Bak bir palavra dahasagýr sultan bile biliyormuþ hani hayaldi hani raftan kalkmýþtý .madem projeyi biliyorsun kaç milyarlýk pay bize düþer ve ne zaman proje açýklanýr bi zahmet yazsana tabi yine sallamadýysan
![]()
Temelanaliz üstad gerçekten üstadsýn.
Burada kartalýn yazýlari faydalý oluyor diyen var mý? Yada kartal41 in yazýlarýný önemseyen var mý?
***YAÐIZ AT ÞAHLANDIMI DURAK DÝNLEMEZ***
Polisan 7.7 dönümü belediyeye protokolle baðýþladý. Dapin þu an inþa ettiði satis ofisinin temeli 3.5 ay sürdü. Tahminimce en az 20 milyon gömmüþ olacaklar topraða.. bunlar daha projeye baþlamadan yapýlan masraflar. Orada arsalar 8-10 bin tl/ m2 ve bu projeden sonra belki de 3 katýna çýkacak. Polhonun bilançosunu 300 milyon TL görünen arsa en az 2 milyar eder. Yok etmez diyen varsa bi b.k bildiði yok demektir. Proje aciklansin beklenen gelir belli olsun o zaman goruruz "açýklansa nolcek" diyenleri. Adam baðdat caddesi gibi anadolunun 3. bulvarýni inþa edicez demiþ. Ki ortadaki tek beklenti pendik deðil. Gelir tablosu da güzelleþmeye baþladý. Benim gozumde kamu iktisadi tesekkulu görünümünden kurtuluyor. Iyi niyetli herkese bol kazanç dilerim
Vakitsiz öten horozun baþýný keserler...
Biz bir sene once dedik bu iþ cok uzar ykb.alarkoholding.algyo.pegasus var dedim bunlarida yazsana dedikmi demedikmi ben koymusum cebime parami polde kazanamadim gittigi yüzdelik benim için çok az size çok gelebilir tam bir sene öncede bu adami engelleyin inanmayin polu kotüluyo diye söylendiler durdular þimdi siz burdan 1 kazanirsaniz inanýn ben 5 kazanacam hepimize polde bol kazançlar anlamayan varmý tekrar yazmayalim.
Bana portföyünün resmini at arkadaþlar inanmýyor size biliyorsunuz deðil mi?
Sen dedin ki algyo gitti þu gitti bu gitti bunlar alýnsaydý þimdi iyi kazanmýþ olunacakti. bana "arkadaþlar sepetimde þunlar þunlar var" yada "arkadaþlar bunlarý alýn bunlar gidecek" dediðin bir tane mesaj göster. Yani insanlýða yararlý oldugun bir mesaj ya bir mesaj çýkart göster.
Yer Ýmleri