Sayfa 391/614 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. polhoyu elimde 16 aydir tutuyorum. 2017 de dolar bazli zirvesi 1.5 dolar. oralar bizim icin afaki hedefler ama 0.6dolar civari erisilebilir bir direnc seviyesi

2.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Geride yazdığın her şeyi okudum. Bu tahtada ben ve arkadaşlarımın 11 milyon lot malı var ve 2 yıldır sabırla beklemekteyiz, senin kadar zırlamadık; suçu bir başkasına atan çocuklardan farkın yok...

O projenin en güzel dairesini alıp resmini buraya atacağım ölmez de sağ kalırsam. O gün sen bana yazdıklarından utanacak mısın bakalım.

Sataşmayı da kes artık.
    Gizemli takılma reis, varsa bi durumun yaz burda kimse kimseyi yemiyor. Kendine iyi bak

Gırgırına almıştım bu hisseyi yatırım tavsiyesi değildir
    DUYGULARLA OYNAMAK KÖTÜDÜR.
    Mesleğine ya aşık olacaksın yada muhtaç

4. Hani buralar maliyet alanıydı herkes buradan dökülecekti ya merak ediyorum satıp çıkmış olan var mı? Ben devam…

5.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Bence durum çok iyi. Bu hareket salt bilanço ile ilgili olamaz ki bir önceki dönem karı daha büyüktü. Belki Hellas süpriz bir kar açıkladığından dolayı da yükselmiş olabilir. Ama boğaya girdik diye hissediyorum
    Hislerim kuvvetlidir

6. Herkese Selamlar
    bende siperden çıkayım bari
    Malum 2 yıl oldu.

7. hacmin artmasi cok iyi. bu bolgeler satiscilarin olacagi bolgeydi. alcalan zirveler direnci 4,1 kirildi ve buraya bir pullback oldu oglen. ustunde kapattigimiz surece yonumuz eski zirveler. 0,6 dolar hedef fiyatim.

8. Espriyse komik değilse daha komik. Sen benim ters indikatörumsun biliyorsun değil mi? burada satıp çıkmayanlar varsa burada gerçekten olumlu yorum yazan bilgi paylasan 3-5 kişi sayesindedir. O kadar hakaret yedikleri halde twterda yada burada şirketi yorumlayanlar sayesindedir. Onlara teşekkür edeceğine hislerini burada yazma komik olur.

Onlar olmasa burada bir tek bilgi paylaşımı olmazdi ve belkide bir çok kişi dokulurdu. Ha bu arada daha hiç bir şey bitmiş değil bu işin basit kısmı olan maliyet altında yapılması geren sabır kısmını geçtin sadece, asıl bilgelik bundan sonra gerekli nerede nasıl davranacagin önemli yani artık sadece sabretmek yetmez
     Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Hislerim kuvvetlidir

Sayfa 391/614 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •