSH'dan alınan 23.05.2022 tarihli dilekçeler ile yatırım
hesaplarında yer alan "borsada işlem gören nitelikte"ki toplam 39,892,750 adet
paylarının "borsada işlem görmeyen paylar" niteliğine çevrilmesi için 23.05.2022 tarihi itibariyle Merkezi Kayıt
Kuruluşu A.Ş.'ne başvurulmuştur.
neden acaba ??
y.t.d
Kamuoyuna
duyurulur.
çünkü borsada işlem görmeyen pay borsada satılamaz. ya hiç satmazlar ya da borsa dışından satarlar
burada maksat sadece hisseleri borsada satmaktan vazgeçtiklerini deklare etmek mi yoksa bir haber daha gelecek mi? bunu takip edecegiz
Her an satış yapılabilecek 40 milyon lot mal tahtanın önünde bir set oluşturuyordu artık yok spek düşünsün bundan sonra….
Satışa hazır lotlarin geri çekilmesinin bir çok amacı olabilir ama benim için şirket geri alımı yada patron geri alımları gelebilir izlenimi doğdu. Yoksa bırakır kalırdı satışa hazırda satacaksin diye bir zorunlulukta yok zaten. Peki neden geri çekilir bir düşünmek lazım.
Şimdi hemen olacak demiyorum ama olabilir diyorum. Zaten bundan öncede geri alım açıklamışlardı sonra geri çektiler çünkü patron satışında likitte mal varken geri alım programı açıklamak biraz kötü izlenim verirdi. Şirketin geri Alım yapması demiyorum dikkatinizi çekerim. Geri alım yapacağım açıklaması bile diyorum. Şimdi ise işlem görmeyen tipe dönüştürüyorlar hisselerini. Her şeyin bir yönetimi bir usulü vardır. Benim malım buraları hak etmiyor ben buralardan satmam diyor hiç bir şey deniyorsa bile :) Bilançodan sonraki ikinci olumlu haber olarak algıladım ben, yatırım tavsiyesi değildir.
Hayırlı sabahlar sayın Kolhis.
Veri sitelerinde FD si 164143100 TAKAS da ise 204044352 olan rakamların eşitlenmesinde keramet görmüş olabilirler.
Açıkcası benim gözlerimi yoruyordu.:)
Senetlerin bir kısmı daha havalı hale gelmiş.Elden ele dolaşmayacak artık.
not:senet özelinde Polhoda yorum yapmadım şimdiye dek.yazdıklarım genel görüşümdür.
y.t.d.
Dünkü kap öncesi hissiyatımı değerlendirenler olmuştur umarım 😂😂😂
Eğleniyor muyuz?😂😂😂
eskiden ne guzeldi yuzde 20 ye kadar cikiyordu. bu guzel havanin bozulmadan dolar maliyetine gelecegi gunleri iple cekiyorum. 0,6 dolar onemli direnc bolgesi. tl direnc bolgeleri guzel ve hacimli kirildi. patronunda bu fiyatalri haberle desteklemesi guzel oldu. tekkeyi bekleyen corbayi icecek
Artık tartışma ortamı son bulsun sevinçlerimizi paylaşalım. Gerçi bende bir abime polho aldiramadigim için buruk bir sevinç var. Herkese bol kazançlar inşallah burada emek veren herkes hakkını fazlasıyla alır özellikle her türlü emeği veren, araştıran ve uzun süredir sabırla bekleyenler...
Herkese teşekkür ederim güzel fikirlerinden dolayı 🤲
keşke biraz daha depoyu doldurabilseydik yarın umarım alım fırsatı verir...
YTd..