polhoyu elimde 16 aydir tutuyorum. 2017 de dolar bazli zirvesi 1.5 dolar. oralar bizim icin afaki hedefler ama 0.6dolar civari erisilebilir bir direnc seviyesi
polhoyu elimde 16 aydir tutuyorum. 2017 de dolar bazli zirvesi 1.5 dolar. oralar bizim icin afaki hedefler ama 0.6dolar civari erisilebilir bir direnc seviyesi
Gırgırına almıştım bu hisseyiyatırım tavsiyesi değildir
DUYGULARLA OYNAMAK KÖTÜDÜR.
Mesleğine ya aşık olacaksın yada muhtaç
Hani buralar maliyet alanıydı herkes buradan dökülecekti ya merak ediyorum satıp çıkmış olan var mı?Ben devam…
Herkese Selamlar
bende siperden çıkayım bari
Malum 2 yıl oldu.
hacmin artmasi cok iyi. bu bolgeler satiscilarin olacagi bolgeydi. alcalan zirveler direnci 4,1 kirildi ve buraya bir pullback oldu oglen. ustunde kapattigimiz surece yonumuz eski zirveler. 0,6 dolar hedef fiyatim.
Espriyse komik değilse daha komik. Sen benim ters indikatörumsun biliyorsun değil mi? burada satıp çıkmayanlar varsa burada gerçekten olumlu yorum yazan bilgi paylasan 3-5 kişi sayesindedir. O kadar hakaret yedikleri halde twterda yada burada şirketi yorumlayanlar sayesindedir. Onlara teşekkür edeceğine hislerini burada yazma komik olur.
Onlar olmasa burada bir tek bilgi paylaşımı olmazdi ve belkide bir çok kişi dokulurdu. Ha bu arada daha hiç bir şey bitmiş değil bu işin basit kısmı olan maliyet altında yapılması geren sabır kısmını geçtin sadece, asıl bilgelik bundan sonra gerekli nerede nasıl davranacagin önemli yani artık sadece sabretmek yetmez
Yer İmleri